Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
rossz topic
-
szkury
aktív tag
Üdv!
Van egy Grundig MPixx 2002 fm 1GB lejátszóm, és hiába dugom össze a pc-vel nem mutat semmit a kijelző.
A PC felismeri külső egységként.
Lefuttattam egy firmware frissítést, régire engedte, az újabb már nem ismeri fel.
Mit tudok csinálni, mert a PC látja, de kell vmit még ráraknom?
Vagy a kijelzője halt meg? -
Storms
őstag
Üdv
Van egy Sony NWZ E443 MP4-em, az a hiba hogy nem kapcsol be csak bejön a Sony logo és utána kikapcs, hátul nyomtam resetet de semmi, néha gépre dugva felismeri MTP eszköznek, ekkor megprobáltam firware-t frissíteni végigmegy de 99%-nál azt írja ki hogy timed out. Mit lehet ezzel kezdeni, a 4GB belső memóriáját windows-ba már formáztam.
-
Maxtreme
addikt
Srácok
Olyan lejátszó kéne nekem ami a következőket tudja:- Bluetooth kapcsolat (ez az egyik legfontosabb)
- Jó akkuidő
- FM rádió
- Normális hangminőség (ez a másik legfontosabb)
Az ár max 60k.
Nagyon kicioccó' kínai köszi nem érdekelne.Nézegettem az ipod touch 5G-t, de ugyebár abban nincs fm rádió.
Milyen más alternatívák jöhetnek ezen kívül szóba? -
DrojDtroll
veterán
My Audio MA C182 mp4 lejátszó meddig bővíthető?
-
R3laX
addikt
Hali!
Barátnőmnek van egy Philips Go Gear Vibe 8GB-os lejátszója. Nem lehet letörölni jó pár zenét/albumot róla. Mit lehet vele tenni? Formatálni szabad ezeket? Nem tűnik el róla a szoftver is?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Korábban volt már téma /2009-ben
/ Albacomp MP4-es lejátszó, abból is a BC-781-es típus, ebben kellene nekem segítség. Firmware kéne hozzá, mert a mappa ahol kellene lennie, sajnos üres...Köszönöm a segítségeket előre is
-
PHM
addikt
válasz
juve600 #1777 üzenetére
A SUPER-t akartam volna ajánlani, csak hát az nem ismeri az SMV formátumot.
A lényeg, hogy csak akkor lesz jó a videó, ha az összes paraméterét
be tudod állítani olyanra, mint a minta videón.
Ehhez egyrészt ki kell elemezni a minta videót, másrészt ugye
szükséges egy olyan konvertáló program, ami tud SMV-t csinálni
és elég széleskörűen paraméterezhető.
Közben eszembe jutott, hogy talán van saját média konverter a Philips
honlapján, és íme: [link] -
juve600
nagyúr
üdv !!!!!!!!!
vettem egy http://m.philips.hu/c/mp4-szereplok/gogear-vibe-4-gb-os-sa4vbe04kf_12/prd/
készüléket
a video lejátszó formátuma
SMV: 160 x 128 pixel, 30 kép/s, 512 kbpsgyárilag van rajta egy 3 perces video,azt lejátsza de amit én másolok rá azt nem
probáltam avi,xvid,mp4- fájlokat átkonvertálni erre a smv formátumra,konvertális sikerül,átmásoltam a lejátszóra de minden esetben azt irja hogy nem támogatott formátum holott azok is svm fájlokhol lehet a gond ?
thx -
PHM
addikt
Valamelyik Tescoban láttam ennek a 4 gigás változatát 10 rugóért.
Annak már majdnem jó az ár/érték aránya.
Ha budapesti vagy, esetleg érdemes meggondolni egy "refurbished"
Gogear Vibe beszerzését.
Fél év garival 8000 Ft a 4 gigás verzió. (A futáros szállítás +1500 Ft.)
Egyetlen hibája, hogy nem bővíthető.
Ha kell link, szólj. -
Rozzo
tag
Sziasztok! Egy MyAudio Life -t szeretnék venni, kikérném véleményeteket. Ha esetleg valaki használ ilyen készüléket, mi a tapasztalata vele?
10 000-ért tudnám megszerezni ([link]), vagy inkább vegyek tudásban majdnem egyenlő, de drágább Philipset, vagy Sonyt? Köszönöm -
Maxtreme
addikt
Nem tudom mennyire köztudott itt a dolog, (én most találtam rá) de mivel én ilyen rendes gyerek vagyok, megosztok veletek némi hasznos infot
Akinek Sony mp4 lejátszója van, és el akarja tüntetni az EU miatt bevezetett hangerőkorlátot, az tegye a következőt:Lépjen ki a főmenübe és:
"Here is the combination for the servicemenu:
Back 1,5 seconds
Hold ON
Right
Left
Volume UP
Volume Down
Right
Left
Option
Back
Option
Back
Now it should restart, then set Hold to Off.
Under Audio you can change the settings.
Remember to be careful."Kipróbáltam, müxik. Ha a billkombináció beütése után újraindul, akkor jól dolgoztatok
-
somasz
addikt
Üdv!
Nem találtam jobb topikot a kérdésemnek:
Mennyit érhet manapság egy Archos 2 Vision mp4 lejátszó alig használt állapotban, füles nélkül? -
LOTR
addikt
Sziasztok,
egyik ismerősöm ilyen problémával fordult hozzám, de mivel nem értek hozzá itt is felteszem a kérdést:
"rendezvényekre veszek 240wattos aktív hangfalat (párban) és ahoz kell valami, amiről megy a zene, mert nincs a hangfalban lejátszó"
semmi komolyra nem kell gondolni, a kérdés nagyjából annyi lenne, hogy vegyen egy nagyon kicsi netbookot, vagy esetleg tud ilyet és elég lenne ehhez egy mp4 lejátszó is?
és melyikből melyiket?
Köszi! -
LightWolf0
csendes tag
Sziasztok! MP4-et szeretnék venni, ami jó minőségben játssza le a zenéket, és a videókat is egyszerűen rá lehet tenni. Ha gombos, akkor a gombai ne kattanjanak nagyon. Ezt olyan 15 ezer Ft alatt szeretném megvalósítani, két lejátszó között vacillálok: Alcor Zed 5, és ALBACOMP BC-789. Szerintetek melyik a jobb, vagy esetleg tudtok még ezeknél is jobbat ilyen feltételek mellett? Most MYAUDIO CL185-öm van, ami már jócskán 3 éves, és videókat nem is tud lejátszani, ezért szeretnék egy új lejátszóra beruházni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
LightWolf0
csendes tag
Sziasztok! MP4-et szeretnék venni, ami jó minőségben játssza le a zenéket, és a videókat is egyszerűen rá lehet tenni. Ha gombos, akkor a gombai ne kattanjanak nagyon. Ezt olyan 15 ezer Ft alatt szeretném megvalósítani, két lejátszó között vacillálok: Alcor Zed 5, és ALBACOMP BC-789. Szerintetek melyik a jobb, vagy esetleg tudtok még ezeknél is jobbat ilyen feltételek mellett? Most MYAUDIO CL185-öm van, ami már jócskán 3 éves, és videókat nem is tud lejátszani, ezért szeretnék egy új lejátszóra beruházni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
descence
tag
Sziasztok! Sikeresen tönkrement a szeretett Alcor Skin médialejátszóm. Azon gondolkozom, hogy vegyek-e egy ugyanilyet, de újat(értelemszerűen), vagy egy másikat, de melyiket?
1)Alcor Skin (viszonyítási alap)
2)Wayteq P41
3)Wayteq P60Fontos:
-Tudja szinte mindazt, amit az alcor
-3"-os kijelző
-20000 FT-nál ne kerüljön többeAsszem ennyi. Ja, igen. Ha esetleg ezt már kérdezte valaki, akkor bocsánat, csak fáradt vagyok végigbogarászni az egész fórumot.
Köszi a választ!
-
Alaefin
csendes tag
Sziasztok. Az egyik haveromnak van egy Seltronic Sel-962g típusu mp3 lejátszója. Az a probléma vele, hogy bekapcsolom, megjelenik a kis homokóra de nem megy tovább semerre. Felteszem pc re de mivel nincs software/driver így nem látja a win(7). Kerestem hozzá drivert/software-t de sajnos sehol nem találtam semmit. Ha valaki tud segíteni annak megköszönöm és aki nem tud segíteni annak azt köszönöm meg ha nem ír hülyeséget.
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Én az ownta-ról rendeltem lejátszót, Hong-Kongból 10nap alatt ideért, ingyen!!!
Szóval a gyorsasággal nincs gond, hha vki viszont rendelne onnan, előtte feltétlenül mailben egyeztesse le a fontos paramétereket, mert én belefutottam egy olyanba, h a leírással ellentétben nincs FM transmitter a készülékben...
úgyhogy most ez eladó,hha vkit érdekel:
[link] -
peti100
csendes tag
Üdv!
Egy mp4-et szeretnék venni úgy 18-19 ezer ft-ig. A kiszemeltem egy Philips GoGear SA3VBE08K(Vibe 3 8gb) lenne. Érdeklődnék hogy van-e tapasztalatotok erről illetve megéri-e ezt venni vagy esetleg nézzek valami mást. Előre is köszönöm a válaszokat! -
tanygab
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy erről tud-e valaki valamit? Mennyire éri meg az árát? (20-ért tudnék ilyet szerezni, faterom vágya szülinapjára...)
Előre is köszönöm!
-
Slownz
senior tag
válasz
Dj Polc v.2 #1752 üzenetére
Sandisk Sansa Fuze, Fuze+, esetleg még a Sonykat lehet megsasolni.
Ha meg mp3 akkor, Sansa Clip+, illetve a nemsokára forgalomba kerülő clip zip -
Dj Polc v.2
csendes tag
Hali!
Milyen mp4/3 lejátszót(4Gb körüli) javasolnátok 15-20ezer környékén? -
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok képben mp4 lejátszók terén ezért egy kis tanácsot kérnék.
Apósomék szeretnének a fiamnak venni egyet a szülinapjára kb. 15-20 ezer körül.
Mit javasolnátok??? -
Gstyler
senior tag
Hello!
Van vkinek tapasztalata a chinistore-ral kapcsolatban?
Itt találtam meg azt a készüléket, amit szeretnék megrendelni,
de nem tudom, h mennyire megbízható!? -
gregsx2
csendes tag
sziasztok.
sajnos a munkám miatt nincs időm hozzászólásokat olvasgatni így inkább kérdezek.
5-15 ezer között keresnék mp3/mp4 lejátszót legalább 8gb-osat. fontos az üzemidő is és a hang minőség is nekem.
egy thomson lyra-t váltana ami már kicsit zúg állandóan a zene alatt és ez kicsit zavaró. na meg méretre is kinőttem már sajnos.
milyen márkájú lejátszókat érdemes nézegetnem új és használt termékek közt is akár?
előre is köszi -
azbest
félisten
Találkoztatok már olyannal, hogy a Ramos t13fhd fagy, ha videó kimenet módra váltják?
Ilyenkor más firmwaret tölt be és nem is áll vissza az alap saját kijelzős módba, mert nem tud betölteni a másik felület.Valószínűleg azzal kavarhattam meg, hogy rápróbáltam a T17 lejátszó firmware-ét is és valamit átállított a rendszerben. Hardveres reset gomb nincs, hogy fizikailag reseteljem. Szóval úgy is kérdezhetném, hogy van e mód hardveres resetelésre, vagy merítsem le teljesen. A firmware frissítést memória kártyáról indítva tudom megejteni és addig működik is jól amíg át nem váltok tv kimenetre (vagy hdmi)
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Soha vissza nem térő alkalom a Dealextreme-nél.
Gemei S5000 kiárusítás:
Gemei S5000
Negyven dollár,és a PK is benne van...
Vegyétek bátran,nagyon jó médialejátszó,én már több,mint fél éve nyúzok egyet,és tényleg szuper,ilyet ennyiért Mo-n nem kapni...(hasonlót sem) -
mindwarp-hs
csendes tag
Egy kis segítségre lenne szükségem az alábbi témában.
Van egy Trekstor ibeat Sonix lejátszóm, ami bekapcsolás után "boot error, shutting down" felírattal pár másodperc után kikapcsol. nyilván firmware frissítés megoldaná a problémát, és van is hozzá a gépemen de a probléma az hogy ha így csatlakoztatom usbhez a gép még nem ismeri fel hiszen ez csak bekapcsolás, és a szoftver teljes betöltődése után történne meg. reset gombra nem reagál a lejátszó.
valakinek valamilyen ötlete ? nem a legjobb lejátszó, de szeretném még használni, hátha meg lehet valahogy javítani
-
rakal
senior tag
válasz
Becenick #1743 üzenetére
Szia!
Nekem az S5000-s van meg,az eggyel korábbi generáció.
A Gemei márkás termék,jól mennek vele a video file-ok is,gond nincs vele,ez már az mkv-t is viszi,fizikailag nagyjából úgy néz ki,persze nyilván hw- sw továbbfejlesztve.
7-8 órát elmegy az mp3 is,nagyon jó az akksija,1 hónap rendelkezésreállási idő simán megvan.
Egyébként 2 Gemei-m is van egy 660-as-al is rendelkezem,közel 1,5 éve az is ok,tehát hosszú távon is megbízható a termék. -
Becenick
tag
Üdv !
Erről a készülékről mennyi tapasztalatod van ?
Én egy alapvetően mp3 lejátszására alkalmas lejátszót szeretnék venni az egyik családtagomnak, de sajnos fogalmam sincs arról, hogy melyiket érdemes...
Itthoni kínálatban olvastam róla, hogy az Iaudio-k jók, de sajnos a hazai kereskedők teljesen kiírtották a kínálatukból.
20e Ft-ig bezárólag érdekel bármi.
Bár elsődlegesen mp3 lejátszására kellene, de ha ennyiért belefér az is, hogy videókat is tudjon rajta nézni az csak plusz. Ezért keltette fel az érdeklődésem az általad linkelt típus és a bolt is.
Meglepően jó ára van ennek a kütyünek, de megbízható is ?!
Ha főként zenehallgatásra szeretné használni, akkor mekkora üzemidő érhető el vele ?
Nyilvánvaló hogy a kijelző miatt ez valamivel kevesebb lesz mint a kifejezetten mp3 lejátszására tervezett lejátszókban, de ha pl 2-3 óra alatt újra töltőre kell tolni a kütyüt, akkor nem kizárt, hogy nem ez lenne a legjobb választás.
Előre is köszi a választ. -
ZsHUki
csendes tag
Annak idején az allpmp-ről rendeltem és hát akadtak problémák, úgyh ha tudod kerüld az oldalt. Persze lehet h én egyedi eset voltam
-
rakal
senior tag
válasz
Micimaci111 #1739 üzenetére
Megéri,persze,de nézd végig az oldalt,aztán dönts,a kínálat szinte áttekinthetetlenül bőséges.Te tudod,mire kell,az árak igen jók.
Gstyler:2-3 hét--Paypal kell a fizetéshez. -
Gstyler
senior tag
Ha innen rendelünk cuccot, akkor várhatóan mennyi időn belül érkezik?
-
rakal
senior tag
válasz
Micimaci111 #1736 üzenetére
Szia!
Az allpmp-t nem igazán tudom ajánlani,sok panasz van rá nemzetközi fórumokon.(lassú szállitás etc.)
Van egy site,amit jó szivvel ajánlok,náluk vettem az első Androidos tabletem
[link] -
Gstyler
senior tag
A teszt és a videók alapján ez a készülék eléggé megnyerte a tetszésemet:
[Ainol V9000HDA 4.3]...viszont a HOD-on sajnos nem található!
A kérdésem nekem is az lenne, hogy van-e másik bevállt oldal, amely megbízható rendelés szempontjából? -
Micimaci111
csendes tag
Sziasztok!!!
Én még nagyon szűz vagyok ebben a témában és a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a gyerekeknek vennék pmp lejátszót na meg magamnak egy kis Tabletet
.
Tehát a főbb szempontok ezek lennének:
a lehető legtöbb formátumot kezelje ha lehetséges akkor 1080p-ben az otthon felhasználás miatt
a magyar ékezetes karakterek tudja a felirtoknálÉn ezek között vacilálok
Ramos T18 8GB vagy a Cube H1000FHDT bár utóbbi jobb lenne mert azt árulják a HOD-on és ahogy olvastam az a legmegbízhatóbb oldal a rendelés szempontjából.Magamnak pedig egy Ramos W10-et néztem ki és érdekelne a véleményetek, hogy megéri-e az árát.
Válaszotokat előre is köszönöm..
Ui.. Még csak annyit, hogy a HOD mellett az allpmp.com oldalán láttam ezeket együtt tehát az is érdekelne, hogy erről az oldalról mi a tapasztalat.
Mégegyszer nagyon köszönöm
-
kopidoo
senior tag
December óta használok egy Cube B33HDT lejátszót.
Elsődleges szempont volt nálam a magyar feliratok hibátlan megjelenítése, amit a RockChip teljesít is. Az ékezetes karakterek nem okoznak gondot, DE a betűk körül nincs meg a fekete körvonal/árnyék. Ez nagyon zavaró, főleg ha világos a film, mert akkor szinte nem is látni a feliratot.
Másik szempont a nagyfelbontású kijelző. 3,6coll és 800x480-as felbontás. Eszméletlen jó a képe. 1-2 subpixel világít, de ezt csak nagyítóval lehet észrevenni. Használat közben nem észrevehető.
Fájlformátum tekintetében szinte minden populárisat visz 720p alatt. 720p és a fölötti videóknál droppol a gép. Xvid, mkv, avi, mpeg nem akadály. AC3 hangsávot is viszi. Néhány mkv-nál előfordul, hogy egyszercsak átugrik a következő fájlra, de fogalmam sincs miért. Tekerésnél is van egy zavaró hiba: elkezd akadni a film, kb 16-18 fps a megjelenített képkockák száma. Ez általában kiküszöbölhető azzal, ha a képméretet leveszem 1:1-re és csak a tekerés után rakom fit to screen-re.
A leírással ellentétben nem lehet USB adathordozót rákötni, de microSD-vel bővíthető.
Nagyon gondolkozom rajta, hogy lecserélem egy Ainol 7000HDA-ra, mert az már 1280p-ig visz mindent és 73USD ellenében meg lehet venni. Igaz nem tácsszkrínes és valószínűleg a magyar ékezetes betűk sem tökéletesek, de formátum és felbontás probléma nem lenne vele. Ha elhatároztam magam, akkor aprópénz ellenében lehet, hogy megválok a Cube-tól. -
Gstyler
senior tag
Az általatok is ajánlot HOD oldalon a következőket találtam:
[ainol-v8000hdr]
[ainol-v7000hda]
[bmorn-bm-720-]Nekem ezek a márkák nem mondanak semmit
Valakinek vannak tapasztalatai? -
Gstyler
senior tag
Egybe szeretném a kettőt.
Sokat utazok vonaton (film,zene) és autóval is (transmitter), nem szeretnék két külön cuccot beszerzni, ezért keresnék a P40-hez hasonló lejátszót. Ez már sajnos kezdi feladni és mondjuk vezetés közben elég horror használni a silány minőségű érintőképernyőjét.
-
rakal
senior tag
válasz
Gstyler #1729 üzenetére
Hello
Nem kell erre a célra szvsz új lejátszót venni,elég egy külön FM transmitter,pl.
FM transmitter -
Gstyler
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy olyan aktuális MP5 lejátszót, amiben található FM-transmitter???
Jelenleg Wayteq p40-et használok, az autóban való üzemeltetéshez feltétlenül szükséges a transmitter, de nem találok az újabb lejátszók között ilyet!
Előre is köszi! -
rakal
senior tag
Hello,
Ne nevess ki,én most ilyet rendeltem.
61 dollárt maximálisan megér...
ViewSonic 4,3" PMP
Csak ne lenne ilyen lassú a DX,már egy hónapja rendeltem,de még el sem küldték. -
Samott
addikt
Doglodik a Gemei HD693T-m, olcso a dollar vennek helyette egy masikat, milyet ajanlotok? A HOD-on elegge megritkult a kinalat, van mas hasonlo beszerzesi forras (dealextremet ismerem, ott vagy azon kivul esetleg?)... 4.3, 800x480, touch, 8GB kellene es esetleg meg hdmi es radio. Milyet erdemes venni olyan 100 dolcsi korul? Koszi!
-
-
rakal
senior tag
A kérdésed jelen kiszerelésben értelmezhetetlen.
Egy dologban biztos vagyok azonban(kb. 50x rendeltem a DX-től):
Működésképtelen dolgokat,akkuhiányos MP4 lejátszót soha nem szállítanak,nagyon megbízható cég,a DX-től rendelt cuccaim mind ok működnek.
Valószínűleg át vagy verve.... -
Hello!
Hülye kérdés.
Akad nálam egy Mp4 lejátszó, amit hibásan vettem, hogy megjavítsam jól.
Az eladó állítja, hogy ez így volt, ahogy most van. (Hong Kongból rendelte).Valakinek van ilyenje, aki bele tudna nézni? Ugyanis ebben nincs akku, és jó lenne tudni, mit adjak neki, és hova, hogy esetleg bekapcsoljon.
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Szeretnék venni mp4-et,csak zenehallgatásra kéne,max 8 ezrem lenne rá.Milyet vegyek szerintetek?Valami komolyabb fülest vennék még hozzá később.Mp3 lejátszó is szóba jöhet.
-
rakal
senior tag
válasz
desolator #1718 üzenetére
Hi,
Valószínű akksi feltöltési hiba van a háttérben.
Merítsd le kb 15-20%-ra és adj neki a egy erős 4-5 órás töltést,vsz helyrerázza.
Sajnos az olcsó mp5 lejátszóknál lehetnek olyan gondok,hogy az akksi töltést nem korrekten jelzi ki,tehát 5 vonás töltést jelez ki,amikor csak 3-4 vonás a valódi töltés,nem árt egy kicsit "túltölteni" időben,nem lehet gond,mert a litium polymer akksikban van beépített védelem,de legalább ezzel a procedúrával valóban feltöltődnek. -
desolator
senior tag
Sziasztok
Vettem egy wayteq p35 típusú mp5 lejátszót és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: A wayteq oldalán az van írva az üzemidőre, hogy zenehallgatásnál 10 órát is kibír. Na most ez nem tudom hogyan jön ki, ugyanis ha én közvetlen aksi feltöltés után bekapcsolom, akkor is csak max 3 és fél órát ír úgy, hogy közbe nem is megy semmi a háttérbe. Van esetleg valakinek ilyenje, aki eltudná mondani, hogy neki mennyit bír?
-
rakal
senior tag
válasz
dragon0126 #1712 üzenetére
Gemei S6000 5 coll Full HD madia player
Nekem a korábbi,4,3 collos modell van(5000-es),de csak jót tudok róla mondani.
Van HDMI kimenet is,rengeteg funkciója van,84 USD-t megér(az árban benne van a szállítás,ami Magyarországon kb. 2000-2500 FT lenne,országon belüli szállítással!!!)
A Gemei nálunk nem ismert cég,de Kínában márkás terméknek számít. -
bigmasterg
addikt
válasz
Nekem az, hogy kínai másolat, sosem vennék ilyet, 2 ezer ft-ért sem.
Én inkább az aprón nézelődnék, de 15 körül árgép szerint van sony lejátszó is.
Inkább az ismertebb márkák között nézelődj... -
azbest
félisten
válasz
Zenét hallgatni szeretnél, vagy filmet nézni is?
-
dragon0126
csendes tag
Sziasztok!
Az szeretném kérni, hogy aki tud az ajánljon már nekem egy mp4 lejátszót kb 10-15 ezer között.
Én ezt néztem ki:http://www.mp3mp4mp5.abbcenter.com/?id=7382
Kinek mi a véleménye erről?Válaszokat előre is köszi.
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Csak szomorú(?) fejlemények(ill. stagnálás van) MP4/MP5 fronton a kínaiaknál,a HOD-on is erősen lecsökkent a kapható modellek száma,csak a korábbi bevált sikermodellek kaphatók.
Attól tartok,ez a termékportfólió hamarosan megszűnik,tabletekbe,ill. mobiltelefonokba fognak beolvadni a korábbi MP4/MP5 funkciók.
De vegülis:miért ne?-ez lesz a jövő.
Bár én,és azt hiszem,nem vagyok egyedül,szerettem ezt a kategóriát,a lejátszók most is jól működnek (Beleértve a legendás PTI P80-at,már 3 éve nyúzom)... -
TaliGa
aktív tag
Van egy Alcor Clip lejátszója a srácomnak, és most vettem hozzá egy Kingmax 8GB MicroSD kártyát, pontosabban MicroSDHC. Naná, hogy nem működik, miért is lenne jó
és mint olvasom az SDHC kártyát nem támogatja a kütyü. Akkor most 4GB-nál nagyobb kártyát nem is lehet rakni bele? Franc figyelte eddig a HC végződést...
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Van egy Alcor Clip-em, de a gyárilag hozáadott szoftal csak max. 320*240 be tudom konvertálni a filmeket, pedig a kijelzője 480*272 ezáltal ezek a filmek kockásak lesznek. Létezik ingyenes progi amivel hozzá tudok konvertálni?
Üdv,
Misi -
meszeske
tag
Sziasztok!
Eladó egy kiváló állapotú fekete - ezüst COWON D2 /2GB/
Hibátlan, de nem használom ezért válok meg tőle.
Itt vásároltam 1.5 éve:
http://www.infopatika.hu/iaudiod2%2B.html
Doboz tartalma: Adatkábel, töltő, CD. Sőt adok hozzá egy gyári bőrtokot / bolti ára 6 ez
Részletekkel kapcsolatban írj !
-
Alg
veterán
válasz
bigmasterg #1705 üzenetére
Szemeztem vele, de pont az üzemidő miatt esik ki sajnos, pedig még árban is rendben lenne...
Hangminőségben tudom, hogy jelenleg kb. #1
Telefonon gondolkodom még, bár pont a mindennapos használat miatt talán kicsit körülményes lenne.
-
Esetleg ha telefont is tervezel mostanában, akkor szolgáltatótól Samsung Galaxy S is befér 50k alá, és felülmúlja a Cowonokat is hangminőségben. Viccen kívül.
Wolfson 8994 DAC, Wolfson nagy teljesítményű erősítő (600 ohmig), DAP üzemmódban 50+ óra üzemidő, FLAC lejátszás, 24/96-os forrásanyag kezelése (hehe, mai friss szoftverupdatenek köszönhetően), 8GB beépített memória, SDHC kártyával bővíthető, hardveres, paraméteres EQ (szoftveres támogatása fejlesztés alatt), szoftveres, 10 csatornás graf EQ, gapless audio lejátszás, 4" kijelző, 720p-ig mindent eszik, kivéve WMV
-
bigmasterg
addikt
Ha szereted az ismeretlent, és elég bátor vagy (
), akkor alternatíva lehet a Nationite S: Flo2 (vagy Teclast T51) is.
3,5" és kiemelkedő hangminőség (2x Wolfson WM8740 dac + jó erőlködő), viszont rövid, ~10 órás üzemidő és nem éppen a legszebb felhasználói felület jellemzi. -
Alg
veterán
Sziasztok!
Talán inkább ide való, mint a DAP-os topicba...
Szóval: Főleg hordozós, zenehallgatós, jó hangminőségű cuccot keresek, amin alkalmanként meg lehet nézni egy-egy sorozat-részt a vonaton, de elsődleges a napi használat, zenehallgatás. Tehát előtérbe kerül az üzemidő, és a fizikailag is létező gombok, és a közepes méret (3"-3,5" környéke). Eddig kb. csak a Cowon J3 (és persze S9) amit megfelelőnek találtam, árban és tudásban egyaránt (~50K-s határ). Sony-k a FLAC és a saját szoftos másolgatás(
vagy már ez nem játszik
) miatt kiesnek, Zune nem tudom mennyire fér be a kategóriába, iPodok nem igazán jönnek be...
Egy szóval, J3 alternatíva kellene
-
themebuilder
senior tag
válasz
Aprósólyom #1702 üzenetére
Ezt én is csak megerősíteni tudom. De nagyon jók még a Samsung és a Sandisk lejátszói is.
-
Aprósólyom
addikt
Nem is olyan régen egy Sony NWZ-A816 tulajdonosa lettem. Mindenféleképpen csak ajánlani tudom a Sony lejátszókat. Jól szólnak nagyon! Van pár gyári EQ, és 2 custom, amit szabadon lehet módosítani. Különböző hangzásképek (karaoke, studio, live, arena, normal) zajszűrés, többféle sztereo hangzás egyszerűen nagyon király! A zenéket rendegeteg móddon lehet kerestetni és lejátszatni, gyors a menü, masszív fém házban a lejátszó. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
ZsHUki
csendes tag
Köszönöm
akkor lényegében nem sok különbség van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Commandos: Origins teszt
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest