Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alukard

senior tag

válasz exy #2762 üzenetére

Gyenge zsnérok - én még nem tapasztaltam hogy gyengék lennének...
    vacak mikrofon - hát én nem is 6m távolságból próbáltam, de nem is használom, a privát beszélgetésemet más ne hallja (BT Headset)
    Sötét tónusú, életlen webkamera.- nem vártam 5MP -s infrás webkamerát, és az én igényeimet kielégíti (amúgy lehet állítani... contrast/brightness...), a másik fele, hogy fölösleges lenne ennél nagyobb webcam, mert a sávszélesség is benne van a pakliban, és a másikfélhez alapvetően roszabb kép jut el...
    vastag keret, ahelyett hogy 12"-os LCD-je lenne. - kb 3mm -el szélesebb a keret a az Amiloémnál, és mivel feketét választottam egyáltalán nem zavaró
    Kicsi tapipad - nagy kezem van mégsem okozott problémát, bár igaz, hogy a PDAimat is simán kézzel használom gond nélkül... szóval megint relatív
    Klattyogós winyó - Amióta szereztem bele 1 Toshibát nincs vele bajom (haver ingyen cserélte, szóval nekem nem került pénzbe)
    Túlontúl kis teljesítményű akkupack - a 3 cellás igen, bár így is szép. hogy ennyit elvan róla... és megnyugtató tény, hogy az MSI Akkuk általában olcsóbbak mint a többi
    stb - értem én hogy satöbbi, de mi az amit fel tudsz hozni még?

Ja, és használdmár az a kib@szott "off topic" jelölést a piros "OK" gomb mellett

Új hozzászólás Aktív témák