Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santi22
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy a mai nap egyik pillanatról a másikra azt kezdte el csinálni a Thunderbird, hogy amikor egy üzenet továbbítására kattintok, akkor nem csatolja az üzenet mellékletét. Érdekes módon egyelőre ezt csak az .xls fájloknál vettem észre, de azoknál kivétel nélkül minden ilyet tartalmazó üzenetnél ez van. Külön manuálisan bele kell húznom a csatolmányt a továbbítandó emailből. További érdekesség, hogy az .xlsx mellékletet tartalmazó üzeneteknél nincs ez a probléma. Ott ha a Továbbításra kattintok, akkor ott van a mellékleteknél az xlsx fájl is.
Előzmény, hogy nem sokkal korábban küldtem egy emailt, aminek 60 db .xls melléklete volt. Lehetséges, hogy köze van hozzá és valahogy ezzel kinyírtam a Thunderbirdömet vagy valami más van a háttérben?Hátha találkoztatok már ilyennel és tudtok segíteni, előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest