Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Új ablakban látom, de új lapon nem. A helyi könyvtár nálam nem az alapértelmezett, de azt megnéztem a postafiókban, jól van beállítva (C:\E-mail Thunderbird). Most lecseréltem a 68-as 32 bitest 64 bitesre, de pontosan ugyanaz a helyzet, új ablakban látom, de új lapon nem.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez most működik 60.6.1 (32 bites) alatt: S3.Google Translator Version 5.38
-
Jenne
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszi szépen, akkor marad a 32 bites változat. Ez, hogy 32 bites van fent egy 64 bites rendszeren, ez nem okoz vagy okozhat majd gondot/problémát? Én nem használom a saját gépemen a Thunderbirdet így nem tudom.
Szomszéd idős házaspár gépére tettem fel és ott vettem észre, hogy 32 bites települt a 64 bites rendszerre. -
tipuka
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Semmi baj.

Mindent elmentettem, amit engedett kijelölni, és minden e-mailt visszaállított, ami kellett korábbról, a törölteket meg nem, ami jó, mert csak plusz munka lett volna vele újra törölgetni.

Nem tudom és nem ismerem mit kellene beállítani, konfigurálni a thunderbirden és a postafiókon belül, én csak 1:1-ben visszaállítottam a profilom telepítés után. Sejthettem volna, hogy ez nem elég...

-
kispx
addikt
-
-
kispx
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Igen ezt jól gondolod.
A pref.js-ben kulcs-érték párok vannak. Pl.: melyik mappa hol található és melyik fiók alá tartozik. Ezeket is le kéne menteni.
Most nem tudok elővenni a TB-t. De ezt ki kellene próbálni:
- a teljes profil mentése
- majd töröld ki az archívumot
- tb indítása és bezárassa
- majd a mentésből állítsd vissza az archívumot.Ha felismeri, akkor mehet úgy ahogy kezdetben elképzelted. De emlékeim szerint frissíteni fogja a TB a beállításait és kiveszi majd a az archívumot. (De lehet, hogy tévedek, mert nálam GMail fióknál csinálta ezt; az archívum pedig ha jól emlékszem egyik fiókhoz sem tartozik)
-
copass
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
portable, de ha nem akkor így érdemes telepíteni: d:\email vagy d:\progz\tbemail
mert az élérési útvonal minél hosszabb annál több a gond.
a tb telepítéskor alapból odarakja a profilt, mindíg.
az is lehet hogy a szemét szűrő kergült meg, az nem enged néha mappákba írni. a kövi hozzászólásomba meg is oldottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest