Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santi22
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
A 60 melléklet együtt összesen volt kb 3-4MB, gondoltam nem történet átdobni egy emailben.
A gép az irodában van, holnap tudom megnézni, de nemhiszem, hogy a beállításokkal baj lenne, mert .xlsx-ekkel nincs ilyen meg ha jól emlékszem pdf-el sem, eddig csak az xls-es mellékleteknél vettem észre, hogy nem teszi hozzá.
-
Santi22
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy a mai nap egyik pillanatról a másikra azt kezdte el csinálni a Thunderbird, hogy amikor egy üzenet továbbítására kattintok, akkor nem csatolja az üzenet mellékletét. Érdekes módon egyelőre ezt csak az .xls fájloknál vettem észre, de azoknál kivétel nélkül minden ilyet tartalmazó üzenetnél ez van. Külön manuálisan bele kell húznom a csatolmányt a továbbítandó emailből. További érdekesség, hogy az .xlsx mellékletet tartalmazó üzeneteknél nincs ez a probléma. Ott ha a Továbbításra kattintok, akkor ott van a mellékleteknél az xlsx fájl is.
Előzmény, hogy nem sokkal korábban küldtem egy emailt, aminek 60 db .xls melléklete volt. Lehetséges, hogy köze van hozzá és valahogy ezzel kinyírtam a Thunderbirdömet vagy valami más van a háttérben?Hátha találkoztatok már ilyennel és tudtok segíteni, előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest