Új hozzászólás Aktív témák
-
aya
addikt
Régebbi biossal tuti hogy ment, de lefelé nem szeretek biost égetni, az msi beépitett frissitje meg nem talált az 1.8-és biosnál frissebbet.
Az 1.350v default feszt meg amugy is sokallom mert 3000mhz-n elment 1.275v mellett most meg 1.350v után elfelé már csak a 2.2v plafont adja fölfelé meg csak a szokásosak vannak. -
Tamoo
nagyúr
Bios frissítés is megvolt, akár hiszitek, akár nem... 1.2es volt rajta. Nem néztem el. Olyan gondom van még, hogyha az intel EIST ki van kapcsolva, és fixálom a szorzót, akkor win betöltés közben újraindul a gép
ha be van kapcsolva, akkor megy rendesen. Nem látom az összefüggést... az is lehet nem emiatt, de ennél jött elő
Ja és még1, az execute bit min kell, hogy legyen? enable/disable?
-
Tamoo
nagyúr
Neo2-Fr-em van! Nagyon úgy rémlik, h 1.2-es bios van rajta, de csak holnap tudom megnézni, hogy tévedek-e. Még nem volt időm vele foglalkozni, majd akkor cserélek rajta hűtőt is. Tényleg esetleg rakott már rá vki ASUS V60-at. Remélem el fog férni a bordáktól...
Ja, nem igazán tűnt fel, h nem kezelné, rendesen írta ki, hogy E8200 stb és a feszt is jól adja szerintem, ha jól emlékszem valahol 1.1-1.2V között, ilyesmi kell a wolfdale-nek, vagy nem?
-
ElVisZ
tag
az everest most jelen pillanatban 33 fokot íra cpu-ra (mag1:23fok, mag 2:24 fok) rá 1200-s venti sebesség mellett 2,8Ghz-n feszemelés nélkül
terheletlenül 1-2%-s procikihasználtsággal...
a bioszban olyan 5 fokkal többet ír....
ez teljesen normális hőmérséglet sztem, meg többek szerint is.... -
t_ferenc
őstag
azért nem szinkronban hajtom a ramot meg a procit mert akkor nem tudnék akkorát húzni a procin.
a dual működéssel nincs gondom.
a procim e2160 oem rev L2 stepping 2 a cpu-z szerint
a ramokat mindjárt berakom stabil 2,1V-ra. remélem ez majd megoldja a problémát. szólok, amint tudok valamit.
-
rollins
őstag
Ezt az újraindulást minden tuningbeállításnál csinálja, vagy csak a rossz beállításnál?
Ilyen áron sehol nem láttam ilyen jól felszerelt lapot (FR/FIR) Úgy tudom a Giga P35 is ilyen újraindulós, meg még sok p35-ös lap. Csak nem tudom mennyire bevállalható ez a lap, nehogy más egyéb kellemetlen meglepetés érjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest