Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos egyikkel sem sikerült.
Gondolom várható, hogy megcsinálják majd -
Ablakos
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szuper, ezt akartam.
Date szűréssel próbálkoztam now - 7 meg hasonló hülyeséggel, közben tök egyszerűen megoldható.
Köszi. -
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kíváncsian várom a végeredményt, amit előre is köszi.
@ Darkness
Köszi az ötletet -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Mint sok minden ez is állítható és elég beszédes."
Hát, lehet, hogy "beszédes", de nem az én nyelvemen beszél.
Értem ez alatt, hogy nem nagyon tudom hová tenni ezt a beállítást. F@ngom nincs, mik ezek a SpamAssassin és társai, és mit kell beállítanom ahhoz, hogy ne ők döntsék el mi spam és mi nem, majd én eldöntöm és megjelölöm. Tök gagyi, amikor fontos levelet nem kapsz meg, mert napokkal későb kiderül, hogy szemétnek érzékelte a rendszer. Egyébként nem volt bepipálva, mégis ment automatikusan a spam mappába néhány fontos levél."Nem, letiltani nem tiltja, ahhoz szűrő kell. (Posta lehet, hogy így műxik, de pl. az Outlook sem így műxik, spam-ként jelöléstől függetlenül lehet tiltani a feladót"
Ez komoly, hogy egyenként, feladónként kell letiltogatni a spam levelek feladóját? Ebből a szempontból akkor a kőbalta egyszerűségű Posta az etalon. Ott ha áthúztam spambe egy levelet, már tiltotta is le a feladót, ki is írta. Teljesen természetes, logikus, és magától értetődő szerintem. Kár, hogy itt nem így működik. Persze biztos van valami oka, de ezt még nem látja át "csekélyértelmű medvebocs"-agyam.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Úgy tűnik, nem TB gond lesz ez. Átküldtem közvetlenül a t-online-os postafiókomból gmail-re, és ott is hibásan jelenik meg. Az eredeti postafiókban hibátlan, máshol már hibás, a Thunderbird nélkül is.
Más. Mondjuk annak azért örülnék, ha alapból nem a spam mappába dobná például a szolgáltatóktól (mvm, áram, gáz, otp) kapott leveleimet. Nyilván kivettem onnan őket, és megjelöltem, hogy nem spam, remélem az adaptív spam-kezelés megérti, és nem a szemétben kell turkálnom legközelebb.
Nem vagyok hozzászokva, hogy ott is böngésznem kelljen.Egyébként ha egy levelet átteszek a spam mappába, vagy spamként megjelölöm, akkor alapból letiltja a feladót a TB? (A win posta ezt tette, megszoktam.)
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezek újak. Egyik 2024 júniusi, másik 2024 szeptember végi. Az egyikben 1 db számla-pdf van, a másikban 8 mondat, csak szöveg.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
1. Hoppá.... Akkor úgy látszik, átkattintottam próbálgatás közben, de abszolút nem emlékeztem rá.
2. Igen, így tényleg feltűnőbb!
Köszönöm szépen!
-
hódmaci
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm.
Más egyéb tenni (másolni) való nincs? -
hódmaci
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez így jó. Köszönöm.
Amennyiben később esetleg költözök másik pc-re akkor hogyan tudom a legegyszerűbben majd átvinni ezeket a szűrőket amiket létrehozok?
Ablakos
"hátha még is fontos levél jön"
Hátha
Köszönöm neked is. -
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm az infót
(Közben én is megtaláltam) -
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem sikerül, minden változatlan: Útmutatásod szerint van beállítva nálam: [link]
Alapértelmezésben a Bekezdés formátum használata Szövegtörzs helyett elől ki van szedve a pipa és így is volt nekem beállítva már jó ideje.
"Szövegstílus eltávolítása" gombot is nyomogattam - hiába. -
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Feltettem az 38.5.0-át, amit linkeltél, a régire rátelepítéssel.
A menüjében próbáltam frissíteni, de furcsa módon azt írja ki, hogy naprakész: [kép] Ez nyilván egy fals info.
Kérte a Gmail fiókjaim jelszavát, mint ahogyan a régi TB verzió is, de hiába adtam meg, ugye nem tudta elérni.Aztán egy összeomlási értesítést küldött: [kép]
Remélem, ez nem komoly probléma.
(Bár a régi Thunderbirdem nem küldött ilyen összeomlási értesítőt.)Arra gondoltam, rátelepítem a 60-asat, mégpedig a 64 bites változatát:
[link] Ez jó lesz vajon?
Elindítsam a letöltött "Thunderbird Setup 60.0.exe"-t úgy, hogy ezt a meglévő TB-et nem távolítottam el?
(Mondjuk nekem az lenne a legegyszerűbb, ha nem kéne külön eltávolítani.)
És a jelenleg meglévő 32 bites változatot letörli vagy mi lesz azzal?
Hogyan csináljam, a frissítést, hogy biztosan jó legyen?Köszönöm szépen előre is.

---------
#8736 cocka,
Van nekem is másik Sim kártyám, csak nem akarom aktiválni, mert pénzbe kerülne. Én is ugyanúgy vagyok vele: pontos születési dátumot, fotót én sem adtam meg a FB-nak, a megadott nevem igazi.
-
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok, köszönöm, akkor majd megcsinálom ezt a váltást.
-
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok, rendben, már értem.

Gondolom azért van win32 mappa és nincs win64, mert akkor még csak 32 bites változat volt a TB-ből.
És majd a legújabb TB-em 64 vagy 32 bites legyen?Szerintetek a frissítgetések előtt készítsek teljes lemezkép mentést a Win7 rendszeremről vagy fölösleges?
-
Zaji
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen.

Még egy kérdésem van. Amikor megválaszolok egy üzenetet az eredeti üzenet szövegének méretét hol tudom beállítani? -
Winnie The P
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok köszi megnézem.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi. Azzal kezdtem ugyanez lett a vége.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az első nem hozott változást, a másodikkal megjavult, köszönöm

-
Kékes525
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nincs átirányítás, sem teljes esetében, sem egyes levelek esetében, ellenőriztem, sőt szűrővel sincs az adott email cím mappájában való áthelyezés. Az áthelyezéseket mindig egy másik e-mail cím mappáiban vannak, ha áthelyezek valamit.
-
Djuree
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi.
céges gép bent a cégnél, bekapcsolva sajna nem tudom hagyni.
de mindegy akkor, nem olyan lényeges. -
Ablakos
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az első megoldásról érdeklődöm: jól gondolom, hogy itt be kell lenni kapcsolva a sz.gépnek, amely a levelet/szűrőt kezeli?
-
Ablakos
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja. Így már teljesen angol.
Nem figyeltem, hogy teljesen lokális verziók is letölthetők.
Képet már nem tudok küldeni, mert gyorsan lepucoltam a kutymukos verziót. Lehet az ez előtti beta maradványok okozták, mert arra rátelepítettem a stabilt és nem uninstall/install volt a menet.
Kapkodás, hétfő délelőtt... -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
MaCS
-
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mármint a pdf dokumentumban az érkezési dátumot?
Mert azt nekem is megcsinálja a PDF Creator, csak nekem az kellene, hogy a készített pdf fájl időattribútuma egyezzen meg az e-mail-ével.
--------
Azért nem merem frissíteni , mert teljesen stabilan működik nálam ez a régi verzió nagyon régóta. Nekem nagyon fontos, hogy stabilan működjön.
Mindig félek a frissítésektől, mert akár súlyos problémákat is okozhat. -
Ablakos
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi. Félre értettem az ikont.
A zöld pipa a biztos nem spam. A piros (izé) karika a biztos valamikor jelölt spam. -
Ablakos
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
Skizz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm!
-
Skizz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi.
Van esetleg vmilyen online szerkesztő, amivel egyszerűen meg tudok írni egy ilyet? Szóval írom be a dolgokat az egyik oldalon, és látom az eredményt a másikon.
-
milu
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kedves Fire/SOUL/CD!
Köszönöm az útmutatásodat, annak ismeretében könnyű volt a sablon levelet a megfelelő mappába betenni és ettől kezdve használni azt!
Köszi mégegyszer a leírást!
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Másik két gmail-es fiókot is hozzáadtam. Mindkettővel a Thunderbird-ön keresztül lehetséges a mindkét irányű levelezés.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez jól hangzik, köszönöm.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Van gmail fiókom is. Hogyan tudom azt megtenni?
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm! Én is tételesen írok:
1. Nagyon régen telepítette, azóta többször is, de mindent a leírások szerint, remélem nem írtam el semmit
2. A rendszer változott, de mikor még nem volt változás, akkor sem volt jó. Mint írtam több éve, és azonnal sem volt jó.
3. így igaz, semmilyen címre, sohasem működött.
4. Az adott időben, az aktuális verziót telepítettem.
5. Ez több éve így van.Fogadni üzenetek gond nélkül tudok.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Valóban újraraktam a wint, de a TB-t csak mentésből állítottam vissza, mert rengeteg levelem van a múltból.
DE ha lesz időm, akkor azt is kifogom próbálni.Viszont ha már megemlítetted az UEFI-s újratelepítést, gondjaim adódtak vele/miatta és hátha Te tudod a megoldást. Esetleg priviben megkereshetlek vele?
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos a javasolt dolgok nem szüntették meg a hibát ....
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"A másik gyakori megoldás meg az volt, hogy a fiókbeállításoknál (email címenként) a TB-ben, ha be van kapcsolva az SSL/TLS/STARTTLS, akkor ott átállították NONE-ra (azaz NINCS-re)"
Ezt később kipróbálom, mert nálam a SSL/TLS/STARTTLS be van kapcsolva.
Köszönöm a fáradozásod és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Örülnék ha rájönnél arra hogy nálam (is) mi okozhatja a hibát.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos minkét gépen jelentkezett a hiba, különböző szolgáltatók esetében is (gmail, UPS-Voda, tárhelyszolgáltatók) , van POP3 és IMAP is.
Legsűrűbben a webtárhely-szolgáltatóknál lévő emailcímeknél (POP3) tapasztalom, mert naponta onnan jön a legtöbb levél. -
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem.
Az egyik gépen a win Defender fut, míg a másikon AVG Antivirus -
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Heuréka!
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Először is köszi a infót.
Viszont én gmail levelezést nem folytatok a TB-n keresztül, illetve nem IMAP-ot hanem POP3-at használok.
Ebben az esetben is érint engem a változtatás? -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen webes felületen simán belépek az új jelszóval. A fiók törlés már megvolt, az eredmény ha újra rakom ugyanaz.,..
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mindent megcsináűltam és leellenőriztaem. Egy kolléga alkalmazásjelszót javasolt a thunderbirdhez, meg is csináltam csak nem tudom ezt, hog tudom használni. A postafiók jelszót simán átírom vagy hogy,
-
Amur
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez így már jó lett.Látja az emaileket,de nem mindet! Valamiért 2 postafióknak hiába vannak meg a beállításai,nem kéri le az emaileket onnan,és nem is látom a régi emaileket.
Lehet a mappabeállítások,más kötetcímke van ugye ami XP alatt C meghajtó az itt E.
De nem tudom hol írhatom el a mappa eléréseket?
Azt átírtam a postafiókbeállításoknál hogy az egyik müködő mail címhez archiváljon,de már küldéskor is beszól hogy a Sent mappa megtelt.(ez mondjuk lehet a gmail). -
Piftuka
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Ki lehet helyezni a levelezést másik meghajtóra/mappába és le lehet-e jelszóval védeni?"
Nem "kihelyezés", hanem "backup" tetszőleges helyre a MozBackup program segítségével.
Teljeskörű (tehát nem csak a levelezést menti el/állítja vissza, hanem minden elemet), egyszerűen kezelhető, hatékony, ráadásul jelszóval védheted az elmentett "backup" állományt.

Halkan jegyzem meg, hogy ha van esze a Thunderbird fejlesztőinek, akkor felveszik a kapcsolatot a fenti program alkotójával, s implementálják ezt a "backup"-ot a Thunderbird-be.
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A "kihelyezés" (TB2-nél): Postafiók beállításai-> Kiszolgáló beállításai-> alul Helyi könyvtár, a levédés nem tudom hogy működik/van-e.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez is tárgytalan, eltűntek...

-
Lenry
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
Geryson
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szevasz! Ill. szervusztok Mesterek!
Hasonló a gondom. Volt egy régi gépemen Outlook Express, van innen egy WAB és egy egy 260 Mb-s - tehát nem túl nagy - PST, mit tudok ezzel kezdeni most? A Thunderbird 3.1.6 hiába kínálja fel, hogy import és kéri, hogy mutassam meg, hogy hol van a PST, nem csinál semmi vele, meg sem próbálja. Ha azt választom ki, hogy Outlook-ból akarom a levelelek kiszedni, akkor meg ugat, hogy nincs Outlook telepítve. Persze, hogy nincs, tök szűz gépet kezdtem el összerakni, már csak a levélkliens hiányzik. Most akkor van erre valami plugin vagy egyéb megoldás 2010-ben? Csodálkoznék ha nem lenne.
Más: hölgynek lesz a gép. Az Outlook Express elég kellemesen úgymond "legörgetéssel" megnyitotta a képeket azonnal és bemutatta, tehát nem kellett klikkelgetni. Thunderbirdnél ez hogyan megy?
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sok sikert!

-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha ki tudod nyerni a leveleket mbox vagy eml formátumban akkor az ImportExportTools kieg.-vel tudod őket importálni.
-
Atapi
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
esetleg kipróbálhatod a pst import plugin-t, de nem biztos, hogy meg fog bírkózni vele...
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Most már tényleg nem értem: nem az Outlook szedte úgy le a leveleket, hogy különbözik a két karakterkódolás?
Az export-importot amúgy azért ajánlottam hogy hátha ennek során változhat (egységessé válhat) a kódolás...
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Így nem tudod/tudjátok megoldani?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem...illetve nem értem, hogy mitől más a kettő kódolása...
Az Outlook már nincs meg/nem tudod visszavarázsolni? (Aztán nyomsz a Returnilben egy visszaállítást.
) Én The Bat-ból minden probléma nélkül átmentettem a leveleket úgy, hogy kiexportáltam (azt hiszem) .eml-be, majd beimportáltam a TB-be. -
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha jól értem úgy olvasod a leveleket, hogy rákattintasz és új ablakban nyílik meg?
(#3064) total90!
"Ha kiválasztom, hogy ne legyen szűrés, akkor is szűri"
Akkor ott valami nem kóser... -
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jobbklatty a mappára->Tulajdonságok... - itt tudod állítgatni a karakterkódolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Értem ez alatt, hogy nem nagyon tudom hová tenni
Nem vagyok hozzászokva, hogy ott is böngésznem kelljen.

A zöld pipa a biztos nem spam. A piros (izé) karika a biztos valamikor jelölt spam.