- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Epson nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Nem tudom, vagyis szerintem nem kell. A helyzet a következő. Van egy cég aminek van egy fix ip cimes internet elérhetősége. A cégnél van egy router ami kapcsolódik a netre és arra a kliensek. Tehát a server is a router után van fix ip re belőve. szóval nem a router dhcp je adja neki az ip t. A szolgáltató írt, hogy változni fog az ip és azóta nincs rendben a bejövő levelek. ott helyben tudnak egymásnak mailt küldeni, illetve kifelé és az elküldött levelekre visszakapják a tértivevényt. A mail forrásában is már a rendes ip cím van. Viszont, ha írni szeretnék nekik akkor semmi nem történik, se ök nem kapják és nekem se jön vissza hiba. Az a gond, hogy nem tudom szolgáltató megcsinált e mindent rendesen. Nem vagyok nagy profi a témában, de tippelem, hogy nekik is át kell valamit írni. Vagy náluk csak egy ip cím van?
Hol tudom ezt az MX recordos beállítást ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest