Új hozzászólás Aktív témák

• Yoshida

aktív tag

[OFF]
    A Hsz-ek fele szurkálódás...

exy kicsit sarkítva mondja el a véleményét, de sok dologban igaza van, vagy lehet még egyszer igaza lesz :)

Hisz én most leírhatom hogy szerintem meg novemberben ugyanígy 100körül lesz a wind ára, talán lemegy 90-95-ig (a 3cellás bt-s xphomeos változat). (majd novemberben meglátjuk :) )

mikrofon skype-on nekem használható volt, nem mondták hogy hú de gagyi, de nem teszteltem saját füllel az igaz.

webcam szerintem is gagyi, zizis a képe, egy 2500ft-os cam szebb képet ad. Én viszont ritkán használom, így nem izgat, exy-t izgatja, mert leírta hogy skypra kell neki, ezen felesleges felháborodni, ha leírja hogy szar a webcam, az nekem azt jelenti hogy neki szar, mert ezt a funkciót jobban használná mint én.
    [/OFF]
    én a karcok ellenére elégedett vagyok vele, a wifiről is bővült a tapasztalatom, itthon írtam már hogy nem bont. Na most kipróbáltam nagyobb távolságból, és bizony ha gyenge a jel elkezdi bontani a kapcsolatot. De annál a távolságnál, ahol már más noti is könnyen elveszti a jelet, atheros chip-es notival ugyanott kezd halni a jel, bár a wind még azt írja hogy a jelerősség jó, a másik notin már írja hogy nagyon gyenge.

a zsanérra én is kíváncsi leszek, láttam már jobbat

a tapipad az emberek 90%-ának nem lesz kicsi, épp annyival kisebb a 15.4-eseknél, mint amennyivel kevesebb pixelen kell húzni.

a winyó klattyogásra azt írták valahol hogy parkoló pályára állítja a winyó a fejet, így nem megy tönkre ha megütöd a notit. Szerintem ez csak előny, és nem hátrány, a winyók a leállás, felpörgést nem szeretik sűrűn, és nem ezt a parkolást. SZVSZ

Szóval ne személyeskedjetek, senkit nem érdekel, értékes perceket veszünk el ezzel sok ember idejéből, amíg olvassák. (tudom nem kell elolvasni :) )

Új hozzászólás Aktív témák