- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Nem tudom, vagyis szerintem nem kell. A helyzet a következő. Van egy cég aminek van egy fix ip cimes internet elérhetősége. A cégnél van egy router ami kapcsolódik a netre és arra a kliensek. Tehát a server is a router után van fix ip re belőve. szóval nem a router dhcp je adja neki az ip t. A szolgáltató írt, hogy változni fog az ip és azóta nincs rendben a bejövő levelek. ott helyben tudnak egymásnak mailt küldeni, illetve kifelé és az elküldött levelekre visszakapják a tértivevényt. A mail forrásában is már a rendes ip cím van. Viszont, ha írni szeretnék nekik akkor semmi nem történik, se ök nem kapják és nekem se jön vissza hiba. Az a gond, hogy nem tudom szolgáltató megcsinált e mindent rendesen. Nem vagyok nagy profi a témában, de tippelem, hogy nekik is át kell valamit írni. Vagy náluk csak egy ip cím van?
Hol tudom ezt az MX recordos beállítást ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest