- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
ponti_ak #9922 üzenetére
Én is meglepődtem
Megláttam, mondom ennek vége...
Na azért kis szárítás, fél nap után bekapcs... jééé, ez meg működikKicsit foltos még a kijelző, nem baj, még száradhat
eddig jó, aztán lehet hosszú távon elkezd korrodálni...Egyszer sikerült elhagynom az USB-takarólemezt is(letört
) azt meg kb. fél év után találtam meg...
Én is imádom, de sajnos kinőttem... i7 bejövős most így látatlanban, vagy lehet Clip lesz... majd meglátom, milyen az anyagi helyzetem Januárban... de eladni sosem fogom az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Könyvajánló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged