Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsHUki
csendes tag
Gyorsan lecsaptál a lehetőségre. Nagyon várom a beszámolót.
Szerintem ennyiért ez a legjobb a mezőnyben.
Akkor szerintetek nem lesz 16 gigás verzió?
A MicroSD kártya használata akkor tényleg jobban meríti az aksit?
-
azbest
félisten
Megrendeltem a ramost
drukkoljatok
Ha megjön, akkor alaposan letesztelem. Csinálok majd videót a működéséről (tv tunerre kötöm és úgy, nem homályos kézi kamerát szorongató remegő kézzel)
Ahogy az egyik videón láttam, a flash alapú könyvolvasó progi teljes képernyőn fog futni rajta (ha minden jól megy), kár hogy oldalra ugrást nem lehet (bár nincs is mivel beírni).
Neten valahol erre is írtak utf8 támogatást, majd kiderül, hogy valós -e ez az infó. De srt.idx-et (képes feliratot) is támogat azt hiszem, így legrosszabb esetben valami konvertáló progival mégiscsak meg lehet oldani az ékezetes feliratot. -
Írtam hogy formatálhatsz exFAT-ra XP-n és Vistán Windows 7 alapból támogatja
-
ZsHUki
csendes tag
a 16 gigás ugyan azzal a "felszereléssel" 12dollárral drágább mint az Owntán. HOD-nak korrektebb a rendelési menete, de soknak hangzik a plusz 2300ft
-
azbest
félisten
Úgy látom kezdik kitölteni a HOD-on is a T13FHD adatait, $128-ról indul. Kitették címlapra is.
http://www.houseofdap.com/ramos-t13fhd-1080p-touch-screen-player.html -
Ebay lehet jó is és rossz is.
Én kb 130x vásároltam már Ebayen (főleg star wars miniatures társasjáték figurákat), 90% jó, de van néhány szélhámos.
Egy PSP-t Ebayeb vettem USA-ból és nagyon korrekt eladó volt
De összefutottam szélhámos kínaival is....Kis eladók sokszor jobbak, mint a nagyok, érdemes a negatív feedback keresővel utána nézni az eladónak.
-
HOD-ot ajánlanám a vásárlásra ,ugyan sajna nincs részesedésem
, de tapasztalatom igen.
Regisztrált postával küldi, a www.honkongpost.com on megnézheted mikor hagyja el a csomag Hong Kong-ot kis hazánk irányába. Sajna a magyar posta tracking oldala nem követi- kb 2 éve a www.mpl.hu n még követhetőek voltak a Hong Kongi levelek.
De ha telefonon felhívod őket és bemond a csomagszámot meg tudják mondani hol a csomag.
Ownta nagyobb cég vízfejűbb, fejhallgatót rendeltem, fizettem majd napokig nem történt semmi. Írtam nekik, írták utána néznek, majd nem történt semmi. Íratm, erre válaszoltak, hogy bocsi elfogyott válasszak másikat..... -
-
Gomb+ érintő képernyő csak annyit jelent, hogy gombokkal és érintő képernyővel is tudod vezérelni a készüléket. Vannak kimondottan csak gombos és kimondottan csak érintő képernyős készülékek is.
Sajna még senki sem jelentkezett.
Szimpla reg. után a fórum már használható.
A saját tesztet oda is meg lehet írni én meg felpakolom. -
ZsHUki
csendes tag
Kenand majd egy kis összefoglalót írhatnál róla magyarul az oldaladra
Amikor a gomb-érintőképernyő részt magyarázza már elakadtam
Amúgy az oldal h áll?Találtál már valakit aki segít szerkeszteni? (nem azért mert akarnék, az én tudásom kevés)
Ah Rakal is mondta már komoly létjogosultsága van egy ilyen oldalnak, mert sokaknak segíthetnél egy iylen választásban, meg a hírek összefogásában.
Például a Chipsettes rész nekem külön ajándék volt
-
-
ZsHUki
csendes tag
Végül is igazad van a gombbal kapcsolatban.
Igazából ah néztem az Ownta mostani árait, kicsit megdrágultak, szóval engem is érdekelne már h mennyi lesz a houseofdap.com-on.
Én mindenképp Ramos érintőképernyőset és mindenképp 16gigásat akarok.Mostanában van mikor egy hetet utazom/vezetek egy huzamban, és kevésnek éreztem a 8gigát. De a töltőn és Usb/MiniUsb kábelen kívül amivel a gépről pakolhatom rá a cuccokat mást nem akarok hozzá.
Eddig azt vártam h az AllPmP-n mennyen lejjebb a T11TE ára de nem sok ráfizetéssel egy Ramos T13FHD is rendelhető.......
Eddig úgy volt h veszek egyet magamnak és barátnőm átveszi/megveszi az enyémet, mert közbe ő is rákattant, de aztán másh alakultak a dolgaink úgyh most még ezt a problémát is meg kell oldanom, mielőtt rendelhetnék
-
azbest
félisten
Gondolom azért van gomb, mert azzal is működik (ez egyébként nem hátrány, ha egyszer elromlana valamiért az érintésérzékelés, még mindig lehet gombokkal piszkálni).
A HOD is reklámozza már, hogy hamarosan kapható náluk, ők általában olcsóbbak, így még kicsit visszafogom magamat. 8GB-os +töltő is bőven elég lesz majd nekem az meg $134
A 11in1 dolog meg teljesen feleslegesnek tűnik. HDMI kábel abban sincs, av kábel meg alapból van hozzá.
-
ZsHUki
csendes tag
Azbest akkor gyorsan rendelhetnél egy Ramos T13FHD mert nagyon érdekelnének a tapasztalatok.
Honnan tervezed a vételt?
Azt nem értem T13FHD-vel kapcsolatban h miért van az oldalán az a két pár gomb ha érintő képernyős. Én fölöslegesnek érzem, vagy nincs igazam?
az Ownta.com-on össz-vissz a 16gigás mindennel együtt 181dollár(35ezer) még pont határeset.
-
azbest
félisten
ja és itt egy másik próba:
most fektetett nézetben (800x480): [link]
Gondolom alapból így jeleníti meg a flasht a lejátszó (nem tudom lehet -e váltani fekvő/álló nézet között). Így teljesen jól olvasható lehet, és az oldalon függőlegesen kell csak görgetni. (érintő képernyő kell gondolom ilyesmihez)Itt egy durvább példa, képekkel: [link]
-
azbest
félisten
találtam egy érdekes dolgot, akinek flash képes a lejátszója az esetleg kipróbálhatja:
swftools-ban, PDF 2 SWF konverter, pdf doksit (könyvet) flash formátumra konvertál:
Letöltés: [link]
Példa (az oldal harmada táján pdf2swf részen): [link]Mivel szinte bármilyen szöveget pdf-re lehet alakítani, így bármiből lehet swf-et is csinálni ezzel, akár színes - szagos - fényes (ahogy egy kollegám szokta mondani), képekkel teli pdf is lehet
Így próbáltam ki:
pdf2swf.exe -B rfxview.swf AB092_RedefineTheWayYouWork_HU.pdf kimenet.swf
(így a lapozó részt is hozzálinkeli)
ide feltettem egy próba pdf-et így átalakítva (böngésző elvileg megnyitja):
swf
480x800-ra méretezve egy html oldalba ágyazvaAhogy látom alapból a magassághoz igazít, de ha az 1:1 gombot megnyomjuk, akkor a szélességhez fog (tehát egész oldal látszik), Persze ha ez túl apró akkor zoomolni is tud.
ahogy látom a paraméterezési lehetőséget, a fontok helyett körvonalként is tudja tárolni a betűket, úgy biztosan nem lehet baj akármilyen ékezettel.
asszem az új Ramos T13FHD lesz nekem a nyerő, ha ilyet le tud játszani
Mert így már tényleg fullos ebook olvasó lehet... igaz kell egy pár másodperces konvertálás hozzá, de ez legyen a legkevesebb.
-
Köszi.
De csak egy lelkes amatőr vagyok, polgári foglalkozásom: kardiológus (orvos)
Bár sok mindenhez értek egy kicsit, WEB, Macromedia Director (bár már nem releváns eltűnt a süllyesztőben mióta az Adobe felvásárolta a Macromediát), szoktam filmeket szinkronizálni, DVD-t készíteni stb.Star Wars miniatures társasjáték oldala: (én készítettem)
http://swminitaures.atw.huSzívesen látok mindenkit a HDPlayes.atw.hu-n
-
Sajnos a magyar karakter az E-bokot is érinti.
MKV-nak nemcsak az a haszna, hogy sok mkv file p720 vagy p1080 felbontású...
A neten ahonnan gondolom le akarod venni a filmeket vagy avi divix/ixvid, vagy mkv (általában h264) formátumban vannak. Az mkv ben sok nem csak HD film/sorozat van. Mivel DVD felbontásúakat is kódolnak h264-ben. Az mkv keretformátum jobb, mint az avi mivel kiegésztő nélkül is támogat több hangcsatornát, valamint a feliratokat és fejezeteket is lehet bele integrálni, nem kell külön fileba tárolni.
Szóval mkv támogatás előnyös, mivel a neten ebben találod meg a filmeket és macerás dolog szerintem a konvertálgatás. Letöltöd és s gépre feltöltöd ez a kényelmes.Legjobb felirat támogatás a ramos 17FHD-nak van, (Amlogic chipset) ott talán megy a magyar is ha sub.idx-ben tárolod, mivel ha jól tudom az nem TXT-ben hanem képben tárolja..
D az e-book ott is problémás, mert az text.Teclast 510 támogat PDF-et a pfd-be lehet fontot ágyazni úgy talán megy a magyar karakter de nem biztos.
Hamarosan írok saját tsztet a CUBE H900HD-ról és talán 3 hét múlva az Ainol 8000HDW-ről.
-
Simid
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne egy lejátszót venni a közeljövőben. Úgy döntöttünk, hogy megpróbálnánk ezt a kínából való rendelést, de igazából egyikünk sem ért annyira a lejátszókhoz, így lenne pár kérdésem.
Jól gondolom azt, hogy az 1080p-nek nincs jelentősége abban az esetben, ha nincs fullHD készülék amire csatlakoztathatnánk?
Ha így van, akkor az MKV támogatásnak van bármi egyéb haszna?
Hangzásban van lényegi különbség a különböző chipek között?
Olvastam itt, hogy a legtöbb készüléknek problémái vannak a magyar ékezetes betűkkel. Ez a probléma csak feliratoknál jelentkezik vagy az e-bookot is érinti (magyar szöveget megjelenít-e hibátlanul)?
Körülbelül 20eft-ot szánna rá. Ez alapján az Onda VX595 és a Teclast c430 készülékeket néztem ki. Ezekről van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata, esetleg javaslat, hogy melyik éri meg jobban?
Előre is köszönöm! -
Írtam az SC9800-as készülékek firmware frissítéséről
-
Elkezdtem összegyűjteni a PMP teszteket (általában google translate-vel vannak fordítva)
http://hdplayers.atw.hu/ a PMP tesztek külföldről részben találjátok meg
-
Hát igen.
Én küldtem a magyar karaktereket Sunny-nak tesztelésre, de nem jó, pedig egy honlapon Unicode-UTF-8 támogatást írtak.
Az én Cube-omhoz ANSI-t írtak, de pontosan így jeleníti meg.
Sajnos a mi nyelvünk nagyon kicsi és a magyar piac szintén nagyon kicsi..... nem éri meg velünk foglalkozni. -
azbest
félisten
-
azbest
félisten
onda vx595
http://www.ownta.com/onda-vx595-1080p-full-hd-mp4-player-with-hdmi-and-otg-functions-8gb.html -
beni121
aktív tag
Sziasztok. Egy kis kövleménykutatás.
Az Alcor ZED mp4ekről ki mit tud? Mennyire jók? -
-
-
ZsHUki
csendes tag
Na az Ownta.com-on megjelent a Ramos T13FHD. A leírás szerint Amlogic chipsettet kapott.
http://www.ownta.com/ramos-t13fhd-mp5-player-with-hdmi-and-otg-8gb.html
Az én olvasatomba ez a lejátszó egy T11 TE/RK finomított változat(pár apró változtatás a kezelőfelületben) egy másik Chipsettel. Árban is ugyan ott van mint a TE verzió.
Valaki lát számottevő különbséget?(aki jobban ért hozzá mint én
)
A T11 TE-ben alkalmazott Telechips TCC8901 és az itt felhasznált Amlogic chipsettet között van érdemi különbség szerintetek?
-
-
seltronic
csendes tag
Sziasztok, most találtam rátok.
Nekem az elmúlt 3 évben már 3 lejátszom volt.
2 Mp3 és most egy Mp4.
Az az elsö mp3 orion márkáju volt, a hibája, valahányszor zsebre szerttem volna tenni mindig újra indított 4x vittem el, 5.re cserét kaptam, ja és volt hold gomb is, az beragadt egszer.
A következő ehy Thomson vomt, sajna már egy hét után kipurcant, és ismét kaptam csere utalványt.
Most közel egy éve va Mp4-em amit megszerettem, de ami nagy hibája, nem zsebre tehető, mert ez is újra indul minden esetben, filmet tudtam feltenni rá, nagyon tetszett, mégha kicsi is a képernyője.
Szóval a kérdésem a következő, mitől van ez? Hiszen ha közlekedik az ember az utcán járművön, nem éppen az mp4-t szorongatja a kezében. Tudtok ebben segíteni?
Hold gomb nincs.
Ja a márkája Seltronic 901G
Szóval irigykedve nézem a többi zenehallgatót... -
ZsHUki
csendes tag
Hátha valakit érdekel.......
Az Ownta.com-on találtam egy új lejátszót, amit nézve a video teszteket és az árát egy igen kellemes darab.
Window G85HD 8G
http://www.ownta.com/window-g85hd-mp5-player-with-4.3-inch-touch-screen-and-tv-out-function-8gb.html
4.3 colos érintő képernyő, egy igazán jól használható kezelőfelület, és sok apró plussz tudás.
A 8gigás 124 dollár.Adopts RK28 chipsettet írnak hozzá,ez nem szerepelt Kenand kis összefoglalójában, szóval lehet ez a gyenge pont, bár azt írja tud MKV-t is. Vagy lehet h ez lenne a Rokchip 2806?
-
ZsHUki
csendes tag
Az az igazság h ezt a frissítést már én is olvastam h megoldja a problémát, de mivel én nagyon elenyésző %-ban nézek Mkv-t és igazából azt se tudom mi az a firmware frissítés nagyon nem foglalkoztam vele
Ah olvasom neked ez életbe vágó, létszükség, szóval érthető h nálad ez nem maradhatna így
Nem ez az én világom az a helyzet, csak mivel eljutottam odáig h egy iylen lejátszót megvettem Kínából, itt meg sok igazi szakértő van, próbálok szép lassan tanulgatni a dolgokat, h következő rendelésnél még jobban átlássam még is mit veszek, nem mintha nem lennék megelégedve a mostani vételemmel,akkori tudásomhoz képest biztosra mentem, szerintem ennyi pénzért jobbat nem is tudtam volna, de ha lesz kis pénzem egy kategóriával fentebb lépnék
-
ZsHUki
csendes tag
Nagyon izgatja a fantáziámat az új Ramos T13FHD. Nézegettem képeket a kezelőfelületéről, meg próbáltam fordítgatni egy két írást, de ah látom meg amit írnak ez a T11-nek a finomított, továbbfejlesztett változata lesz.
A kezelőfelületek kisebb "kényelmetlenségeit" kijavították így igazán komfortos lett a használata, bár nekem a mostanival sincs semmilyen problémám.
Most h magamhoz képest képbe kerültem a chipsetekkel kapcsolatban, ezt is kíváncsian várom, h milyen kerül bele.
-
Mindegyikre találtam hivatkozást az mkv támogatásról. max 720P
Lehet, hogy firmware frissítés megoldaná a problémát.Nekem fontos szempont volt az mkv, hiszen a neten a 720p és 1080p filmek mkv-ban vannak.
És én is abban szoktam elkészíteni a szinkronos rajzfilmeket (4kids) -
-
azbest
félisten
Nagyon jó chipsetek vannak és jó pmp-k, csak nehéz választani közülük, mert ellentmondásosak a webshopok adatai és nagyon hasonló néven fut sok változat... az érintőképernyős ondát várom még, aztán valamelyikbe benevezek... a rendes felirat támogatás is jó szempont.
Nem vagyok benne biztos, de mintha néhányan panaszkodtak volna a fórumokon az érintőképernyősők esetén arra, hogy homályosabb a képük (gondolom a kijelzőn lévő érintős fólia miatt)... igaz ez?
-
Két Rokchip kb. ugyan azt tudja mkv támogatás, p720, a 2806-ot gyakran alkalmazzák érintő képernyős készülékekben. Bmorn HD889, Ramos T11 RK
-
-
ZsHUki
csendes tag
Kérdésem lenne
Most már kicsit jobban átlátom.De!
az én RamosT11Rk-ban egy Rockschip RK2806-van, de én a leírásodban csak Rockschip RK2728-at látok. Mi a különbség a kettő között?
A Ramos T11TE-ben pedig egy Telechips TCC8901-van.
Most melyik a jobb szerintetek? Ami az RK-mban van vagy ami a TE-verzióban?
-
Na majd végig próbálgatom az összes karakter kódolási konverziós lehetőséget.
Pont a 7" méret miatt választottam a Cube 900HD-t nem akarom magammal cipelgetni, hanem az autóba szánnám amikor utazunk - na nem nekem, vezetés közben én nem nézem, hanem - a gyerkőcöknek.
Full HD-t meg azért választottam, ha otthon "asztaliként" is használnám HDMI kábellel a TV-hez kötve. -
-
Ainol 8000 HDW
Nagy újítása nekünk, hogy elvileg támogatja az UTF-8-at.
Sajnos a képaránya még laposabb, nem 16:9-es...Megírtam az első kis cikket a chipsetekről:
-
ZsHUki
csendes tag
Ismét egy újdonság a houseofdap.com-ról.
http://www.houseofdap.com/ainol-v9000hdw-6-inch-h-264-hdmi-out-sc9800-full-hd-player.html
Ainol V9000HDW és 6colos kijelzővel.
Én úgy tudom h eddig 5 illetve 7 colos lejátszók kerültek piacra, szóval ez V9000 talán egy rést kívánna betömni a piacon. Ha jól látom gombos.
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
szép nagy jószág
Egyébként érdekes ez az utf támogatás, az angol és kínai karakterek sem férnek bele az ansi-ba... próbáltad srt fájlt notepad++ szal átkovertáni különböző utf formátumokba? (utf8 bom nélkül, utf8 bom-mal...)
Írtad, hogy Teclast c510Hd pdf-et is támogat, ezt milyen forrásból tudod?
-
Nekem egy Cube-ban az SC9800 nagyon jól lejátssza a h264 kódolású mkv fileokat, (mp4 konténer sem gond) divix/xvid lejátszás is megy hangól pedig mp3 ac3 és aac sem gond tehát nincs probléma a kompatibilitással. Ha az UTF-8 kódolást és pdf támogatást is hozzá adnák a firmwarehez akkor teljesen elégedett lennék ...
-
azbest
félisten
azt hiszem megtaláltam a különbséget a 575ök közt:
http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=16607#p174390As far as I know,
vx575 full HD uses telechips TCC8901
vx575+ uses sochip SC9800TCC8901 has a better compatibility than SC9800 while SC9800 has a less power consumption
VX 575 full HD, has an unacceptable USB transfer speed: about 2.5 M/S while VX575+ : 8M/SVX575 full HD has backlight leaking problem......
(átvilágít a kereten a háttérvilágítás [link])
and VX575 full HD got only white color while vx575+ black....a sima 575 pedig:
uses the old CC1600 chip and only support 720p -
ZsHUki
csendes tag
Mintha kínait olvasnék
Úgy látom van még hova fejlődnöm ebben a témában
-
azbest
félisten
A héten volt a kezemben egy htc touch és egy másik t-mobilos android is... hát annyira nem nyűgöztek le minket... lassúcskák voltak és tényleg nem ment a flash... csak úgy ahogy netes videókon is látszik: megnyitja egy külön playerben aztán váááárakozás és vagy megy vagy nem megy... felcsillant a szemem amikor pár napja itt írtátok az új androidos cuccokat, de ahogy láttam róla a videót... kicsit alábbhagyott a lelkesedés
-
rakal
senior tag
-
-
-
-
azbest
félisten
Ezek szerint nem sikerül előre lépni az exFat fájlrendszer kapcsán?
Egyébként tiszta hülyeség, hogy gyárilag fat32-re formázzák a készülékeket... nemrég pont ebbe futottam bele egy nokia n900-on, ahol 32GB háttértár van, de a fájlrendszer 4GBnál nagyobbat nem enged (pedig tudna kezeni exFatot az is). -
Ez is china chipes, nem támogat mkv-t, weben minden mkv-ben van.....macerás konvertálgatni
Más még egy dologra érdemes odafigyelni, hogy a lejátszó támogasson exFAT vagy NTFS fájlrendszert. Különben 4gbyte feletti fileokat nem tudsz rámásolni.
Chinachip tudtommal nem támogatja.... -
ZsHUki
csendes tag
Nézegettem az Ownta.com-on is.
A Bmorn BM-889-es új cucc lenne vagy scak én nem láttam eddig?
http://www.ownta.com/bmorn-bm-889-mp4-player-with-5-0-inch-touch-screen-and-tv-out-function-8gb.html
-
-
Nos az alap ár a gép ára és ahhoz választhatsz kiegészítőket, pl HDMI kábel, távirányító stb...
Chipsetek: (Sunny összegyűjtötte)
Nekem az SC9800 jött be az full HD és támogatja az MKV-t!
De jó a Telechips TCC8901 - 1080P és AMlogic AML8726-H - 1080P és jó a
Rockchip RK2728B (bár ez csak 720p)ChinaChip CC1600
This, 720P high-definition MP4 industry standard for the first time the emergence of Chinese-core fly CC1600 master programs 720P RMVB, 10M bit stream, no blocks of color smooth playback of HD decoding capabilities and realize MPEG-2 encoding (DivX 4 \ 5 XviD ) and AVI formats, Real Video encoding RM / RMVB format and play FLV format, and supports 480P (576i) color outputDavinci DM6441AZWT
DM6441AZWT program excellence lies in support of widely used high-definition video H.264 (also known as AVC, including the X264) encoding, and H.264 compatibility up to 720P (1280 * 720 resolution), while achieving 30 frames per second The MPEG-2, MPEG-4 or VC-1 video performance and powerSochip SC8600
Breaking through the Chinese-core fly CC1600 erected 720P RMVB, 10M bit stream, 576i Component Output, SC8600 founded 768P RMVB, 20M bit stream, 720P color output of the new standards,
SC8600 more supportive, including MKV, AVI (DivX 3 \ 4 XviD H.264), RMVB / RM, MP4, FLV (H.263), VOB, MPG, DAT, MOV, 3GP format, able to satisfy the user's high-definition demand.Sochip SC9800 - 1280P - Used in: Onda 昂达VX575+, Ainol 艾诺V8000HDV, Chuwi 驰为P7II, itoos M6HD, Teclast 台电C510HD.
Supported decoding: H.264 (BP / MP / HP), MPEG2 (MP), MPEG4 (SP / ASP) / xvid (SP / AP), VC-1 (SP / MP / AP), WMV9 ( SP / MP / AP) The high-definition video encoding and is compatible with MPEG-1, H.263, DivX (3.11/4/5/6), M-JPEG (B) general encode the video. Smooth playback 1280P resolution can be within the TS, AVI, MP4, MPG, MKV, DAT, VOB, WMV, ASF, PMP, RM, RMVB, MOV, M2V, QT, M2A and other popular packaging format for a variety of network, covering 320 × 240, 352 × 240,480 × 272,720 × 480,848 × 480,1024 × 768,1280 × 720 (720P), 1920 × 1080 (1080P), 1920 × 1280 (1280P) resolution video formats etc.Ingenic JZ4755
Let the power of dual-core processing power to achieve JZ4755 level of full-720P format support, support MKV, AVI (DivX 3 \ 4 XviD H.264), RMVB / RM, MP4, FLV (H.264 \ H.263 \ VP6), VOB, MPG, DAT, MOV, 3GP, ASF, WMV formats, compatible with H.264, Real Video, VC-1 (WMV), MPEG4, VP-6, and other mainstream video encoding, in which the program product for ASF / WMV format with VP6 encoding support, once hit the market.Telechips TCC8901 - 1080P
Video connection, TCC8901 support the video hardware decoding, encoding, including MJPEG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 SP, MPEG-4 ASP, MPEG-4 AVC (H.264), DivX, H.263, WMV9, VC -1, RV, takes all high-definition video. With the HDMI port is also 1080P high-definition video images to achieve the output performance of the industry has reached its peak.Rockchip RK2728B - is compatible with 720P-wide format, HDMI + Component HD output?
Video performance is the player most concerned about Rockchip RK2728B master program supports H.264 encoding, compatibility can be achieved 720P (1280 * 720 resolution) ,5-8M average code stream, smooth playback. For more resources, a wide range of RMVB video, RK2728B program can support 720P, 10M bit stream, smooth playback, while the MPEG2 encoded (Xvid, Divx) This program has always been Rockchip expertise, but also RK2728B program to inherit the same 720P reached high-definition standard. At the same time, RK2728B program is compatible with MKV, AVI (DivX 3 \ 4 \ 5 XviD H.264 encoding), RMVB / RM, MP4, FLV (H.264 \ H.263), VOB, MPG, DAT, MOV, 3GP and other video format (up to 720P) plays, covering 95% of online video resources.
Google TranslateAMlogic AML8726-H - 1080P - used in Ramos T17HD
1920×1080P resolution , H.264 , MPEG1/2/4 decoder
Support Video format : MKV, RMVB, AVI, MOV, MPG, MPEG, DAT, MOV, MP4, TS
Support Dolby , AC3, DTS, RA, AMR
Support Audio format : MP3, WMA, WAV, RM, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE
Support subtitle : SMI, ASS, SSA, SRT, SUB, SUB.IDX
Support graphic format : JPG, BMP, PNG, GIF, TIF and TXT ebook
Support SWF FLASHA dual-core 32bit ARC 750D, 400MHz, maximum operating frequency of 700MHz, with a DSP instruction set extensions, used to run the system and applications to control the audio and video decoding module itself does not participate in decoding. 7-stage pipeline, ARC750D with similar ARM1136, MIPS32 24Kc CPU, compared with a smaller size and lower power consumption, more streamlined command.
-
azbest
félisten
úgy látom az alapár a "from" és ha mindenféle extrából a legdrágábbat kiválasztod hozzá (+memóriakértya, +kábelcsomag, vagy esetleg nagyobb memóriás készülék) az a "to".
A ChinaChip valamelyik változatáról azt írták, hogy nem kezeli az mkv-t és nem tud olyan nagy felbontásokat lejátszani, mint a sc9800... de gondolom van több változat abból is... összehasonlító táblázat ötletét valaki felvetette nemrég, nagyon hasznos lenne egy ilyen.
1222:
-
ZsHUki
csendes tag
Valószínű h hatalmas baromságot kérdezek, de a houseofdap.com-on régen csak egy ár volt feltüntetve, most meg kettő.From és To. Melyiket kell nézni?mit jelent?
Bocsánat ha nagy ostobaság a dolog
-
ZsHUki
csendes tag
Engem is érdekelni mi a különbség a két Onda VX575 között.
Érintő képernyős?
De az Ondanak az új VI20-sa is nagyon jónak tűnik.Szerintem az árai is kicsit jobb mint a versenytársaké. Vélemények róla?
Azbest sajnos én nem vágom h melyik Chip jobb a másiknál,ChinaChip-Sochip8600.Ebben a témában analfabéta vagyok.
Kicsit ki tudnál ezekből okítani, h körülbelül tudjam őket kategorizálni?
A T13FHd egy Ramos lenne?Mit lehet róla tudni?
Annyi új cucc kezd megjelenni h én már most nem tudom követni. Gondoltam mikor megvettem a Ramos T11Rk-mat leárazva h ez lesz március környékén, mert úgy mentek le az árak, és nagyon kezdtek kiürülni a készletek is.
Rakal az új Ramos W7 gyakorlatilag egy PmP aminek van internet kapcsolata, és lehet vele szörfölni?
-
Elkezdtem készíteni egy portált.
Ha valakinek van kedve a tartalom szerkesztésben segíteni, írjon. Annak adok megfelelő jogokat. -
azbest
félisten
Ennek vajon milyen ára lesz...Egyébként a nemrég felkerült Onda VX575 HDF Full HD 1080p különbözik a korábban fenn volt változattól?
Ez lenne a full hd változat? ChinaChip-esnek írja az oldal.
A VX575+ állítólag Sochip SC9800-as, a sima VX575HD 720p -t tud állítólag Sochip8600-zal. -
rakal
senior tag
És nem csak a Ramos,hanem az Onda is.
Ők most a navigáció területén kalandoznak(valószínűleg megirigyelték a Wayteq N800 sikerét)
[Új,navigációs Onda PMP készüléksorozat-egyszerre négy modell is!]
Hiába,új év ,új modellsorozat... -
rakal
senior tag
Új vizekre evez a Ramos.
Egy új PMP/MID??
[Android oprendszeres PMP/MID a Ramostól]
Egyelőre még csak előrendelés van,de érdekesnek tűnik a project(úgy látszik az újév alatt nem csak ünnepeltek,sőt...) -
Most olvastam egy tesztet az Ainol V8000HDW 6" készülékéről.
SC9800 chipsetre épül az is, mint a Cube 9000 (még shopban nem láttam) és a firmware jobb, több audio tracket támogat de a legjobb hír nekünk, hogy Unicode UTF-8 támogatás van benne! Így a magyar feliratoknak is jónak kell lenni.
Ha majd lesz letölthető firmware hozzá, meg kell próbálni ráheckelni a Cube-ra....Teszt:
[link] -
-
rakal
senior tag
válasz
beni121 #1210 üzenetére
Már miért ne lenne ilyen?
És nem is nagyon drága...pl.:
[Benss 7 " Touchscreen PMP] -
válasz
beni121 #1210 üzenetére
Szia!
Én láttam már 7" is, és a tokja is nagyon jó, csak az a baj (nekem legalább is), hogy Chinachip 1600-ra épül így nem támogatja az mkv-t és max 720p-t tud.
Bmorn 888HD
# 7.0 inch 16000K color HD TFT display (Pixel: 800*480)
# Support real 720P high-definition video, as clear as DVD player
# TV-OUT function supported
# Chipset: Chinachip
# Songs search & files browse function supported
# Sensitive TOUCH screen, convenient and easy to operate
# Support many music formats including MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, etc.
# Support many high-definition video formats as MPEG (AVI), RM, RMVB, FLV, etc. with a speed up to 16M
# Support TF card with a capacity up to 32GB
# Support more video formats by upgrading firmware
# Support JPEG, BMP, PNG format image browsing and rotating
# Desktop pictures of the player can be transformed freely
# Built-in MIC, super long time recording supported
# Power-saving setting, adjustable brightness & user-defined power-off setting supported
# FM radio & FM transmitter function supported (optional)
# Support WIN2000, WIN XP & VISTA systems
# USB 2.0 transmission at a high speed up to 5MB/S
# Support E-book reading with bookmark function
# Firmware upgrade function supported
# Support multiple function, you can enjoy the E-book while listening to the music
# Built-in separate HI-FI CODEC audio decoding chipset, with excellent audio efforts
# Built-in double track high-power loudspeakers
# Dimension:195*126*11mm -
beni121
aktív tag
Én is csak 5" láttam érintősbe nagyobbat nem
-
Ideális lejátszó a számomra a következő lenne:
Legalább 7"
mkv lejátszás
Full HD 1080P
ExFat vagy NTFS file rendszer
érintő képernyő
Jó kiegészítők pl tok autóba illesztéshez
elfogadható ár
Unicode karakter támogatásSajnos ilyet egyelőre nem találtam
Legközelebb Cube H900HD áll ehhez, de nem érintő képernyős, nincs hozzá tok és csak kínai és sima angol karaktereket támogat.Össze kellene hozni egy portált a PMP-kről magyarul.
Joomlával meg tudnám csinálni, ha valakinek lenne kedve hozzá, hogy segítsen írjon (leginkább a tartalom írásban kellene, egyedül nagy munka)
Hírek tapasztalatok firmware frissítések, on line shopok stb -
válasz
beni121 #1207 üzenetére
Vettem egy Cube H900Hd-t
Sochip SC9800-ra épül.Cube H900HD specifikációi:
Capacity 8GB
Expansion Slot microSD Slot - Supports SDHC
Main Chip SoChip9800
Display 7 inches
Display Resolution 800x480 (16:9)
Audio Playback MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, OGG, DTS+AC-3
Output Power L(10mw) +R(10mw)(32?)
Frequency Range 20HZ~20KHZ 0dB? 2dB
ID Tags -
Video Playback TS, AVI, MP4, MPG, MKV, PSP, DAT, VOB, WMV, ASF, PMP, RM, RMVB, MOV, M2V, QT, M2A, H.264 (BP/MP/HP), Mpeg2(MP), MPEG4 (SP/ASP) / xvid (SP/AP) , VC-1 (SP/MP/AP), WMV9 (SP/MP/AP), Mpeg1, H.263, Divx (3.11/4/5/6), RMVB (rvg2/rv7/rv8/rv9/rv10)?M-jpeg(cool.gif
Max FPS 30
Max Video Res. 1280P
Video Out HDMI 2.0 Out
Power Source Built in rechargeable Li-On battery
Battery Life 10hrs / 5hrs
File Viewer JPG, BMP, PNG, GIF, TXT, LRC
FM Radio -
Recorder Built-in microphone, ultra-long recording
Games Yes
Connections 3.5mm headphone output, 5PIN USB 2.0 High Speed
Speaker Built-in stereo speakers
Other Features OTG, TST (Text to Speach), Firmware Upgradable, Music sorting, Playlist support, Resume Ebook, Album Art
Language Support English, Simplified Chinese, Traditional Chinese, French, Spanish, Dutch, German
Dimensions&Weight 124mm x 75mm x 13.5mm
Package Includes USB Cable, Manual, Wall Charger, Earphones1080p mkv-t simán visszajátszik. (Magyar feliratok problémája itt is jelentkezik ataz magyar specifikus karakterek helyett kínaiak jelennek meg vagy semmi)
Csak a default 1. hangcsatornát játssza le.
A mkv-ba illesztett felirat fileokból lehet választani, de ha ugyan olyan néven srt-t is másolsz a lejátszóra csak azt látja
Támogatja az exFAT filerendszert. (4GB nél nagyobb fileok)
PDF-et egyelőre nem támogat (Teclast c510Hd már igen)
Külső USB HDD-ről is tud lejátszani.
8G beépített memória + microSD kártyahely.Nem tud valaki Socip Bios editorról?
-
beni121
aktív tag
Nekem egy concorde érintős mp5öm volt, de tönkrement.. másfél évig bírta, hoz képestigen jó volt, annak idején 15 rugóért vettem, sztem megérte, filmet is néztem rajta unlms tanóráimon, 3colos kijelzője volt.
-
beni121
aktív tag
Van eg csomó noname mp4 lejátszó. Szerintetek megéri megvenni?
-
Sziasztok
Az mp4 lejátszómban hekkelt memória van , nem tudja valki hogy lehet hogy ne legyen ? Ugy értem 16gb nak látja de csak 2 gb van benne és azt szeretném ha 2gbnak is látná , nem találtam jobb topikot de ha valaki tud szoljon !
előre is köszi
-
azbest
félisten
-
rakal
senior tag
Igen-igen jó ajánlat az ownta-tól.
Mindent tud,4,3 collos,igaz nem touchscreen,de az ár azt hiszem mindent üt...
[iTOOS MP5 player]
Van egyáltalán Mo_n csak hasonló is?Szerintem nincs,vagy kb 2x ennyiért... -
rakal
senior tag
Meg,biztosan,de a kijelző kérdés mindig kényes dolog,lehet,hogy nem garanciában,csak kp-ért,mert mindig rád tudják verni a "nem rendeltetésszerű használat" című stigmát.(Ha csak egy negyed hajszálnyi karcolás van a kijelzőn,már ez lesz,nagyon jó szemük van a szervizeseknek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest