Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz
salieri. #999 üzenetére
Hello
A helyedben nem venném meg.
Sajnos erősen kifutott modell.Néhány ezer forintot hozzárakva min. 4,de inkább 8GB-s készüléket javasolnék,touchscreen erősen javallt.100 USD körüli áron már nevesebb modellt kaphatsz,ha nem kell HD pl. Ramos iMovie T8, 4,3 collos kijelzővel. -
salieri.
őstag
errol a lejatsszorol mi a velemenyetek? erdemes megvenni? vajon milyen hangja lehet? [link]
-
rakal
senior tag
Ismét egy új,nagyon designos PMP,ezúttal a Ramostól-Ramos 11 "light??)
Az ár/szolgáltatás arány nagyon barátinak tűnik...
[Ramos T11RK - Touchscreen OTG MKV TV-Out Rockchip - 8GB]
A Texas Instruments DaVinci processzorról ki tud valamit? -
Szabbber
tag
Azért mert olyanról nem tudok
A SE walkman telláknál megszoktam hogy letom bontani először előadókra aztán albumokra és utána számokra. Itt a előadóra/albumra bontás után egyből a zeneszámok jönnek.
jah és a hangszórója baromi halk. Csak dísznek jó
u.i.: most jöbban körbenéztem van bene mappaszerkezetes ami úgy mutatja ahogy ráraktam az mp5 re -
Szabbber
tag
TV re nem lehet rákötni. Divx et viszi. Letöltött filmet ráhúztam simán és gyönyörűen vitte.
És most akk személyes tapasztalatok:
-mint mondtam ugyan azért a pénzért 2gb s helyett 4 gb s készüléket kaptam +1 pont
-viszont az órát vmiért nem tom beállítani, de ez nekem nem fontos
-a fülhallgató használható, viszont majd veszek vmi normálisat. Amíg viszont nincs pénz másikra ja ez
-a kijelzője szép nagyon
-a hálozati töltőhasznos dolog mellette
-USB vel kellően gyorsviszont ami nem tetszik hogy pl az Előadokba belemegyek akk beadja az őssz rajta lévő előadót ID3 alapján, viszont lejjebb már nem tudja bontani, szóval ha rámegyek teszem azt a Metalicára akk beadja az összes számot, és nem bontja lejjebb albumokra mint pl a SE készülékek.
Összességében megérte megvenni. Kérdezzetek bátran
-
maestro87
őstag
Hali!
Eszembe jutott még pár kérdés a Wayteq P41-el kapcsolatban:-)
1. Ezt is rá lehet kötni a TV-re?
2. Viszi a nagy bitrátájú xvid/divx-eket is? nagy bitráta: ~2500kbit/s (384kbps-os AC3-as hanggal)Előre is köszi!
-
3psilon
aktív tag
Kérlek, majd írd meg a véleményed!! Nagyon fontos lenne, mert én is ilyet szeretnék venni.
-
Szabbber
tag
Az lehetséges hogy másik típus van a dobozban?XD
Mert a doboz elején 2Gb van nagy matricával viszont a doboz oldalán, a készülék hátulján 4gb s matrica van és rendszerinformációban is 3,5 vmennyi a szabad memória. (2gb s et rendeltem) -
Szabbber
tag
Nah rendeltem egy P41 et. Holnap megjön. Már várom
-
Myia
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni??Van egy SELTRONIC 2002G 2GB mp4 lejátszóm ami vmilyen oknál fogva nem tudom bekapcsolni (hozzá teszem tegnap előtt még használtam!)Ha USB-re rakom akkor nem csinál semmit és még a gép sem érzékeli.Azt hittem le van merülve,így fel raktam tölteni egy teljes napot de azóta se tudom bekapcsolni.Mit tudok tenni ilyenkor?Vagy esetleg tudnám frissítenni??
Előre is köszönöm mindenki válaszát! -
Szabbber
tag
Igen az nekem is fontos hogy elférjen a zsebemben
És nem kell óriási kijelző. Én a 2" os 240x320 as telefonon is elnézegettem filmeket.
Újabb kérdés az hogy ha veszek 2GB s Wayteq p41 et 4GB-s SDHC kártyával akk a 6 gigával olcsóbban jövök ki mint a 4GB-s változattal. Ebayt meg én sem szeretem. Garancia kell. -
maestro87
őstag
Nekem 1 film is bőven elég, úgysincs olyan napom, hogy 4-5 órát unatkozzak
Meg ha legalább 8GB-ig lehet bővíteni, akkor az már nagyon jó!A Wayteq P41 is lejátsza a .vob-okat! Ha ez azt jelenti, hogy az 5.1-el is elboldogul, akkor az már tökéletes! A PDF-et meg JPG-be át lehet alakítani...
A Benss meg szép nagy jószág, nem hiszem, hogy elférne a zsebembe
A lényeg, hogy ne legyen túl drága, mert akkor inkább már egy PDA-t veszek.
Köszi a válaszokat! Majd még jövök, ha nem tudok valamit
-
rakal
senior tag
válasz
maestro87 #984 üzenetére
A 971-es hozzászólásban említett Benss lejátszó tudja a .vob lejátszást,talán ez segít.,valószínű,ha ilyet veszel,a DVD gond megoldódik,csak hát egy film fér fel a lejátszóra,az meg édeskevés.
A másik lehetőség: türelmesen vársz,a gyártók szinte havonta rukkolnak ki újdonságokkal(most a nagy képernyő a sláger),valószínűleg az általad vártak is hónapokon belül megoldódnak. -
maestro87
őstag
Nem játsza le az 5.1-es hangot?? Akkor én nem reklámoznám ezeket a készülékeket úgy, hogy el lehet felejteni a konvertálásokat. Ugyanis az én divx-eim 90%-a 5.1-ben van. Ezek szerint ezt még le kell konvertálni 2.0-ba, hogy lejátsza? Vagy félreértettem valamit?
(Remélem nem úgy értelmezted a hsz-emet, hogy térhatású hangot akarok egy fülhallgatón keresztül). -
rakal
senior tag
válasz
maestro87 #982 üzenetére
A HD lejátszásnak csak akkor van jelentősége,ha LCD,vagy plazma TV-re kivezetve akarod nézni a filmet,a saját kicsi kijelzőn nem lehet,nyilván.
Ha mindenáron DVD-t akarsz nézni,akkor sokféle hordozható DVD lejátszó van,ajánlom figyelmedbe őket.De a korábbi hozzászólásaimban láthattad a 7 collos PMP-ket,azokat pont a mobil DVD lejátszók leváltására találták ki,ui.a mozgó alkatrészek miatt azok üzemideje 2,5-3 óra(kb. laptop),mig 7 collos PMP-kkel 5-6 óra is ok lehet.
Ezektől a készülékektől pls. ne várjál 5.1-et,meg hangsávokat etc.,nem erre lettek kitalálva,esetleg később lehet,hogy bővülnek a funkciók. -
maestro87
őstag
Mert nem nagyon szeretek konvertálni. Ilyen alapon én meg nem értem minek a HD lejátszó, mikor csak 800x480-as felbontása van a kijelzőnek.
Én is mondhatnám, hogy konvertáld át divx-be.
Tehát úgy értelmezzem a hozzászólásodat, hogy nem támogatja sem az 5.1-et, sem a menüt?
UMPC, MID?? ez nekem még kínai :-) -
maestro87
őstag
Köszi!
Ez a Wayteq nagyon jól hangzik
Látom, hogy még Divx-et is tud, esetleg az xvid-del is elboldogul? Meg ha még tudna PDF-et is kezelni, akkor már tökéletes lenne
Meg még egy kérdés: Rányomhatok egybe egy teljes több hangsávos 5.1-es dvd filmet (menüset) és azt is képes kezelni?
Előre is köszi!
-
rakal
senior tag
A Wayteq egyébként navigációban is igencsak ott van,Mo-n eléggé elterjedt készülékek,nem nagyon hallottam,hogy szervízigényesek lennének a PNA-ik.
A kínaiak egyébként az elmúlt közel egy évben nagyon rahajtottak a PMP fejlesztési vonalra is,érezhetően javult a minőség is. -
rakal
senior tag
válasz
maestro87 #977 üzenetére
Szia!
Nekem két "MP5" lejátszóm is van.
Az egyik PTI P80-as,kb. 1 éves,a másik kb. 3 hónapos Gemei 660-as.Az előbbi érintőképernyős,3 collos,az utóbbi 4,3 collos nyomógombos.
Eddig még semmi gondom nem volt velük,akkukipurcanási jelek nem észlelhetők.
Különösen a Gemei masszív,alumíniumtokozású,több,mint 10 óra zenét bír,a HD videok is jól elfutnak rajt,LCD TV-re átnyomva is nagyon szép a képe.
Az ilyen márkanevektől sem kell félni,mint Teclast,Ainol,Ramos,Onda,Aigo etc.ezek jó minőségű termékek.A kelet-európai piacra beömlesztett Concorde és egyéb kacatokkal ezek nem összevethetők,Kínában is készülnek minőségi PMP-k.
Sajnos Mo-n a végfelhasználói árakkal van a gond,a Wayteq P41-es árán bőven lehet venni az ebay-n 4,3 collos HD lejátszót is venni,akár 800x480-as felbontásút is.
Persze ha Neked fontos a garancia,akkor a Wayteq P41-et tudom ajánlani,különösen jó a gravitációs szenzor szolgáltatása(a 'la IPhone),szinte minden szabványos mediaformátumot lejátszik,konverzió nélkül,fejlett mappaszolgáltatások,lossless audio etc. -
maestro87
őstag
Üdv!
Én is szeretnék venni egy mp5-ös lejátszót, csak nem tudom, hogy mennyire lehet megbízni ezekben a márkákban, mint pl. a fentebb említett Wayteq, MOMO vagy a MyAudio. Mert márkás cuccot nem nagyon találok.:-( Ami meg márkás az fele annyit sem tud, mint pl. a Wayteq P41.
Annyit még tudok, hogy a Concorde egy nagy rakás ...
Örülnék ha valaki fel tudna világosítani ez ügyben. -
rakal
senior tag
Megint bővült a full HD lejátszásra képes készülékek sora.
(1080i,MKV file lejátszási képesség)
[Teclast C500 HD 8GB]
107 dollárért(PK benne van!) jelenleg best buy. -
Szabbber
tag
Üdv. A telefonom már nem igen használható zenehallgatásra ezért eldöntöttem hogy veszek vmi mp X et. Körülnéztem a felhozatal téren. Főként zenét hallgatnék rajta. Tehát ez az elsődleges szempont. Ugyanakkor jó lenne ha kezelné a divx formátumot is az élvezhető filmnézésért. És még valami szép kijelzővel is vakíthatna a készülék. 2 őt találtam ami megnyerte a tetszésemet:
[link] Ez az első. "Olcsó". Állítólag gyönyörű hangja van. Viszont nincs akkora kijelzője(ugyanakkor több színű) mint a másik kiszemeltnek. És divx et sem kezeli.
[link] A másik ez. Tesztet nem találtam róla, de egyébként minden megvan benne.
Szerintetek melyik? Esetleg másik mp X? -
rakal
senior tag
Megint egy,a babért learatni szándékozó versenyző
[CHUWI M70 PLUS]
Mi lehet az új trend?Szerintem a 7 collos kijelzős mobil DVD lejátszókat akarja leváltani az új kategória(Multimedia Tablet?) a konvergencia jegyében persze(digitális képkeret,multifunkciós multimedia lejátszó mozgó alkatrészek nélkül).Igaz 8 GB és afeletti tárkapacitásnál a DVD lemez használatának tényleg nincs sok értelme.Nagyobb üzemidő-több funkció,nagyobb felbontás(800x480).Hol lehet értelme a használatának?-nyilván buszon,vonaton,autóban,otthon 2-3-ik lejátszónak etc.
Szerintem sokat el fognak adni ebből a kategóriából,rögzíteni is egyszerű pl. az autó hátsó üléstámlához,etc. -
rakal
senior tag
Ismét egy versenyző a Multimedia tablet csapatban.
Igaz,nem érintőképernyős,így viszont csak 163 USD,kb 30 KHUF.
És ingyenes a szállítás!
[AKAI AK770] -
rakal
senior tag
Egészen elfogadható árú,igaz noname óriás PMP,már megint.
Ezek szerint ez egy új trend?
Érdemes elgondolkodni ezen,ahogy megláttam,a Viliv X70 jutott egyből az eszembe,igaz ez nem UMPC,de ha meggondoljuk,hogy az UMPC-ket is főleg multimédiára használják+Net.Szóval megint a konvergencia kérdésnél vagyunk.Igaz,ez a gép multimédiára van kihegyezve,de nem is kerül 180000 FT-ba.
[Benss X36 "óriás" PMP]
Minek is nevezzük az ilyet?Talán Multimedia Tablet vagy vmi hasonlónak... -
rakal
senior tag
Sziasztok!
A Gemei kijött a saját,7 collos "óriás" PMP-jével.
[Gemei HD-970 7"-s PMP] -
attika89
senior tag
-
Pisuka
csendes tag
Köszi a gyors választ de így sem sikerült ahogy rádugom,hogy semmi cd-ről telepitett szarság nincs a gépen jön az új hardwer varázsló, keresi az összetevőket nem találja és kész!Nem mükszik!
Fogalmam nincs!
Legalább ki írná,hogy lemezmeghajtó vagy valami és akkor tudnék rá pakolni de semmi! -
attika89
senior tag
Nekem ZEN Vision M-el volt ilyen.
Én úgy csináltam, hogy letöröltem a programokat, amiket feltettem a cd-jéről és eszközkezelőből pedig töröltem.
Ez után csak simán rádugtam gépre és minden egyéb program nélkül megy, nekem legalábbis.
Nem tudom mai napig, hogy miért csinálta mert először működött...én nokia PC suite-a gondoltam, hogy azzal volt baja,de mások azt mondták, azzal nem lehet.....
Lényeg, hogy én nekem eddig mindenhol ment bármi egyéb program nélkül mind a 2 zen vision m szóval szerintem próbáld meg.
remélem érthető volt -
Pisuka
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretné kérni.Van egy Creativ Zen 4 gb mp4 lejátszom és nem engedi csatlakoztatni a pc-hez!Szóval telepitő cd betesz fel installál minden media exploler stb utána írja ,hogy restart rendszer bejön a rendszer usb bedug a lejátszot és jön az hogy új hardware varázsló.kKeres a cd mindenhol összetevőket de nem talál semmit és kiírja ,hogy az új hardware nem fog megfelelően működni, és nem is tudok semmit felpakolni rá!Megprobáltam,hogy uninstall minden és újra de semmi!
Most mit tudok csinálni?
Ha valaki tud valami megoldást hálás lennék!Előre is köszi!
-
rakal
senior tag
Ismét egy új,kedvező árú 5 collos HD képes 800x480-as 8GB-os modell.
[CHUWI M50] -
rakal
senior tag
Sziasztok!
Hogy ne csak a nehezen elérhető külföldi piacokon kalandozzunk.
Megjelentek a magyar piacon az új Wayteq modellek,gravitációs szenzorral!
A sikeres P40 utóda a P41-es,2 GB,és 4GB-s modell.
[A vadiúj Wayteq P41 4GB] -
rakal
senior tag
It's me again..
Ismét egy érdekes koncepció.(a közeli jövő???)
Az eszköz nehezen behatárolható átmenet az PMP ,a PDA és a MID között.
Valószínűleg hasonló eszközök tömegével jönnek ki hamarosan.
Az előny:az olcsóság(150 dollár körüli ár),és nem 150000 FT!!!
[Smartdevices Smart Q5 MID] -
rakal
senior tag
Egy részletes ismertető az ebayről az új ONDA HDVX797-ről.
7 collos(!!!) kijelzős PMP(HD-s),800x480-s felbontás.
[Új képek és részletes leírás az Onda VX797-ről]
Most már kezdek teljesen egyedül lenni a rovatban.
Ezek szerint Mo-n senkit nem érdekelnek a nagy képernyős PMP-k? -
rakal
senior tag
Megjelent a Ramos T11.(10 és a 12 után).A szokásos,HD kompatibilitás stb.
Mi a készülék érdekessége?-pendrive-ot is kezel!(OTG 2.0 kompatibilis)
[Az új Ramos 11]
Csak az ára durva egy kissé.Viszont 5 collos 800x480-as képernyővel. -
rakal
senior tag
Úgy látszik a Teclast nehezen ül meg a babérjain,kijöttek a full HD-s PMP-vel is.
[TL M66 HD,full 1080i képes PMP] -
rakal
senior tag
Ramos T10 erődemonstráció.
Hogyan használjuk ki LCD TV-nket és a PMP-t...
[Érdemes megnézni-PMP,mint multimédia állomás a társalgóban] -
rakal
senior tag
Ismét Teclast.
Kijöttek az M40 HD-val is.
Az M50 HD-val ellentétben nem 800x480-as,hanem kisebb felbontású a kijelző,480x272-es,egyebekben ugyanaz a készülék,20 dollárral olcsóbb is.(99 USD)
[lÚjabb 4,3 collos készülék a Teclasttól] -
rakal
senior tag
A Teclast is megjelent új HD Ready PMP-vel.
Úgy látszik,nemcsak az Nvidia Ionos netbookon dolgoztak a fejlesztőik....
[Teclast M50 HD Ready PMP lejátszó]
A készlék kezeli az .srt feliratfile-okat is! -
rakal
senior tag
Ha olcsón szeretnétek jó PMP-t,nagy választékban,megbizható eladótól(ebay)
[Hong Kong PMP ] -
rakal
senior tag
válasz
misirulez #950 üzenetére
Ha olcsóbban akarsz hozzájutni,akkor válaszd ezt:
[Ainol Rodimus]Ennél az eladónál a 85 dollárban benne van a szállítás is!!
-
rakal
senior tag
válasz
misirulez #950 üzenetére
Szia!
Kb. 2 hét alatt ért ide.
Ott is változik:pl. Taiwanból egyszer 5 munkanap alatt ideért a cucc.
A múltkor a Dealextreme-től rendeltem,az meg egy hónap volt.
Nyilván attól is függ,az eladó mikor adja postára etc.
Az átlag 2-max 3 hét.
Olyanom még soha nem volt,hogy eltűnt valamelyik csomagom,ezt lekopogom,sőt sérülésem sem volt.
A múltkor egy fél méteres booster antennát rendeltem WiFI-s routerhez,az is ok volt,el sem görbült.. -
rakal
senior tag
válasz
misirulez #948 üzenetére
Hali!
Nyugodtan megrendelheted,az Ainol márkás gyártó.
Az enyém is hasonló,de más gyártótól(Gemei).
Az enyémben nagyon kellemesen csalódtam,mind a funkciókban,mind akksikapacitásban.
Mo-n ilyen olcsón nem kapod meg,itthon ennyi pénzért egy 4 GB-s 3 collos modellt kapsz csak,érdemes türelemmel várni. -
rakal
senior tag
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Kaptam kölcsön nemrég egy iphone-t és azzal tök jól meg tudtam oldani, hogy az ágyamban filmezzek a 3.5-s wide kijelző pont jó volt nekem, viszont most csak erre a célra nem akarnék iphone-nt venni. Viszont ágyban filmezni meg igenis akarok mert baromi jól jön ha nem tudok elaludni...
Segítségeteket kérném, hogy ajánljatok nekem olyan akármilyen motyót aminek legalább ekkora kijlzője van, kisseb konvertálás után (vagy akár instant) lejátszon divx filmeket.
És a lehető legolcsóbb legyen, minőség végülis annyira nem fontos, hogy milyen képet ad, vagy milyen hangja van mp3-aknál stb-stb.Üdv.:
Misi -
rakal
senior tag
Üdv!
Az általam felsorolt márkák komolyabb készülékei nem kaphatók Mo-n,ha jól tudom,én is egyedi importból szereztem be.
kipróbáltátok ezeket,tartós tapasztalat etc.?
Vagy csak előítélet?-szerintem az utóbbi.
Nemcsak hardveresen fejlesztenek,a kezelőfelületek is nagyon ott vannak,az európai ízlésnek megfelelő letisztult formákat követik már. -
ku-cu
tag
Kérdés hogy az általad linkelt PMP-k hozzá-e azt amit a dobozra írnak. (már ha dobozban jönnek
)
Nekem egyszer volt régen egy chinapleyerem (talán e-ronix 120), az egyetlen dolog amire emlékszem vele kapcsolatban hogy amíg megvolt többet volt szervizben mint nálam! Fél évig használtam, ezalatt az idő alatt 2-szer tört be a kijelzője, és háromszor romlott el végérvényesen. Hál' isten a saturban vettem, garival, így a 3. elromlás után inkább levásároltam az árát.Azóta biztosan voltak fejlesztések, de amíg nincs tele az internet ONDA xy -ont istenítő tesztekkel, addig nem ajánlanám senkinek egy ilyen lejátszó beszerzését. (pláne nem hong-kong-ból)
Persze tudjuk hogy a kínaiak is tudnak mit felmutatni dap téren (meizu, tehát hajrá!
-
rakal
senior tag
Javaslom,kattints a 935-ös hozzászólásomban szereplő linkre,és nézd meg,mit tud ez a készülék,milyen árért.Az Onda,Ainol,Gemei,Aigo,Ramos etc.bizony keményen az élvonalban vannak fejlesztésügyileg.
Tudsz-e mondani olyan neves gyártótól származó modellt,ami tudja a full HD-t(LCD TV-n persze),és az ára elérhető,plusz ennyi szolgáltatást ad 35000 FT-ért?
Nekem 2 ilyen ilyen készülékem is van,és a Gemei HD-660-tól eddig mindenki ledöbbent,akinek megmutattam a HD demot.(tökéletes kép,és hangminőség,jól használható hangszórók) -
hegti
aktív tag
sziasztok
mp4 lejátszót keresek hugomnak, melyik legyen?
concorde x-913 vagy
iriver e100 melyik a jobb? minöség, hang, video, akksi, stb -
rakal
senior tag
Lassan jön a többi gyártó is a valódi HD-s PMP-kel.
[Ainol V6000 HDS 5 collos képernyővel]LCD Full HD-s TV-n tudja a composite csatlakozóval összekötve a 1080i/720p,768p/H.264-et is.
-
rakal
senior tag
Itt vannak a 7 collos kijelzős HD Ready DAP-ok is.
Ezt a nagy képernyőt már én sem igazán értem,ez már a hordozható DIVX-es DVD lejátszók képmérete.
[Onda VX797 HD]Habár jobban néz ki,kisebb helyen elfér,mint egy hordozható DVD lejátszó,de ez már tényleg nem felturbózott mp3 lejátszó,valódi DAP,nyilván a képkeret funkció is előtérben van.
-
rakal
senior tag
Kezdenek kijönni az első full HD-s PMP-k.(1080i)
[Olcsó full HD képes 5 collos PMP az ebay-n] -
rakal
senior tag
válasz
salieri. #927 üzenetére
Magyarországon ezek a termékek erősen túl vannak árazva.
például:
[Hasonló árszintű készülék az eBay-n] -
rakal
senior tag
válasz
salieri. #927 üzenetére
Korrekt, ár a 2 GB-ért.
De meg kell mondjam,a 2 GB és a 2,4 collos képernyő kicsit kevés.
A helyedben hozzátennék egy kis pénzt,és 3 collos 8 GB-s modellt vennék.
Tapasztalatom szerint jobb,ha a készülék belső memóriájába rakjuk a lejátszandó dolgokat,ha folyamatosan a micro SD kártyáról olvassa az adatokat,gyorsabban meríti az akksit. -
rakal
senior tag
válasz
salieri. #923 üzenetére
Szerintem nem,ez még külföldön is vadiúj.
Nyugodtan megrendelheted,ha van Paypalod,azzal lehet fizetni sok helyen,kb. 2 hét alatt megjön.
Egyébként úgy vettem észre,Mo-on a PMP forgalmazás erősen lemaradt a világ többi részéhez képest(pl.4,3 collos és 5 collos PMP-kből szinte nincs,vagy mutatóba van a magyar kereskedésekben) -
salieri.
őstag
Aigo F596 [link] mi a velemenyetek rola?
-
rakal
senior tag
Ha a pénz is számít:
[Olcsó,jó minőségű,nagy tudású 3 collos mp3-mp4 lejátszó ]
Csak 89 USD,persze ha a filmnézés a fő profil,akkor inkább 4,3,ill. 5 collosat vegyél,lsd.ugyanezen a weboldalon levő további készülékek. -
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Egy iPod Touch féle mp4 érdekelne.
Fontos lenne a minél nagyobb kép a leendő éjszakai filmnézések miatt -
rakal
senior tag
Hali!
Wayteq P40-ből a legnagyobb 4 GB-s volt.
A tesztek eléggé dicsérik.
Nekem PTI 80-om van,annak a diktafon funkciója jó,a külső hanszórója annak is eléggé halk.
A Gemei HD660-nak a külsői hangszórói is nagyon jók,majdnem olyan hangosan szólnak,mint egy laptop hangszórói. -
Dávidxxx
aktív tag
hali!
melyik a jobb szerintetek? ( hangminőség > akkumulátor > stabilitás, kezelés > stb. )
Meizu SL 6 - http://www.infopatika.hu/meizum6.html
iRiver E100 - http://www.infopatika.hu/irivere100.html -
Cápa730
csendes tag
Lemaradt.
Szóval ez az.http://www.vatera.hu/mp3_mp4_mp5_4gb_vadonat_uj_dobozos_147947849.html
-
Cápa730
csendes tag
Én ugyanezt hétfőn viszem vissza az eladónak ! ! !
A külső hangszóró semmit sem ér annyira halk.
Elsősorban diktafonnak vettem, de arra használhatatlan.
Van egy sistergős alapzaja és van egy még idegesítőbb "nyenye tiktik-nyenyetiktik-....
ami megy rábeszélt szöveg alatt...
Amit adnak hozzá kezelési, valószínűleg kínairól van angolra fordítva, szóval tragikus.
Ráadásul nem is ehhez a kütyühöz való, valami "általános sablon szutyok"...
A rádió elég jól szól,.. ha sikerül úgy tartanod, hogy jó legyen a vétel....
Odáig már el sem jutottam, hogy a telepítsem CD-ről.
Nekem nem jött be...
Most készülök venni egy 4-8 GB-os Wayteq P40-est.Nem tudjátok véletlenül ki írta a tesztet róla ?
Nem találom.
Vagy van valakinek tapasztalata erről a kütyüről?
Mennyire használható a diktafon üzemmódja ? -
SunBreeze
aktív tag
köszi a válaszokat mind2töknek
igazából a samsung megtetszett, de nem tudom hogy megvegyem e. nagyrészt zenét hallgatnék, de ahhoz ez túl nagyviszont mikor vonatozok akkor meg szívesen néznék filmeket. bár van notebookom, ami szinte mindig velem van, de nem szoktam elővenni. nagyobb kijelzőset már amúgy sem vennék, mert a 2-3 órás út nem olyan hosszú hogy nem tudnám élvezni egy 7,5 cm nagy kijelzőn a simpsonjaimat
samsung:
22 órát bír zenével (az edigitál szerint 35órát),
viszont nem tudom hogy hány órát lehet ezen filmet nézni.
(a memóriája miatt max 3h 47m filmet lehet rárakni)... ez kevés!!a meizu:
20 órát zenével
6 órát filmezéssel
video: XviD 18 fps, max. 512 kbit/s (kísérõ hang: 56 - 256 kbit/s, MP3, sztereó)
ez nem kevés? 24 fps-nél folyamatos a kép...
ehh... -
rakal
senior tag
Sajnos kifelejtettem az Onda VX535 HD 8GB-os modellt,most ez a legkedvezőbb árú,109 USD.
-
rakal
senior tag
válasz
SunBreeze #899 üzenetére
Szia!
Én a Gemei HD660-at kb. 26000 FT-ból ki tudtam hozni.(PK-el együtt)
A 4,3 collos képernyőn már a filmek is jól élvezhetők.
Az Ingenic 1,6 GHZ-es procival nem gond a HD lejátszás sem(ha jól belegondolsz,az Intel Atom processzoros netbookokban is 1,6 GHZ-es a proci)
Csak ajánlani tudom.Semmi konverzió nem kell a videofile-okhoz.
3 coll alatti képernyős készüléket semmiképpen nem tudok ajánlani,ha movie fan vagy.
Jók az Ainolok is,most a korábban közölt linken a 6000-es akciós(112 USD).
A Ramos T10-es,T9-es is jó választás. -
ku-cu
tag
válasz
SunBreeze #906 üzenetére
Konvertálni kell rá a videókat, az átkonvertált video 100% hogy nem szaggat. Gondolom igen, ez a két lehetőség van, vagy nagyítva széthúzva látod a videot, vagy az eredeti képarányban, az oldalán fekete sávokkal.
Konvertálásnál, a megfelelő programmal, választhatsz hogy melyik hangsávot adja a videóhoz.(nem tudom hogy a gyári képes-e erre)
teszt
teszt -
ku-cu
tag
válasz
SunBreeze #900 üzenetére
A samsung p2 jó választás lehet ha nem fontos a memória mérete. Nagyon jó hangja van, ekkora kijelzőn már lehet videót nézni, bár pont a simpsonhoz nem biztos passzol a 16:9 kijelző.
A meizut szerintem macerás kezelni, akkor már inkább iriver e100. Ez utóbbi hang minőségben alulmarad (persze jó hangja van, de nem kiemelkedő) viszont olcsó, bővíthető a memóriája.
Esetleg még alternatíva lehet (ne tessék megkövezni) egy használt ipod video. (erre aztán ráférne mind a 20 évadja)
-
niti
aktív tag
válasz
asadasad22 #903 üzenetére
Azt reméltem, hogy talán valami ismertebb darab.
De már mindegy is, mert a kölök kötötte az ebet a karóhoz, hogy én postázzam előre a cuccot, mert ő ugyan nem fogja, és higgyek neki, hogy nem ver át, mivel a bátyja rendőr -
SunBreeze
aktív tag
uhh most néztem hogy ez a samsung csak az edigitalban ilyen olcsó 10e-rel, vagy még többel
ezt hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest