-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Ha valakinek, akinek küldeni akarom az üzenetet, több elektronikus címe van, egy kattintással hogy lehet megoldani, hogy mindegyik, (vagy az előre beállított) címeire egyszerre elküldje az üzenetet? (eddig külön-külön ki kellett választanom a címeket egyesével annak, akinek több címe van)
-
handrash
őstag
Lehet valahogy a win10 posta üzeneteit importálni?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A legutolsó frissítés óta minden bekapcsoláskor megkérdezi legyen e alapértelmezett. A gondom az, hogy ezer éve az, de hiába pipálom be a helyét, ha újra rákattintok üres a checkbox. Másnál nincs ilyen? Egyenlőre kikapcsoltam az állandó ellenellenőrzést, mert úgyis az, nincs is fent más levelezőkliens! -
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Egy e-mail címet két gépen kellen használni úgy, hogy az elküldött levelek tárolása a Helyi mappákba történik, mivel az e-mail szolgáltató tárhelye kicsi és túl gyakran kellene archiválni (kb. hetente).
Az elképzelés az az lenne, hogy a két gép elküldött leveleit összefésülöm és a két gép helyi mappájának ugyazt a helyet adom meg. Ez a hely egy NAS, aminél ott a csavar, hogy bár az egyik gép mindig azon a belső hálózaton van, amin a NAS is, de a laptop ingázik iroda és otthon között. Ezt szinkronizálással meg lehet oldani vagy e-mailezésnél VPN-kapcsolat szükséges? -
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Tegnap frissült a levelezőm. Akkor fel se tűnt de ma kiszúrtam, hogy csak a fejléc jelenik meg, a szövegdoboz üres. A beállításokban a "Csak a fejlécek letöltése" négyzet továbbra is üres, nincs kipipálva.
Hogy tudnám orvosolni a problémát?
-
karlkani
aktív tag
válasz
cellpeti #8444 üzenetére
Szia!
Feladatkezelőben sehol...
A Feladatütemező elindításaFeladat létrehozása... kiválasztása után az első három fület kitöltöd. Az elsőn csak nevet kell adni a feladatnak (én alul átállítottam még Windows 7-re), a másodikon a Bejelentkezéskor van kiválasztva, harmadik kitöltését már leírtam.
#8448 Tamy
Igen, erre gondoltam... -
karlkani
aktív tag
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! A Windows10el való indítást sikerült valakinek megoldania?
-
HookR
addikt
Account settings / adott fióknál: Edit SMTP server / User Name -> Itt volt a másik fiók felhasználói neve megadva a sajátja helyett. Nem tudom mikor változott meg, mert én korábban nem nyúltam hozzá. Talán egy programfrissítés kavart be...
Na mindegy, ez lett a megoldás, ha esetleg más is belefutna a problémába. -
HookR
addikt
Sziasztok!
Arra vajon mi lehet a magyarázat, hogy nem a levélírásnál feladónak kiválasztott Gmail-es fiókra érkezik vissza a válaszlevél, hanem egy másik Gmail-esre?
Fura, mert:
- az elküldött levél a kiválasztott fiók elküldött mappájában van listázva, ahogy kell.
- a levél forrása is a kiválasztott emailcímet tartalmazza feladónál.
Ennek ellenére a válaszlevél a Thunderbird által kezelt másik emailcímre érkezett vissza... -
Sonja
nagyúr
válasz
Don.Corleone #8432 üzenetére
Az outlook telepítve van? Mert csak úgy tudja importálni a Thunderbird.
-
Don.Corleone
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
válasz
Don.Corleone #8430 üzenetére
Elméletileg működnie kellene az importálásnak.
Esetleg meg lehet próbálni külön programmal átalakítani a .pst file-t MBOX-ra ezzel a programmal.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Irodában egyik kolléga áttérne thunderbird levelezőre, viszont az eddig használt outlook pst fájlra szüksége lenne, leveleg, címjegyzék stb. Viszont az importálás nem sikeredett, hogyan lehet ezt a pst fájlt gond nélkül áthúzni thunderbird-be? Előre is köszönöm a segítséget!
-
degec
senior tag
válasz
TigerCat #8426 üzenetére
Portable-t használok utolsó legfrissebb 78.13.0 ahogy a sima telepítősből is. Ezután 91.0.3 a legfrissebb. és nem lehet 78. bármiről ról rá frissíteni..
Ezt írja thunderbird gyári oldal:
Thunderbird version 91.0 is only offered as direct download from thunderbird.net and not as an upgrade from Thunderbird version 78 or earlier. A future release will provide updates from earlier versions..... Ha jól értem.. -
degec
senior tag
Tiszteltet !
Ugye jól látom hogy 78.*.* ról nem lehet upppolni 91.0.*-ra... ? és ha nem, akkor ilyenkor mi van? Ezer éve gyűjtött levelezésemet hogy rakjam át 91-re?Köszönöm szépen ha valaki segít !
-
FrezeR
senior tag
válasz
cellpeti #8423 üzenetére
Mindenesetre fura, mert nem állítottam semmit, de megváltozott. Sőt az új levelek jelzése is a mappáknál, már ha külön mappába szedjük. De várok még mástól is megerősítést akinek az új verzió van fent, hogy ott is eltűnt-e a buborékos értesítés annak ellenére, hogy nem kapcsoltam ki.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok.
A mai naptól kezdve nem jelennek meg az értesítő buborékok a jobb alsó sarokban és az olvasatlan e-mailek jelzése sem a tálcán (Win 10), pedig be van állítva, sőt hozzá sem nyúltam. A hang megjön, de jelzés semmi.
Tegnap még semmi baja nem volt, nem tudom frissült-e a program, de nem jelezte (91-es verzió).
Mi lehet ennek az oka? Nálatok is ilyen vagy ez valami egyedi probléma lesz? -
cellpeti
nagyúr
-
Syasya6
újonc
Sziasztok, vipmailes cimemről szeretném lementeni a maileket, de az istennek nem sikerül bekonfigolnom a fiókot. Tud valaki segíteni, hogy hogy állítsam be?
Telekom az otthoni netszolgáltató.
Nagyon köszönöm! -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mindig ezzel bajlódok, de nem tudom megoldani. Nem akar Windows-val együtt indulni a Thunderbird.
-
Hali,
Problémám van, esetleg valaki találkozott ilyesmivel, vagy esetleg van valami ötlete?
Adott a legfrissebb Thunderbird + Win10.
Outlook.hu email címmel nem képes csatolmányokat küldeni. vnet, invinetwork-el megy, outlookról lehet emaileket küldeni, de ha csatolmány van akkor nem megy el semmi, időtúllépéssel leáll.
Tűzfalat, vírusirtót már kapcsoltam ki, de nem segített az sem. Másfél megás képet vagy kisebb pdf-eket akartam küldeni, de nem akarja. 75%-nál megáll, percekig áll, majd jön a hibaüzenet. 19k-s Word dokumentum viszont már átmegy.
Most váltottunk W10-re hét alatt nem volt gond, a régi profilokat manuálisan hoztuk át, semmit nem állítottunk el, minden más tökéletesen üzemel. Eddig ilyen jellegű gond nem volt.
Köszi! -
milu
aktív tag
válasz
TigerCat #8410 üzenetére
Az alkalmazás megnyitásához szeretném, mint egy banki alkalmazás esetében, ahol egy kódot Kérek/kapok a mobiltelefonomra, ha meg akarom nyitni az alkalmazást. A Gmail fiókom le van védve 2 faktoros védelemmel. (A jelszóval védés segítség, de talán egy erősebb védelem lehet, hogy jobb lenne...)
-
milu
aktív tag
Az a kérdésem, hogy véleményetek szerint a (biztonsági) kétfaktoros belépést be lehet-e állítani a TB-ben? Vagy kiegészítővel lehetséges?
-
S.B
friss újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy miért csinál a Thunderbird ilyen almappákat, hogy msgFilterRules és popstate ?? Ezt hogy és hol lehet kikapcsolni , mert nem találom, de nagyon idegesít, mert rengeteget csinál és egyesével engedi törölni. És hiába törlöm, utána is létrehozza magától. Segítsetek légyszi! -
csanyiadam
tag
Sziasztok, az alábbi dologban szeretném a segítségetek kérni.
A Gmailemben nagyon gyorsan telik a tárhely és nem akarom a leveleimet törölni. Arra gondoltam (sima cPaneles email fiókkal tökéletesen működik), hogy felveszem Thunderbirdbe a gmail fiókomat majd amikor kezd megtelni a postafiók egy erre a célre létrehozott helyi mappákba áthúzom a leveleimet, amelyek offline így elérhetőek maradnak. Ez szépen működik is, de a cPaneles fiókkal ellentétben itt az összes levél mappában ott maradnak a levelek (Thunderbirdben nem látszódik csak a Gmail.com oldalon). Ezzel így csak azt érem el, hogy duplikálom a leveleket, de nem törlődnek a szerverről. Erre találtam beállítást a Gmailben: Átirányítás és POP/IMAP -> Automatikus megsemmisítés kikapcsolva - Várakozás a kliensre a szerver frissítéséhez -> Üzenet azonnali és végleges törlése de sajnos nem érek vele semmit. Tudtok esetleg segíteni, hogy milyen módon tudnám megoldani ezt a problémát? Kell a Thunderbirdben állítanom valamit, hogy törölt jelzést adjon a szervernek a levél áthelyezésekor? Nagyon köszönöm. -
flash-
veterán
sziasztok
Újratelepítettem a gépet és azóta nem tudok a telekomos e-mailemmel belépni a thunderbird-be."Sikertelen bejelentkezés mail.t-email.hu kiszolgálóra mintaaladár@t-online.hu felhasználónévvel."
az emailem a fenti tehát a kukac után t-online.hu van
így probáltam:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest