Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topikot ehhez. Az volna, hogy egy kisebb cégnek, van weblapja, email címe, szerverrel, amit a weblapot üzemeltető cég felügyel. Az email rendszer pop3 alapú, és van, hogy nagyon lassan jön meg az email. Webmail nincs, gmail fiókba le tudtam szinkronizálni, így onnan elérhető.A kérdésem, mi a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldása Exchange vagy ahhoz hasonló levelezőszerver kialakításához? Kéne 3 mail, outlookból menjen exchange módon, tehát egyből lejöjjön a mail, ne kelljen frissítgetni, és menjen weboldalról is?
Láttam havi díj ellenében exchange levelező a microsofttól, ennél hoszabb távra olcsóbb megoldás nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest