Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topikot ehhez. Az volna, hogy egy kisebb cégnek, van weblapja, email címe, szerverrel, amit a weblapot üzemeltető cég felügyel. Az email rendszer pop3 alapú, és van, hogy nagyon lassan jön meg az email. Webmail nincs, gmail fiókba le tudtam szinkronizálni, így onnan elérhető.A kérdésem, mi a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldása Exchange vagy ahhoz hasonló levelezőszerver kialakításához? Kéne 3 mail, outlookból menjen exchange módon, tehát egyből lejöjjön a mail, ne kelljen frissítgetni, és menjen weboldalról is?
Láttam havi díj ellenében exchange levelező a microsofttól, ennél hoszabb távra olcsóbb megoldás nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Alkoholista nevelde
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs