Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy új üzenet beállításait hol tudom szerkeszteni? Gondolok itt arra, hogy nagyon pici a megjelenő betű mérete és minden enter után a sorköz távolsága túl nagy."
Betű méret, típus stb beállítás ill. "dupla" sorköz eltávolítása"A másik amire nem találtam megoldást az a linkek beszúrása szövegkijelöléssel. Már én sem tudom megnyitni az idézett linket, nemhogy akinek küldtem."
Beírod a link szövegének szánt szöveget, kijelölöd, CTRL+K, megadod az URL-t és OK.
Üzenet írása/szerkesztése ablakban nem tudsz rákattintani a linkre, csak ha mented az üzenetet, és a főablakban állsz rá. (ha nem mented az üzenetet és egyből elküldöd, a link a címzettnél kattintható lesz, Nálad meg bekerül az elküldött levelek közé, ahol szintén kattintható)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest