- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
szépnek szép, de nekem nem akar menni a tuning stabilan...
De már nem erőltetem, még egyenlőre megteszi alapon is...
Hozzáteszem lehet nem a lap hibájapedig tudnám szeretni, ha hozná stabilan az 500as fsb-t
-
TTomax
félisten
Egyszerűen nem tudok rosszat írni a lapomról picit droppol 0,02-0,03V-t ezen kívül semmi rosszat nem tudok mondani teszi a dolgát....be be nézek néha nem nyüzsögnek az MSI P35 tulajok...Én nagyon meg vagyok elégedve a lappal...
-
gs20
tag
Sziasztok!
Megérné egy Asus P5B-ről váltani egy MSI P35 Neo Combo-ra? A 2 ddr2 slot nem gáz, mer 2*2 gigám van, 2k-t kellene ráfizetnem, nem tudom megéri-e? Az újabb chipset vonzana, de nem tudom tuning terén tudok -e annyit mint a P5B-vel. Szerintetek megéri a váltás? Én benne lennék, de jó lenne mástól is hallani hogy megériKöszi
-
válasz
sirzollee #390 üzenetére
FSP 350PNF, vagy max. FSP400PNF bőven jó, s még pénzed is marad.
PNF400=5.000
PNF400=6.000 -
válasz
sirzollee #383 üzenetére
Szerintem, főleg tuning nélkül nem lehet vele probléma. Pár hsz-szel ha visszaolvasol, láthatod, hogy kis problémám van a P35 Neo-F-emmel, de én vele tudok élni, hisz nem olyan probléma, hogy néha a power gomb után a resetet is meg kell nyomnom a gép indításakor. De itt a fórumon inkább ajánlják a Gigabyte P35-DS3-at.
-
sirzollee
tag
Óh és van egy 400wattos codegen tápom,tán elég hozzá,ha megspékelem még egy eah3650/htdi/256 vga-val.Nem???
-
sirzollee
tag
Hali!Gondoltam beújítok végre egy új configra,mert a mostani(GA8IPe-1000G,P4 2.8GHz, 1GB DDR)már 4éves lesz és piciny elavult.Szemeimet egy p35 neo combo-f-re helyeztem e7200-al és 2x2gb 800Mhz Kingmaxxal.Nem érdekel a tuning,stabil legyen.Mit szóltok,mik a tapasztalatok?Mennyire melegszik a történet,mennyire stabil?A Gigabyte lapommal nagyon meg voltam elégedve,rendkívül stabil jószág
-
Up a P35-ös MSI-knek.
-
SpZ
senior tag
van fps configom xD azzal megoldom illetve rásegítek.
mért kell 8800 gts -re a 6000+ ot húzni? elvileg az alaplapom Msi k9n v3 egy antituning lap.
inkább Amd x2 6400+ -t veszek, nem akarok húzni semmit. -
SpZ
senior tag
sry hogy nem pontosan ide illik de msi-m van.
nem akarakok tuningolni jó hűtésű 8800gt-t pl: Msi vagy az újfajta 8800 gts-t néztem.
Amd x2 6000+ pedig azért kérdeztem mert nem tudom hogy bírja kezelni a k9 v3 -as Msi.
Nem akarok tuningolni lagg mentesen akarok 250 fps-t cod4 alá. -
Szia! Nem épp a kérdéshez passzoló topik, de sebaj.
Kérdésre kérdés:
-szoktál tuningolni?
-milyen hűtővel hűtöd a procid?
Ha hajlandó vagy túlhajtani a procid, és megy is 3GHz-et, akkor nem kéne venned új procit a 8800GT alá.
De az X2-es topikban nézz szét, hátha többet tudnak segíteni! A64 X2-esek klubja -
SpZ
senior tag
Üdv. 1-2 kérdésem lenne
MSI k9n Neo V3 -m vannem tudom hogy jó -e vagy sem.
Vennék egy Amd x2 6000+ vagy 6400+ -t. az a gondom hogy nem tudom hogy futna az alaplap ezzel a procival ha futna egyáltalán sztem elég jó lap ez.
Vennék 8800 gt-t is és szintén nem tudom h jó lenne hozzá az alaplapom.
segítség pls -
aya
addikt
Elirtam
1.168v ad csak a neo2 fr lap a procinak 2000mhz-n!!
1.168v -
aya
addikt
Nem tudom hogy mit állitgattam a biosban , de megint megy az eist
2000mhz 1.754v
37% venti mellett 26 fokos lakásban 48 fokos a proci. magok: 38, 42 -
aya
addikt
Uj bios sincsen a laphoz hónapok óta, ugyhogy nincs is miért biost flashelni.
-
aya
addikt
Tök jó hogy pang a topic, ezek szerint mindenkinek jó vagy megjavultaz msi lapja
Már akinek gondja volt vele.Több óra játék után kezd meleg lenni a hetpip a lapon, lehet hogy beállok nyári tuning üzemmodra, vagyis kicsit visszaveszek mindenböl.
-
Up a MeSI-knek!
-
A héten kétszer előfordult, hogy nem indult elsőre a gépem.
Vagyis indult, csak nem volt kép.
P35 Neo-F. Mindkétszer a reset gomb megnyomásával elindult rendesen. A túlhajtás beállításk megmaradtak. -
ElVisZ
tag
hy
nekem van egy P35 neo2-fr lapom egy e6550-l és 495FSB felé egyszerűen nem tudok menni, 6-s szorzóval is ennyi meg 7-l is...
akkor ezek szerint a lapom nem bir többet?
core 1,4V-n és amit a lap magának húz 2 érték pirosban van, többi alapon, így megy ennyit
a procinak hiába adok plusz feszt, semmi
a VTT-t is próbátam feljebb állítani, semmi
a 2 értéket meg amit magának húzt azt meg nem akartam feljebb állítani, így is elég sok...
a memó az bírja(ná)
szóval, várom az ötleteket... -
aya
addikt
A core temp is 1.350v-t ir a procira, azt azért nem hiszem hogy ezt nem lehet picit se alulfeszelni
-
aya
addikt
Régebbi biossal tuti hogy ment, de lefelé nem szeretek biost égetni, az msi beépitett frissitje meg nem talált az 1.8-és biosnál frissebbet.
Az 1.350v default feszt meg amugy is sokallom mert 3000mhz-n elment 1.275v mellett most meg 1.350v után elfelé már csak a 2.2v plafont adja fölfelé meg csak a szokásosak vannak. -
aya
addikt
Létezik hogy az 1.8-as bios-sal nem tudok auto feszt adni a procinak
1.350v-t állit be alapnak (ilyenkor szürke ) E6550 procirol van szó, és hiába kapcsolom be az eist-et nem kapcsolja lentebb a procit.
Neo2 fr+e6550 comborol van szó -
Theodolit
tag
sorry everyone!
-
Joci17
csendes tag
Meg azt se felejtsétek ell ,hogy ennek a lapnak az egyik speckoja a hihetetlen energia takarékos üzemód!Én auto modban használom egy 4 magos procival és stabilan megy semmi bajom vele!De valószínű nektek van igazatok ,hogy ha hozzá piszkálunk akkor jobban megy!De ha igy is max grafikával játszok akkor minek zaklatni!!
-
Theodolit
tag
hi!
Ilyen(MSI P35 Neo2-FR) lapot készülök venni tunning nem lessz.De Sli be lehet hogy beruházok.
Tudtok valami rosszat/jót mondani róla?
jah a gépem ilyen lessz benne:
-e8400+CM tx2
-3gb Kingmax 1066mhz
-corsair VX450
-Gainward 8800gt golden sample SLI -
Tamoo
nagyúr
Eléggé zavar ez a fesz dolog, hogy nem birom belőni normálisan.
biosba 1.22 van, szürkével, az a minimum... (de volt már h minimumnak 1.15öt írt szürkével, aztán legközelebb beléptem biosba már megint 1.22)
Na szóval 1.22 van biosba, cpuz szerint 1.14, terheléskor pedig felmegy 1.2re is. fölé nem igazán láttam még... ezt a lap önkényesen csinálja, vagy azért mert be van kapcsolva az EIST? -
Tamoo
nagyúr
Valamit nem igazán értek... ha alapon használnám a procit, akkor a core tempből kiolvasott VID értéket ajánlott beállítani fesznek ugye? Ez nálam asszem 1.0375 ha jól emlékszem (mondjuk terhelés alatt láttam már felugrani 1.1-re amit nem nagyon tudok hova tenni, azt hittem az állandó) Na és az a gondom, hogy a biosban a lap 1.2xxx valamennyit állít be (szürkével írja, asszem az defaultot jelent) ... és attól csak feljebb birom tenni, lejebb nem, holott sokkal kevesebb fesszel is mehetne!
Örülnék, ha valaki mondana erre valami okosat! Thx!
-
aya
addikt
Mennyi lehet a max fsb a neo2 fr lapokkal?
idáig 501-es fsb-ig merészkedtem de mennék még feljebb. -
Tamoo
nagyúr
lehet hülye kérdés, de mért 3-tól kezdődik a sata-k számozása? hol van az 1-2? (Neo2-fr)
Elvileg, ha a legelsőbe dugom a vinyót, akkor kellene a leggyorsabban betöltenie a winnek? Hallottam valahol, de szerintem ezen nem sok múlik.
-
aya
addikt
-
-
fenixke
tag
A ramok 800MHz -n futnak CL4-be(semmi tuning), AUTO-n van a feszjük.
Most nincs húzva a gép, vagyis amikor elkezdett ujraindulgatni akkor sem volt.
Igazából a fő probléma tényleg a stabilítás... néha érthetetlenül viselkedik..."Visszaosztottad öket?" - ezzel mire céloztál ? (nem vagyok tul nagy hardveres/tuningos)
-
Zoleeca
csendes tag
Szia!
Sajnálom hogy csak most olvastam hogy ilyen lapot tervezel venni, mert akkor lebeszéltelek volna róla. Nekem is ilyen lapom van (E6750-es procival) és egyszerűen szar (legalábbis az enyém). BIOS: 1.1, 450W Chieftek táp. 2x1 GB Kingmax, Memtest 7szer hiba nélkül lefutott.
Ma reggel be sem akart kapcsolni (pontosabban bekapcsoltam, jött a 3 ki-bekapcs majd "ment" de se kép se hang). Nagynehezen (újraindítások, táp kikapcs stb) után fogadott a piros kiirás hogy elszartam a bios beállításokat (semmit nem állítottam). A safe beállítás kiválasztása után a procimat hirtelen 3,7 GHz-en akarta nyomatni...mondhatom szép.
Ja és mindezt úgy hogy előzőleg ment szépen, XP-ben startmenü restart (!!) után 3x kikapcs-bekapcs és halál. Mondanom sem kell semmit nem állítottam a BIOS-ban, egyszerűen csak újra akartam indítani. Semmi tuning. Ráadásul az MSI (!!!) 8600 GTS-emet sem szereti, mert azzal meg minden első bekapcsolásnál fagyott az nvidia és a gyári cd-és(!!!) driverrel is. A legfrissebb gyári driverrel egy darabig nem csinálta, azóta néha néha. VGA-ra boltos azt mondta semmi baja (ez persze nem jelent semmit).
Kölcsönvett Gigabyte 7600 illetve Gigabyte 8600GT-vel nem csinálta. (VGA-ra rá volt dugva a tápcsati.Másik probléma a Gigabit LAN kártya. Szintén szarakodik, perceket kell szenvedni mire két gép látja egymást és megy a ping (újraindítás / Autonego / 100 Full / 100Half kombó hegyek mindkét gépen aztán egyszercsak megy). Aztán ha ez megvan és kikapcsolod a gépeket, másnap ugyanez, pedig a beállításokat nem felejti el. nem vagyok láma, PCI-os 100-as kártyával 1 perc alatt belövöm.
Pesze mindkét gép kiírja hogy csatlakoztatva, de semmi nem megy.
Szóval én a saját tapasztalataim alapján mindenkit óva intek ettől a laptól, sőt szivem szerint az MSI-től úgy álltalában.
-
fenixke
tag
Sziasztok!
Kb 2-3 hete vettem egy Neo2-FR lapkát. Kicsomagoltam és szépen beleépítgettem a friss rendszerembe. Vettem hozzá egy mégszebb E4500 2,2-es C2D procit. Ezen kívűl beletuszkoltam még 4db 1GB-os CL4-es Corsair ramocskát hogy szép hangja legyen.
Az eredmény az lett, hogy szépen muzsikál a drága, de amikor megpróbáltam tuningolni, elég sűrűn játszotta el nekem a "kékhalál" című híres nótácskáját.
Tudni kell rólam, hogy nem vagyok nagy hardveres. Érdeklődni szeretnék, hogy merre találok információt arról, hogy mennyire, milyen feszen, milyen memoria beállításokkal, hogy tudom húzni a procimat?
Esetleg, hogy tudom megállapítani, hogy mennyi a max, lehet - e egyáltalán tuningolni valamennyit is stabilan?
Köszi a Válaszokat
-
aya
addikt
Alaplap leirása 2-9 bekezdés.
-
Neeem!
Olvasd el az angol szöveget!
Az a csati a VGA tápja... Szerintem.
"Manual: (elég gyenge vagyok angolból)
"ATX 12V Power Connector: POWER1 / JPWR1
The POWER1 12V power connector is used to provide power to the CPU. And the
JPWR1 12V power connector is used to provide power to the PCIEX16 graphics
card."" -
aya
addikt
Lényegében tápellátási feladata van, ha nincs 4 pines csati a tápodon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest