Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
azt hiszem rájöttem, hogy miért nem maximálisan szép a ramos t13fhd képe... most próbálgatom a mindigtv vevőmet, néztem vele ugyanazokat a tesztvideókat. Ezek a dobozok 1080i-t tudnak, ami a monitoromon láthatólag rosszabb, mint a 720p módja. Ugyanaz a hatás, interlaced módokban, mint a t13fhd képén... Szóval a t13fhd videó részén hiába választok 1080p-t, belül akkor is van egy 1080i lépés (kis felbontásokon is, progresszív videókat is lehet hogy interlacedben dekódolja).
-
azbest
félisten
http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=22&t=18542
6.5
- Fixed the previous version (6.3) firmware many BUG.
- Increased fb2 e-book format.
6.3
- Increase support for Vorbis audio MKV video format;
- Added "My Favorites" and "recently broadcast" function; -
-
Azt hiszem már támogatott az mkv firmware frissítés után. Amlogic chipsetes tehát csak hiba ha kihagyták mivel a chipset támogatja
Ha minden igaz kb 2-3 hét múlva Bmorn 888-at fogok tesztelni az új F10 chipsettel (sochip sc9800), 7" érintő képernyős.
Window g89 tesztem olvasható a logouton
-
-
azbest
félisten
eddig pendrive-ra másoltam az új firmwaret és az oprendszere alól indítottam a frissítést..
most próbaképp sd kártyáról indítottam - teljes formázás - így majdnem 4MB/sec lett az írás sebessége... tanulság: sd kártyáról frissítéssel, teljes formázás történik és így rendbejön a másolási sebesség. -
RockChip jól áll code page támogatással. Még a magyr sem lehetetlen.
A készülék RockChip 2808-ra épül. Android biztosan van angol rá.
Bővítheted MictroSD-vel.Ha abból indulunk ki, hogy 7" 720p-t tudó video lejátszó, mely érintő képernyős
+
lehet vele NET-ezni, PDF-et olvasni swf-et lejátszani akkor már nem is olyan rossz, mivel kb 50-70 USD-vel drágább, mint egy ilyen sima PMP... -
Saja nem nagyon akarják a hibát elismerni.
Sunny is azt írta ő kinagyította a videot (saját képernyőn nem is lehet) és ő nem látja a hibát...Majd megnézem a tesztábrát Ainolon is.
Nagy kár, hogy sem Amlogichoz sem Sochiphez ninncs hasonló menü szöveg szerkeztő, persze amig nincs magyar kódtábla nem is tudnánk használni...
-
-
-
-
-
-
-
azbest
félisten
A tv out (cvbs) videóra gondoltam, ott jobban látszik.
http://www.youtube.com/watch?v=D7jaAwsYLTQMásrészt nem az a probléma, hogy nem jegyzi meg a képarányt. Hiába állítod a képarányt, attól nem javul meg. 16:9 / keep ratio / original arányt választva is lapított a kép.
Valószínűleg azt hiszi a player, hogy a monitor 4:3 arányú, pedig valójában 16:9. Az általad készített képen is látszik, hogy lapított a P betű.Ahhoz, hogy megjavuljon a képarány, ahhoz a hdmi kimenetet át kell állítani bármi másra, majd akár vissza is lehet arra ami neked szimpatikus, akkor már jó lesz a képarány.
CVBS tv out esetén a képarány probléma nem jelenteketik, mert 4:3 arányú a normál tv.Lehet célszerű a példa képet és videókat azon a ponton linkelni, ahol a hibát is leírod, nem pedig utána.
Bocs hogy belekötök a részletekbe, de fontos, hogy pontos legyen a bug report, különben lehet, hogy nem azt akarják javítani ami a hiba.
-
Szia!
A felbontás dolog azért nem lehet jo, és nem tudom azt meg tudják-e csinálni mivel szerintem egy másik oprendszer töltődik a TV-s nézetben. Egy filebe kellene arhiválnia a beállításokat, hogy a másikba be tudja olvasni.
neken a csaló Ebayes csak részben akarna fizetni azt mondja aő nem tudta és adjak neki pozitív feedbacket.....
Na nem estem a fejelmre írtam a Paypalnak. -
-
-
Na nekem is jött ma 2db hamis rossz 16GB-s
Ne vegyél Ebayről 20USD-s 16G-st az mind hamis, 50USD körül van a a nem hamis.T13FHD nem olyan rossz, nagyon is jó kis gép.
Ha csak úgy nézel rajta egy filmet- főleg a saját képernyőjén- fel sem tűnnek azok a hibák amiket írtunk.
Nagyon szép és kisebb hibái ellenére pl. a T11-hez képest lehet jó magyar felrattal nézni a filmeket, ráadásul olcsóbb is annál. Na nem akarom leszólni a T11-et még most is jó gépnek számít. Telechip TC8901 a legerősebb CPU a piaconItt az én hibás 16gs kártyám teszje:
A Dealextremen található noname 8g-s 19 USD-s nagyon jól működik, nekem van 2db-
-
azbest
félisten
Ramos T13FHD tv-out esetén is jelentkezik a videó méretezéséből adódó villogás
http://www.youtube.com/watch?v=D7jaAwsYLTQ -
-
-
-
-
azbest
félisten
nevezd át vob-ra a nagy fájlt... durva hogy villódzik és vibrál az 1080i vagy p nem tudom, hajszálvonalazás... a saját kijelzőn is. Erről lehet videót fogok csinálni, mert nagyon durva...
az normális, hogy a tesztábráknak kell 2-3 másodperc míg kitisztulnak, de hogy utána vibrálnak, az már bug
-
-
-
Nekem a gyári Fat32-n van a belső lemez, nem bántottam a formátumát. A Hd tune azonban csak 1Gigásnak látja a Windows a rendes méretét veszi észre. És nem tudom tesztelni HD tune-val mert I/O errort ír ki. De nem hinném hogy hibás lenne, mivel a másik teszt progi simán kezeli. és a Windows is.
Minden esetre zavar a dolog...... szóval te megformáztad a belső memóriát NTFSre...majd lehet megpróbálom. -
Komponens használatakor is szőrös a felirat, valami antialiasing algoritmus lehet gyenge.
Nekem meg-meg döccennek az 1080p-s filmek, nem annyira zavaró, de semmiesetre sem olyan simán megy az 1080p lejátszás mint a 2 Sochipes gépen.
Memória kártya sokáig nem volt benne akkor is kikapcsolt. Kikapcsol és úgy kell bekepcsolni.
Ritkán még egy marhaságot csinál. ha ki van kapcsolva és USB-n összekötöm a géppel bekepcsol, majd ha kihúzom a gépről akkor nem tudom - vagy csak igen nehezen kikapcsolni. Hiába nyomom a kikapcsoló gombot nem reagál. Ezt eddig 2x csinálta. Tény, hogy nem szoktam leválasztani csak kihúzni. De a Cubeot és Az Ainolt nem zavarja a dolog.Megtudnád nézni, hogy HD Tune progi mekkorának látja a gép memóriáját?
Mert nekem nem a rejtett 1Gigást látja annak hanem a gép memóriáját, amit egyébként Windowsról simán látok, tudok rá másolni, de a HD Tune nem tudja kezelni 1Gigásnak látja. -
Másiktól vettem , de írtam, neki hoyg ha megjön és fake visszakérem a pénzt.
És több, mint valószínű fake lesz.megnézhettem volna előre:
" Had to remove listing cause seller screwed up seller suck donkey balls Buyer:
661lopez26rh ( 14 [Feedback score is 10 to 49] )
May-06-10 23:36
16GB TF Memory Card 16G Micro SD SDHC MicroSDHC MicroSD (#290429375729)" -
-
A te linkedről licitáltam én is, biztosan ugyan az az eladó.
Majd kiverem belőle én is.Neked mi volt az eladó Ebayes neve?
A szövegek sokkal szebbek a WD TV-men sőt még az Ainolon is
Külsőleg nagyon tetszik a Ramos, de egyre több dologban rosszabb.
Az USB és flash memória sebessége is alig fele az Ainol/Cube nak (azaz a Sochipes gépeknek) Ráadásul a sok chippes felépítésnek köszönhetően legalább 2x annyit fogyaszt, hamarabb lemerül.
Nekem a legboszantóbb, hogy időnként kikapcsol.A felhasználói felület, a gép külseje a sub.idx támogatás nagyon tetszik, a Flash viszont semmire sem jó sajnos
-
-
-
Sajna ma 24 órát dolgozom, majd honap vagy szombaton tudom megnézni.
Van 2 Sochippes és 2 db WD HDD playerem majd mindegyikről megmézem.
Nem értem miért szórakoznak ezek az Ebayes Kínaiak. Gondolják, hogy a hülye vásárlól nem veszik észre, hogy rosssz? Vagy hagyják annyiban. Bár ha 10-ből csak 2-nek kell visszavizetni akkor megéri. Nem értem az Ebay miért nem tiltja le ezeket a szélhámosokat.
Rockchippes firmware megnyitható winimage progival. És buherálható, az Amlogic viszont nem sajna valószínűleg kódolt
-
Kínai Ebay-es haverunk válaszolt válaszolt valamit a leveledre?
Ha nekem is hamis kacatot küld biztosan írok a paypalnak és az Ebaynek is és kiverem belőle a pénzt. De sajna legalább 30-40 napot szokott igénybe venni.
Ezért inkább szívesebben vásárolok shopokból....Dealextremen találtam jó noname (8 gigást)
és amit A HOD ról küldtek az meg tényleg genuine kinai Kingston teljesen rendben van még sorozatszáma is van (utóbbiaktól még lehetne hamis is de nem az) -
Szerintem nincs igazad a HDMI-ban.
Full HD TV-d van?720p kép tű éles, az integrált HDMI chip éppen sokkal jobb, mint ami a többiben van.
1080P-t sajnos nem tudom tesztelni. de 108i rosszabb a váltott sor miatt szövegek tekintetében, mint a 720p.Kinai pconlineon van HDMI kimenet teszt ott sem írtak ilyen bugot
A bajom inkább az, hogy az USB sebessége látványosan rosszabb, mint a Sochipes playereké. a 1080p-s időnkénti döccenés is emiatt van. és az NTFS sebessége még rosszabb. Ráadásul a belső Flash memória max class 2-es mert lassebb mint a Class 4-es MicroSD
Szóval a Fat32 egészen tűrhető a MicroSD-n de ott meg a 4 giga korlát zavaró.
A rejtett partíciót majd megnézem hátha Linux partíció
-
Köszi!
Egyébként nekem tetszik a TV-s firmware is. Nagyon jól néz ki és kokkal jobb, mint a Sochip playerek egyszerűen kivetített menüje.
Csak a central european karakter készlet hiányzik. De a sub.idx azt is pótolja.
1080p-t nem tudom tesztelni mert a TVm 1080i-t tud csak az meg rosszabb, mint a 720p feliratok eseténA Flash az egy kicsit csalódás kerestem érintős kis játékokat de azoknál sem működik az érintő képernyő, össze vissza ugrálnak az ktív területek, használhatatlan.
-
B.... akkor én is meg. sz...tam, mert nekem is úton van 2db linkeden keresztül nyerem 2 db-t.
És a kapacitása is 1gb? Ha igen írok a paypalnak és visszahajtom tőle a pénzt.Ha csak noname átfeliratozva az nem gond, attól még jó lehet, nekem is van 8gb-s olcsó noname és tökéletes.
-
-
-
Néztem a Ramosnak 2200mAH-s aksija van, az Ainol V9000HDA-nak 1750, bár a képernyője egy kicsit kisebb, valószínűleg a Sochip jóval kevesebbet fogyaszt (amellett hogy erősebb), mert több, mint 5 órát bírt, a Ramost nem teszteltem még de használgattam és merül rendesen, meglepődnék ha 3 óránál tovább bírná az mkv lejátszást.
Összességében a Ramos még mindig jobban tetszik.
-
-
-
azbest
félisten
a roosz képarányúnak tűnő sd videónál most jó a képarány
lehet csak pillanatnyi bug volt.
a 3.5ös lehet nem a legbugmentesebb.szerk:
kenand:
nem általában szaggat, hanem csak ha 1080p-re veszem a hdmi kimenetet.
erről a 130 megás ph! tesztvideóról van szó: [link]A philips feliratnak teljesen élesnek kellene lennie, a nagynak is és a sarokban feltűnő kicsiknek is. Van lehetőséged 1080p natív felbontású kijelzőre kötni a playereket hdmi kapcsolaton át? Lehet, hogy csak egy bug, ami a hdmi kimenetet érinti és csak szólni kéne nekik, hogy tudjanak róla. Így is elfogadható a működése, de ugye ha már elvileg képes rá, akkor tényleg a maximumot hozza
-
azbest
félisten
Lehetséges, hogy bár fullhd a kimenet (monitor kiírja, de a képet kisebb felbontásban rendereli és azt nagyítja... ez butaságnak tűnik, lehet firmware bug... phillips teszt videónál látszik, hogy nem tökéletesen élesek a részletek, hanem pixeles kicsit).
Lehet hogy 720p-ben renderel és azt nagyítja ki 1080p-re, ez magyarázná a fontok darabosságát. 1080i kimenetre véve nem szaggat be.igen sub.idx felírat jó (hisz bitmapes), csak hdmi kiementnél van külön karakterkódolás beállítás, amit megnéztem hogy változtat e bármin.. de nem vettem észre semmi különbséget a különféle lehetőségei közt.
-
azbest
félisten
amúgy lehet, hogy valójában cask arról van szó, hogy valami olyan fájlod volt rajta, amitől lefagyott (monjuk zenehallgatás közben ha a kijelző amúgy is le volt kapcsolva, akkor nem is tudod hogy működik -e ha lefagy).... videó esetén volt olyanom, ami a korábbival párszor csonttá fagyasztotta (mov valami extrémebb audiósávval 720p a ph! tesztvideói közül)
-
-
-
-
-
-
Tényleg lehet a felirat között választani, csak nem listázza fel és nem írja, hogy váltott. De a text ikonra kattintva vált. Avi hangja is váltható csak egy ideig eltűnik a hang, de beletekerve azonnal lesz.
A PDF konverzión még próbálkozok, el kellene forgatni a pdf-et 90 fokkal és úgy konvetálni, valamint valószínűleg eyedi irányító kell az apró kezelők helyett.
Az Aino V8000HDA tauch screnjén is tudtam kalibrálni egészen használható lett.
A chipje erősebb, mint a Ramosé minden 1080P is teljesen simán fud. De összességében még mindig jobban tetszik a Ramos. -
azbest
félisten
van már 3.5-ös firmware is a ramos t13fhd-hoz:[link]
Nem semmi, pár naponta jön ki ahogy látom... a dátum szerint egy hónapja még 3.1-nél jártak.. Csak rá kellett másolnom a gyökérbe a fájlokat és a menüben az upgrade-t választani.
Észrevetted hogy ha sokáig nyomva tartod az ujjadat valamin a fájlkezelőben, akkor másolás/törlés kérdést tesz fel?
-
Szerintem meg lehet adni mi legyen háttérkép és talán abból válogat.
Igen a text2vobsub-ban konvertáltam.Nekem is úgy tűnik, hogy a Sochip SC9800 kicsit erősebb, ott az 1080p-n sincs akadozás. beletettem egy EXFatra formázott MicroSD-t és nem látta.......lehet, hogy nem támogatja, majd megpróbálom NTFS-re formázva.
-
Szia!
Nekem is megjött a Ramos és én is elégedett vagyok vele. A képernyő alulról, mint a TFT-k általában hamar halványodik, de alulról nem nézünk
általában egy ilyen kis lejátszót.
A magyar ékezeteket meg lehet oldani, hogy az srt feliratot sub.idx-be konvertálod az bitmap én már próbáltam tökéletes!
Sajna a flash játékok 90%-t ugyan elíndtja de teljesen használhatatlanok, lassúak és nem erre a lejátszóra tervezettek. De lehet flash-t kimondottan erre készíteni.
A pdf konverter nem jó túl kicsi a kezelőgomb szintén nem 5" tervezett a progi.Ainol 4.3" képe nem torzul alulról sem, de ennyiben be is fejeztem amiben jobb, mint a Ramos, többi mindenben roszzabb. Majd ha lesz időm mindkettőről írok.
-
Rokchipre épül így támogatja a magyar karaktereket, sőt szerintem a menüje is lefordítható.
Nagyobb méretű és felbontású képernyővel is létezik, sőt HDMI kimente is van azt VI20-nak hívják
De az drágább... -
-
Én is ott várok a Ramos T13FHD-ra
Először egy Ainol 8000HDW-t akartam 16Gb-s fehéret, de írta hogy nincs 16GB-s majd 2 nap múlva, hogy nincs fehér,... ezután azt mondtam akkor legyen Ramos.De most bevállaltam egy tesztelést, így először egy Ainol 9000HDA-t kapok, tesztelés után majd vissza kell küldenem vagy kapok valami árat még nem tudom a teszt sikerétől is függ és csak utána kapom meg a Ramost, úgy hogy neked előbb lesz, majd írj légyszi egy tesztet nekem.
Egyébként számos új hírrel bővítettem az oldalt.
Hdplayers hírek -
Találtam egy Jomic nevű java alapú elektronikus comic nézegetőt, (cbr, cbz) mely tud pdf-be menteni, az ugye meg a korábban belinkelt toollal lehet swf-be konvertálni...
Szóval T17FHD-n T13FHD-n lehet elektronikus képregényt olvasni...font probléma sem lesz, mivel a cbr/cbz pixel alapú(jpg) -
-
Egyetértek.
A regisztrált csomag az egyedüli biztosíték.
Nekem a 100 feletti Ebayes rendekésebből (80% USA 15% Hong Kong, 5% egyéb)
kb 6-7 csomag tűnt el. Persze nem lehet tudni hol, fel sem adta, vagy lenyúlta a posta.
Ha regisztrált a csomag van nyoma. Sajna a magyar tracking oldalon nem követhető a Hong Kongi reg. levél, de azért a posta tudja, ha megérkezik kis hazánkba.Sőt pl. ha mondjuk javításra vissza kell küldeni akkor is regisztrált levélben kell küldeni és a mgyar tracking szám lekérdezhető a Hong Kongi postán.
Nekem egyszer egy Hong Kong-i szélhámos letagadta, hogy megkapta. Beírtam Hong Kongi Posta tracking oldalára és kiírta , hogy mikor vették át a csomagot. Na ezután végre visszafizette a pénzemet.....Szóval a biztonságos posta megér 5-10 USD többletet.
-
azbest
félisten
Megrendeltem a ramost
drukkoljatok
Ha megjön, akkor alaposan letesztelem. Csinálok majd videót a működéséről (tv tunerre kötöm és úgy, nem homályos kézi kamerát szorongató remegő kézzel)
Ahogy az egyik videón láttam, a flash alapú könyvolvasó progi teljes képernyőn fog futni rajta (ha minden jól megy), kár hogy oldalra ugrást nem lehet (bár nincs is mivel beírni).
Neten valahol erre is írtak utf8 támogatást, majd kiderül, hogy valós -e ez az infó. De srt.idx-et (képes feliratot) is támogat azt hiszem, így legrosszabb esetben valami konvertáló progival mégiscsak meg lehet oldani az ékezetes feliratot. -
HOD-ot ajánlanám a vásárlásra ,ugyan sajna nincs részesedésem
, de tapasztalatom igen.
Regisztrált postával küldi, a www.honkongpost.com on megnézheted mikor hagyja el a csomag Hong Kong-ot kis hazánk irányába. Sajna a magyar posta tracking oldala nem követi- kb 2 éve a www.mpl.hu n még követhetőek voltak a Hong Kongi levelek.
De ha telefonon felhívod őket és bemond a csomagszámot meg tudják mondani hol a csomag.
Ownta nagyobb cég vízfejűbb, fejhallgatót rendeltem, fizettem majd napokig nem történt semmi. Írtam nekik, írták utána néznek, majd nem történt semmi. Íratm, erre válaszoltak, hogy bocsi elfogyott válasszak másikat..... -
ZsHUki
csendes tag
Végül is igazad van a gombbal kapcsolatban.
Igazából ah néztem az Ownta mostani árait, kicsit megdrágultak, szóval engem is érdekelne már h mennyi lesz a houseofdap.com-on.
Én mindenképp Ramos érintőképernyőset és mindenképp 16gigásat akarok.Mostanában van mikor egy hetet utazom/vezetek egy huzamban, és kevésnek éreztem a 8gigát. De a töltőn és Usb/MiniUsb kábelen kívül amivel a gépről pakolhatom rá a cuccokat mást nem akarok hozzá.
Eddig azt vártam h az AllPmP-n mennyen lejjebb a T11TE ára de nem sok ráfizetéssel egy Ramos T13FHD is rendelhető.......
Eddig úgy volt h veszek egyet magamnak és barátnőm átveszi/megveszi az enyémet, mert közbe ő is rákattant, de aztán másh alakultak a dolgaink úgyh most még ezt a problémát is meg kell oldanom, mielőtt rendelhetnék
-
azbest
félisten
ja és itt egy másik próba:
most fektetett nézetben (800x480): [link]
Gondolom alapból így jeleníti meg a flasht a lejátszó (nem tudom lehet -e váltani fekvő/álló nézet között). Így teljesen jól olvasható lehet, és az oldalon függőlegesen kell csak görgetni. (érintő képernyő kell gondolom ilyesmihez)Itt egy durvább példa, képekkel: [link]
-
Hát igen.
Én küldtem a magyar karaktereket Sunny-nak tesztelésre, de nem jó, pedig egy honlapon Unicode-UTF-8 támogatást írtak.
Az én Cube-omhoz ANSI-t írtak, de pontosan így jeleníti meg.
Sajnos a mi nyelvünk nagyon kicsi és a magyar piac szintén nagyon kicsi..... nem éri meg velünk foglalkozni. -
-
ZsHUki
csendes tag
Kérdésem lenne
Most már kicsit jobban átlátom.De!
az én RamosT11Rk-ban egy Rockschip RK2806-van, de én a leírásodban csak Rockschip RK2728-at látok. Mi a különbség a kettő között?
A Ramos T11TE-ben pedig egy Telechips TCC8901-van.
Most melyik a jobb szerintetek? Ami az RK-mban van vagy ami a TE-verzióban?
-
Na majd végig próbálgatom az összes karakter kódolási konverziós lehetőséget.
Pont a 7" méret miatt választottam a Cube 900HD-t nem akarom magammal cipelgetni, hanem az autóba szánnám amikor utazunk - na nem nekem, vezetés közben én nem nézem, hanem - a gyerkőcöknek.
Full HD-t meg azért választottam, ha otthon "asztaliként" is használnám HDMI kábellel a TV-hez kötve. -
-
Ainol 8000 HDW
Nagy újítása nekünk, hogy elvileg támogatja az UTF-8-at.
Sajnos a képaránya még laposabb, nem 16:9-es...Megírtam az első kis cikket a chipsetekről:
-
azbest
félisten
-
Nekem egy Cube-ban az SC9800 nagyon jól lejátssza a h264 kódolású mkv fileokat, (mp4 konténer sem gond) divix/xvid lejátszás is megy hangól pedig mp3 ac3 és aac sem gond tehát nincs probléma a kompatibilitással. Ha az UTF-8 kódolást és pdf támogatást is hozzá adnák a firmwarehez akkor teljesen elégedett lennék ...
-
-
-
-
ZsHUki
csendes tag
Engem is érdekelni mi a különbség a két Onda VX575 között.
Érintő képernyős?
De az Ondanak az új VI20-sa is nagyon jónak tűnik.Szerintem az árai is kicsit jobb mint a versenytársaké. Vélemények róla?
Azbest sajnos én nem vágom h melyik Chip jobb a másiknál,ChinaChip-Sochip8600.Ebben a témában analfabéta vagyok.
Kicsit ki tudnál ezekből okítani, h körülbelül tudjam őket kategorizálni?
A T13FHd egy Ramos lenne?Mit lehet róla tudni?
Annyi új cucc kezd megjelenni h én már most nem tudom követni. Gondoltam mikor megvettem a Ramos T11Rk-mat leárazva h ez lesz március környékén, mert úgy mentek le az árak, és nagyon kezdtek kiürülni a készletek is.
Rakal az új Ramos W7 gyakorlatilag egy PmP aminek van internet kapcsolata, és lehet vele szörfölni?
-
ZsHUki
csendes tag
Nem akarok hülyeséget mondani de az Onda VX 585 mér rég kapható, és az gombos.
http://www.houseofdap.com/onda-vx585-hd-player-1080i-720p-hdmi-out-4-3-lcd-8gb.html
http://www.allpmp.com/goods-53-Onda+VX585+HD+8GB.html
http://www.ownta.com/onda-vx585hd-mp5-player-with-4-3-inch-lcd-8gb.html
Én inkább az érintő képernyőst ajánlanám neked. Barátnőmnek gombos van, igaz régebbi típus, én másfél hónapja vettem egy érintő képernyős Ramost T11Rk-t, és kedvesem is azt mondja sokkal jobban használható mint a gombos.
egyébként ha mindenképp gombost szeretnél akkor az én véleményem h az Onda 575 a legjobb, és ár-érték arányban is kiváló. Persze ez szubjektív.
Ha benéz Rakal majd ő is leírja a véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest