- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Panasonic LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
válasz
enigmapanda #31999 üzenetére
Más a lábkiosztás és a mérete is (2.5mm). Nem tudod beledugni a normál kisjack-et.
-
enigmapanda
újonc
válasz
#16820480 #31998 üzenetére
igen én is erre jutottam. tehát akkor tömören, röviden, az mk3 nem tud annyival többet, mint amennyibe kerül igaz?
(egyébként sokan bántják a kimenetét az mk3-nak, viszont - bocsánat ha hülye kérdés - ha nem balanced fejhallgatóval hallgatom a balanced kimeneten, akkor érezhető bármilyen változás? azaz csak a kimenet szar, vagy kell hozzá balanszed fejhallgató is?) -
törölt tag
válasz
enigmapanda #31997 üzenetére
Nem láttam explicit a honlapon, de mivel mikrofonos 3,5mm-es kábele van, ami csak az egyik oldalba megy be, így 99%, hogy nem balanced, és barkácsolás nélkül nem is lehet olyanra cserélni.
Ennek fényében az mk2 fog neked kelleni szerintem. Ráadásul az mk3 Android felülete kb egy alsó kategóriás telefon sebességét hozza, ami nem mondanám, hogy előnyére válik. Persze ha valakinek mondjuk kell a streaming lejátszás, akkor az mk2 nyilván nem opció, de jóval erősebb hardver kell egy Android alá sajnos.
Ilyesmire egyébként szerintem egy Shanling M3s jobb lenne, de nyilván arra nem fogják neked kicserélni a Fiio forgalmazói
-
enigmapanda
újonc
sziasztok!
attól tartok, olyat fogok kérdezni, amire nyomokban elvileg van itt a fórumon válasz, de miután egy órája böngészem már a hozzászólásokat, nem lettem túlságosan okosabb.röviden a kérdés:
szerintetek fiio x5 II-őt, vagy x5 III-at érdemesebb venni, ha:dacként és hordozható lejátszóként használnám (nahát micsoda meglepetés
, leginkább egy vmoda crossfade fejhallgatóval.
hosszabban:
fiio x3-al kezdtem, én speciel az mk2-ővel meg voltam elégedve, viszont garanciális időn belül elszállt a fejhallgató kimenet egyik oldala. kaptam egy újat a fiiótól (nagyon korrekt a magyar képviselet, tényleg, ritkán találkozni ilyennel), annak viszont a dac kimenete volt hibás (csak a bal oldali kimenetet ismerte fel a számítógép), erre azt is visszavették, és tekintettel a sok tökölésre, felajánlották, hogy adnak nekem egy mk3-at. ennek nagyon örültem, viszont egyrészről nekem kissé csalódás a készülék - nem hangra, bevallom se jobbnak, se rosszabbnak nem hallom, inkább kivitelre, nevetséges dolgok vannak benne, lötyögnek a gombok, késik a tárcsa egy picit, a kijelzője borzasztó, a gyárilag hozzáadott bőr tokba először betettem, aztán rájöttem hogy nincs rajta nyílás az sd kártyának (wtf? a régebbin volt), kábé két óra volt mire ki bírtam belőle szedni, meg valahogy a formája se az igazi, és egyéb ilyen csacskaságok, viszont ami a lényeg, hogy kiderült, hogy a dac funkció nem működik osx alatt.majd persze fog, mondták tavaly. sokat olvasgatva tényleg röhej a fiio szoftveres megoldásai, ez pl szerintem etikailag is problémás, hogy olyan funkcióval hirdeted a készüléked, ami valójában (még?) nincs. újabb levél váltás, és még mindig iszonyú türelmesen, meg jófej módjára felajánlották hogy ha kifizetem a különbséget, 'upgradelhetem' x5-re, vagy x7-re is akár. az x7 nekem kiesik a pénztárcámból, és pont ezért kérdeznélek benneteket, sokkal jobban értetek hozzá.
az x5 mk2 mellett szól az ára, a formája (hasonlít ahhoz, amit megszerettem), a súlya és a mérete, viszont ezek után nagyon nagy félelem hogy egyáltalán nem bízok a fiio szoftveres mérnökeiben, plusz ha úgy gondolkozok hogy végre le van ez a mizéria, és egy életre veszem, akkor persze ha jobb minőségileg az mk3, akkor azt venném. az mk3 mellett szól az is, hogy abban bízok, hogy az androidos felület talán jobb szoftveres kezelhetőséget ad.
az mk3 ellen szól viszont egyrészt az érintőképernyő (én valahogy fázok tőle, de lehet jó), meg az, hogy itt többen írtátok hogy csak balanced kimeneten szól jól - őszintén nekem nem teljesen tiszta (illetve amúgy igen, de fejhallgató szempontjából nem) hogy mitől lesz balanced valami (pl hogy a v moda kábele akkor balanszolt-e vagy sem, de pl egy ilyen fülest meg tudna hajtani az mk3?) szempont a hordozhatóság, így külön fejhallgató preampot nem vennék hozzá. fontos szempont a dac (zenész vagyok, és külön kimenetként samplingelni szoktam a régi fiiomról), meg hát persze a minőség ezen belül, hogy a lehető legjobb legyen (de a 150ezres határnál semmiképpen nem mennék messzebb, nem is tudnék).
-
wolfman
veterán
Cayin N5II-t tesztelte már valaki? Mármint látom, hogy Gianni85 már beszerzett egyet, ám valami további tapasztalat van róla?
Vagy esetleg az AGPTEK H3-ról?
-
Gabbbb
senior tag
válasz
csabili74 #31989 üzenetére
Benjie S5 megéri nagyon megéri az árát. Már több, mint 1 éve használom. Hangminőséget nyilván helyén kell kezelni, de pl. Qualcomm audio-nál sokkal élettel teltebben szól. (androidos okostelefonok 70-90%-ban van Qualcomm audio)
Nekem nincs tapasztalatom az X2-vel (bár rendeltem egy X3-at otthonra), viszont az S5 nagyon egyszerűen kezelhető, menüje logikus és FM rádiója is szuperül működik. Zishan Z1-nél jobban szól szerintem, sima 44,1 flac fájlokkal. 1.25 Ohm-os kimeneti impedanciájával kb. akármilyen kommersz fül és fejhallgatót rá lehet dugni.
-
Franyo
csendes tag
Köszönöm, kipróbálom. Egy olcsó mobil andoid 6-7-al lehetőleg usb-type c-vel.
-
Franyo
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni, hordozható DAC player választás ügyében.
A fülesem egy SONY-MDR-1ADAC típusú Hi-Res Audio, beépített DAC-os HiFi fejhallgató.
USB type-C bemenetét újabb típusú Xperia készülékek, a digitális Walkman-ek és az iPhone készülékek képesek használni. Ilyen esetben a füles beépített DAC-ja dolgozik. Ez mellett 3,5 mm-es sztereó jack-en is kaphat jelet, de akkor a Dac nem játszik szerepet.
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen hordozható eszközzel lehetne megoldani a füles USB type-C- bemenetén való meghajtását lehetőleg minél olcsóbban (max 50.000 Ft)
Dilemmák/kérdések:
- Sony telefonok mostanság ár/teljesítmény aránya enyhén szólva is véleményes.
- Ezt a "drágaságot" képviselik a Apple telefonok/lejátszók is.
- A Sony Walkman szériái szimpatikusak, de nem szeretnék 65-70 forintot költeni erre
- Van-e nem márkás/noname/ Dac ami kihajtaná a fülest?
- Van-e valakinek ilyen fülese, mivel hajtja?Köszönöm, hogy foglalkoztok az üggyel!
-
5423r
tag
válasz
gianni85 #31985 üzenetére
Mindenképpen néznék új fülhallgatót is, jelenleg SoundMAGIC ES18S, Xiaomi Piston 2 és 3 áll rendelkezésre, de haladnék feljebb.
Telefont előfizetésre választok, és sajnos V30-at nem listáznak a számomra. Így a szóbajöhető készülékek.
Huawei Mate10 Pro, HTC U11, Samsung Galaxy S8, S8+ vagy A8
Viszont Samsungot már nem igazán szeretnék, jelenleg S7 edge van, de az edge kijelző plusz a nem elég erős akku együtt már kizáró ok, az A8 pedig gondolom ugyanúgy átlagtelefon szinten lehet hangban.
Ezért közül gondoltam valamelyiket felpimpelni DAC által (ha olyan lesz a vége amit szükséges), ha mobilról van szó, és az első kettő a legszimpatikusabb.Nem tudom mennyire vagyok ezekkel még ontopic, eredetileg a lejátszót hittem a leghelyesebb döntésnek, de igyekszem hallgatni rátok.
Ha így már nagyon off, szívesen átmegyek a megfelelő topikba. -
törölt tag
Hát, U11-en nincs jack csatlakozó, így azt vagy Type-C -> jack átalakítóval használhatnád, vagy külön DAC. A Huaweinek nincs semmi extra dedikált része hangban így valószínűleg az átlag telefon szinten van. Ha jobb hangú telefont nézel, akkor talán a V30 lenne megfelelő, vagy Exynos-t használó top Samsung (illetve még Meizu, Vivo, de azokat egyelőre nem kapni erre).
Magában jó DAC szerintem valahol 30-40 körül kezdődhet, mondjuk nekem tetszik az Xduoo XD05 például. Meg jókat mondanak a Dragonfly cuccokról is (csak azok szívják az akksidat, mert nincs nekik beépített).
-
gianni85
veterán
-
5423r
tag
válasz
#16820480 #31983 üzenetére
Mit jelent pontosan a normális DAC? Milyen összegtől kezdődik?
A telefon azért (is) fér bele így, mert tulajdonképpen azzal élek, és így együtt, hogy még fülest, és jó minőségű zenét is szereznem kell majd, azért jócskán megszalad amúgy is.
Szóval reméltem, hogy új telefon + max. 40-50-ből már komolyabb szinten ugorhatok, még ha belépő is marad. -
törölt tag
Ha külső DAC-ot használsz, akkor mindegy milyen telefon van alatta (már amiről persze működik a DAC nyilván). De amúgy ha már ilyen (közel) 200 ezres telefont írsz, akkor csak beleférne egy normális DAC is, nem csak ilyen 15-20 ezres, mert azzal nem lennél sokkal előrébb.
-
5423r
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy melyik lehetne a legminőségibb, belépő szintű döntés.
1. Van egy Sansa fuze+ lejátszóm (+DAC?)
2. HTC U11 (+DAC?)
3. HUAWEI Mate10 pro +DAC
4. Vagy az ajánlóban szereplő lejátszók valamelyike (15000-20000 Ft-ig)Melyikkel járnék a legjobban, illetve mennyire lehetnek ezek egy szinten? Például ha a Huawei és a HTC egy szintre hozható zeneileg, akkor az előbbit választanám)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Carlas
senior tag
Sziasztok! Astell & Kern AK70-ról szerintetek mire váltsak? Nem rég vettem de kiváncsi lennék mi a következő fok. Köszönöm
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok. Vennék egy média lejátszót, mert a céges Galaxy j5 nem egy túl jó hangzású teló, és annak ellenére, hogy az Iphonera felszerkesztettem ape zenét, attól sem dobtam el magam.
A lényeg, nem költenék túl sokat, főleg villamoson, utcán, és hát a melóhelyemen hallgatnám, de azért szeretem a szép hangzást.
Zenék, zongora darabok főleg, komolyzenében, a többi rock, metal, Metallica, Pink Floyd, és hasonlóak. A flac alap lenne, mp3 kevés.
Nézegettem a Benjie S5-öt, valami hasolnó ár/érték kategória érdekelne, de max 40 dollárig.
Csúcsprofi azért nem, mert egy Piston 2-es fülesem, és egy Sony MDR-XB450-em van, egyenlőre nem cserélném ezeket. a Type-c-s iphone füles ugye meg kiesik.
Ami még lehetne alternatíva, egy bluetoothos hordozható erősítő, de abból meggyőzőt nem találtam.
A segítséget előre is köszönöm.
Otthonra marad a bakelit
-
törölt tag
válasz
wolfman #31970 üzenetére
Sportra meg ilyenekre jó lehet persze. De arra a telefon is akár. Abban meg könnyen lehet aptX, elég sok telefon tudja manapság, egy csomóra meg fel lehet házilag barkácsolni (kb egy zip-et kell telepíteni recovery-ből).
Hát, ja, elég sok ilyen fizetett vagy hozzá nem értő teszt van. Elég könnyű lenyűgözni az amatőröket, főleg ha csak egy ilyen kiállításon hallgatnak meg valamit. Amúgy meg ami hang elsőre "wow", az lehet egy óra hallgatás után fárasztó és idegesítő. És így tovább. A Fiio amúgy nem vészesen rossz, csak az alsó kategóriában, illetve sokat fejlődtek azért, de vannak hiányosságaik. Ők elsősorban a funkciókra mennek rá, a hangminőség gyakran hagy kívánni valót azért. -
wolfman
veterán
válasz
#16820480 #31969 üzenetére
Nekem a bluetooth bt fülessel csak két esetben kellene. Egyik amikor elmegyek futni, edzeni, akkor ha lóg a kábel a ruhám alatt, mocsokmód tud idegesíteni meg amúgy is húzódik, tekeredik, ráizzadok stb., nem jó na, de nem is véletlen vannak sport fülesek. A másik, amikor sietek valahova bicajjal, áttekerek a városon, város zaja akarva akaratlanul is beszűrődik és inkább csak a hangerő számít. Itt a minőség másodlagos, inkább a hordozhatóság a fontos.
Vagy talán még akkor jó a BT ha kiviszem kertbe a BT hangfalamat és arról válogatunk nótákat kerti partin. De ekkor mondjuk elég telefon+yt kombó is.
És van amikor a minőség kell, ha elmegyek sétálni, hosszútávra tekerni lazán, vagy otthon esetleg, lényeg hogy ki tudom élvezni a zenét. Csak furcsa nekem, hogy egy több mint 100 kilós cuccba nem került bele az aptX, "csak a mezei A2DP" protokoll.Nekem nem fontos, hogy az U900S legyen, lehet másik is, csak nagy része teszteletlen általatok, a fizetett "hirdetések" meg ugye nem mérvadóak. A FiiO X3 v3-ra is csupa jókat olvasok mindenhol, már már túlságosan is jókat, aztán ti meg már eleve a márkát nem csípitek, mert gyenge. Na a fülesekkel is így vagyok, hogy hiába olvasom hogy X Y rendezvényen 5*-ot kapott, közönségdíjas, ha sok laikus tesztelte vagy csak marketing az egész.
-
törölt tag
válasz
wolfman #31967 üzenetére
Hát, az UE900 lassan már lehet, hogy kifutó lesz inkább, mert alig van ebay-en belőle, az az ír eladó is levette, akinél rendszeresen volt ilyen 65-70 körül. Ha meg tudod oldani a szállítást valahogy, akkor érdemes figyelni, hátha akad még olcsón.
Én nem láttam sehol kiemelve, hogy tudna aptX-et, a headfi topikjában meg úgy írták, hogy nem tudja, szóval esélyesen nem tudja. De amúgy sem sokra elég a sima aptX, ilyen 10-20 ezres kategóriában még elég lehet, de normális fülessel még a HD is kevés lehet. Ha jó rendszert akarsz, akkor már az LDAC-ra kell gyúrni
-
wolfman
veterán
válasz
#16820480 #31966 üzenetére
fülesnél Logitech UE900S-re gondoltam (vagy ezzel egy kategóriára), már ha lesz egyáltalán egyszer akcióban valahol.
AptX-et írják rá pedig pár oldalon. De akkor ezek szerint megint ilyen laikus, hozzá nem értő tesztek és áruházak tucathirdetményei.
Egyébként melyik ilyen Hi-Fi tesztelős oldalaknak lehet hinni, akik tényleg értenek is hozzá?
-
törölt tag
válasz
wolfman #31965 üzenetére
Mondjuk ettől függetlenül nem támogat aptX-et az a lejátszó, de szerintem ez nem is feltétlen lényeges, ha vezetékkel használod úgyis.
Szerintem a 2 pines csatlakozó stabilabb tud lenni, és kevésbé hajlamos a kontakthibára, ami sajna gyakran elő tud fordulni mmcx-nél a forgó kialakítás és gyakran silány minőség miatt. Eddig mmcx-ből az egyetlen, amivel nem volt gondom, az az ATH-féle megoldás, de ez nem igazán kompatibilis a Shure-Westone csatlakozókkal, a Sony megint egyedi csatlakozót használ mmcx kinézettel, a kínaiak megint (vagy csak gyártási szórás miatt nem dugható össze). Szóval sok a gond vele sajnos.
Cserélhető kábel inkább csak drágább füleseknél éri meg. Kábelből sem olcsó a normális minőség, és ha veszel egy füleset 15-20 ezerért, és a kábel is 10-15 ezer hozzá, akkor már nem biztos, hogy érdemes vele vesződni. -
wolfman
veterán
válasz
#16820480 #31964 üzenetére
Köszönöm az infót.
Ez esetben a Lotoo PAW 5000MkII gondolom igen jó választás. A Muzix-nél kapható fülessel biztos igazán jó hangzást lehetne elérni, csak megint a a bajom, hogy a füles fix kábelezésű. Nekem valami oknál fogva törnek a füleseim kábelei, akármennyire is vigyázok rájuk, 2 év max és szervusz! Sztem itt se lenne másképp, így mostantól csak cserélhető kábelezésűt szeretnék.
Egyébként a két típusú csati közül melyik a jobb vagy melyiket preferáljátok? Tudtommal kettő van (MMCX meg a két tűs).
-
törölt tag
válasz
wolfman #31963 üzenetére
Nem nem nem.
Az A2DP a protokoll neve, ezt használja minden a mai napig sztereó hangátvitelre (úgy 2.0 vagy 2.1 óta, már nem emlékszem pontosan). Ez a BT egyik alapköve úgymond.
Az aptX egy kodek, mint az mp3, ogg és a többiek, ez csak a tömörítésért felel. Annyi különbség, hogy az aptX az kimondotta BT átvitelre lett optimalizálva, szemben mondjuk az mp3-mal. Elvileg bármilyen kodek elérhető lenne BT átvitel esetén (tehát akár mp3 is), de a jelenleg használtak azok az SBC (ez a legalapabb, minden támogatja, de hangra nem valami jó), AAC (Apple használja, meg még egy-két Android gyártó), aptX és aptX HD (a Qualcomm tulajdonában levő kodekek, bizonyos BT CSR chipekhez automatikusan jár a licenc, de amúgy külön fizetős), LDAC (Sony fejlesztés, ez a legmodernebb és legjobb minőségű, 8.0 óta minden Android telefon ingyen megkapja, csak a vevőben kell licencet fizetni rá).
-
wolfman
veterán
válasz
fericske #31962 üzenetére
Igazából nem is tudom milyen kategóriában keresek. Minél jobbat minél jobb áron. Megvannak a funkcióbeli kritériumaim, aztán abból a legjobb ár/érték arányú. Lehet 60eFt-os lejátszó is, de lehet 120eFt-os is, ha az tényleg olyan ku...király, minőségi cucc.
Korábban linkelt Lotoo PAW 5000MkII (muzix-os akcióban fülessel) is tetszik, minden ott van, csak az A2DP bluetooth szabványt nem értem. Ennyiért már nem fért volna bele egy AptX? Ahogy olvastam előbbiből alakult ki az utóbbi, ami minőségibb minden szempontból. Hát akkor már miért nem?
-
fericske
addikt
válasz
wolfman #31961 üzenetére
Ezért tettem offba és vigyorgósba az "ajánlást"
Az M3s árában dap-ot, ami külső hangártyaként überelné, nem tudok. Ilyen cuccot keresel?
Majd a kolléga beszámol az X20-ról.
Az Xduoo rajongók az X10-et lehúzták, de az X20-at dícsérik. Az X2 és X3 jó ár/érték arányúak, szerintem, a többivel nem volt dolgom. Valamiért mindig megfeledkezek az Xduoo-ról, pedig az X2 a mostani áráért ajánlható szerintem. -
wolfman
veterán
-
fericske
addikt
válasz
wolfman #31958 üzenetére
Mármint, hogy nincs dedikált LO rajta, vagyis külön áramkörön?
Én sok egyéb dap ellenében preferálom az M3s-t hangminőségre, de azért nem gondolnám, hogy asztali dac-ként használva egy dedikált LO sokat lendítene rajta, szóval ez engem nem tartana vissza.
Vegyél Qp1r-t, az teljesen rendben van külső hangkártyának is. A Korg 100m-et alázza, pedig az céleszköz, emebbe meg csak firmware frissítéssel került be az usb dac funkció.
-
krisz242
tag
válasz
K1LLMy53Lf #31955 üzenetére
A Shanling M3S-t én is néztem, de arról itt a topikban is jók a vélemények, a kockázatmentes vásárlásban meg nincs semmi érdekes!
Valamint, ha jól látom az M3S-nek nincs koax kimenete, ami nekem kell, mert én bármilyen eszközzel csatlakoztam USB-n a DAC/AMP-omra sosem működött teljesen megbízhatóan.
Remélem azért olyan SW hibája nem lesz, ami miatt használhatatlan lesz. A HDP-R10-et is mikor elkezdtem használni párszor majdnem agyvérzést kaptam, aztán hozzászoktam a hülyeségeihez, és most már őszintén szeretem. (Persze ezt főleg a hangjának/erejének köszönheti) Mondjuk azért én egy elég türelmes ember vagyok, nem biztos, hogy mindenki együtt tudna élni vele. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
krisz242 #31952 üzenetére
kívácsi leszek a véleményedre, de szvsz hangra ár/értékben jó cucc lesz, viszont SW és "támogatás" oldalról szinte 0 (volt pár alapvető hibája az x2/3/10-nek illetve update-re is egyre kevesebbet kaptak ahogy nő a szám, x10 nem is tudom, hogy kapott-e bármiféle update-et), és emiatt én elvetettem (pedig nagyon kíváncsi lennék rá mit tud), mert itt azért már elég sok funkció van, ami ha véletlenül bugosan működik elég frusztráló tud lenni a gondolat, hogy soha nem fogják javítani (x3at RB megmentette, de x10 már nem kapott belőle sajnos)
Ezek miatt én inkább Shanling M2/3s-vel szemezem -
krisz242
tag
Sziasztok!
Hajt a kíváncsiság, így rendeltem egy X20-at, ha megjön beszámolok róla a magam egyszerű módján. Összehasonlítani majd a HDP-R10-emmel fogom tudni, ami nem lesz túl igazságos, főleg, hogy fülesem már egy sincs, így csak fejessel fogom tudni hallgatni. (ISK HP2011+ISK HF2010, a HE560-nal nem hiszem, hogy van értelme próbálkozni!) A sok funkció miatt vagyok rá kíváncsi, amiket más lejátszón nem találtam... legalábbis ebben az árkategóriában, amiben nézelődtem. Amire leginkább kíváncsi vagyok: koax/USB kimeneten etetni a DAC/AMP-omat a Hiby Linkkel távirányítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- KONZOL beárazás
- EA Sports WRC '23
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest