Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoleeca

csendes tag

válasz mAtech #285 üzenetére

Szia!

Sajnálom hogy csak most olvastam hogy ilyen lapot tervezel venni, mert akkor lebeszéltelek volna róla. Nekem is ilyen lapom van (E6750-es procival) és egyszerűen szar (legalábbis az enyém). BIOS: 1.1, 450W Chieftek táp. 2x1 GB Kingmax, Memtest 7szer hiba nélkül lefutott.

Ma reggel be sem akart kapcsolni (pontosabban bekapcsoltam, jött a 3 ki-bekapcs majd "ment" de se kép se hang). Nagynehezen (újraindítások, táp kikapcs stb) után fogadott a piros kiirás hogy elszartam a bios beállításokat (semmit nem állítottam). A safe beállítás kiválasztása után a procimat hirtelen 3,7 GHz-en akarta nyomatni...mondhatom szép.

Ja és mindezt úgy hogy előzőleg ment szépen, XP-ben startmenü restart (!!) után 3x kikapcs-bekapcs és halál. Mondanom sem kell semmit nem állítottam a BIOS-ban, egyszerűen csak újra akartam indítani. Semmi tuning. Ráadásul az MSI (!!!) 8600 GTS-emet sem szereti, mert azzal meg minden első bekapcsolásnál fagyott az nvidia és a gyári cd-és(!!!) driverrel is. A legfrissebb gyári driverrel egy darabig nem csinálta, azóta néha néha. VGA-ra boltos azt mondta semmi baja (ez persze nem jelent semmit).
    Kölcsönvett Gigabyte 7600 illetve Gigabyte 8600GT-vel nem csinálta. (VGA-ra rá volt dugva a tápcsati.

Másik probléma a Gigabit LAN kártya. Szintén szarakodik, perceket kell szenvedni mire két gép látja egymást és megy a ping (újraindítás / Autonego / 100 Full / 100Half kombó hegyek mindkét gépen aztán egyszercsak megy). Aztán ha ez megvan és kikapcsolod a gépeket, másnap ugyanez, pedig a beállításokat nem felejti el. nem vagyok láma, PCI-os 100-as kártyával 1 perc alatt belövöm.

Pesze mindkét gép kiírja hogy csatlakoztatva, de semmi nem megy.

Szóval én a saját tapasztalataim alapján mindenkit óva intek ettől a laptól, sőt szivem szerint az MSI-től úgy álltalában.

Új hozzászólás Aktív témák