Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Holnap egy infostore visszaallitas lesz es mar egy par hete kinlodunk a backuppal mert nem megy azt mondja korrupt a database. Probaltuk a repairt de nem megy es ugy dontottek hogy megnezik megy-e a visszaallitas. A log file-ok megvannak ugy gondoltam hogy backup-bol visszarakom az akkori infostore-t amikor a legutolso jo backup volt es lejatszom a logfile-okat megegyszer (mount infostore elintezi ha nem eseutil).
kerdes a kovetkezo: Azt tudom hogy a log file-okat el tudom masolni es felhasznalni megegyszer ha valami nem lenne jo, de hogy csinalok backup-ot egy fos infostore-rol? A normal backup-ok nem fogjak megtenni es nem probaltam meg olyat hogy egyszeruen csak copy-paste valahova az adatbazis file-okat ha meg nem megy akkor meg copy paste vissza.... Mukodne ugy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest