Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Milyen videókártyát?
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Gyenge zsnérok - én még nem tapasztaltam hogy gyengék lennének...
vacak mikrofon - hát én nem is 6m távolságból próbáltam, de nem is használom, a privát beszélgetésemet más ne hallja (BT Headset)
Sötét tónusú, életlen webkamera.- nem vártam 5MP -s infrás webkamerát, és az én igényeimet kielégíti (amúgy lehet állítani... contrast/brightness...), a másik fele, hogy fölösleges lenne ennél nagyobb webcam, mert a sávszélesség is benne van a pakliban, és a másikfélhez alapvetően roszabb kép jut el...
vastag keret, ahelyett hogy 12"-os LCD-je lenne. - kb 3mm -el szélesebb a keret a az Amiloémnál, és mivel feketét választottam egyáltalán nem zavaró
Kicsi tapipad - nagy kezem van mégsem okozott problémát, bár igaz, hogy a PDAimat is simán kézzel használom gond nélkül... szóval megint relatív
Klattyogós winyó - Amióta szereztem bele 1 Toshibát nincs vele bajom (haver ingyen cserélte, szóval nekem nem került pénzbe)
Túlontúl kis teljesítményű akkupack - a 3 cellás igen, bár így is szép. hogy ennyit elvan róla... és megnyugtató tény, hogy az MSI Akkuk általában olcsóbbak mint a többi
stb - értem én hogy satöbbi, de mi az amit fel tudsz hozni még?Ja, és használdmár az a kib@szott "off topic" jelölést a piros "OK" gomb mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs