Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- TCL LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Micro Four Thirds
- Milyen TV-t vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- OLED monitor topic
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darkness
üzenetére
Adtál egy ötletet, ha lesz + szabadidőm, írok egy progit, amivel szerte-széjjel lehet színezni a TB-t. Gyorsan elolvastam a szakmai doksit a TB JSON felépítéséről, már implementáltam a kezdetleges kódba, JSON-t már faxán le is gyártom, simán telepíthető a téma és ahogy látszódik elég színes.. (most csak random generátor használtam a színekhez)

Szóval írok köré egy normális keretprogit, ahol minden színezhető elemhez külön-külön lehet színt választani egérrel(mint egy rajzprogiban), nem kézzel írogatva a kódokat + még több ficsört(nem kell külön manuálisan tömöríteni meg átnevezgetni stb stb), megpróbálok kihozni belőle, amit csak lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest