-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mengyan
csendes tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszi! A tabos nagyon tetszik, végre megszabadultam tőle. Soha nem használtam tabot, hirtelen azt sem tudom, hogy kell újat nyitni. Akkor szokott új nyílni, ha frissít, vagy valami kiterjesztést keresek egy régi funkció helyreállítására. Talán ha meg lehetne oldani, hogy az új levél szerkesztése új fülön nyíljon meg, akkor többet használnám. Az aláírást az idétlen vonal miatt nem használtam, szóval ez is jól jött.
ExternalTemplateLoadertés Stationery-t szoktam használni, a régi Outlook Express-es "levélpapír" helyett. Annak idején a főnököm azzal a feltétellel engedte lecserélni az OE-t TB-re, hogy legyen levélpapír és levélíráskor bal oldalt függőleges sávban névjegyzék. Hát vért izzadtam, mire találtam hozzá kiegészítőket. Hogy valami pozitívat is mondjak, azóta a névjegyzék oldalsávot belerakták, és az aláírás is sokat finomodott. Úgy emlékszem, akkor még nem volt lehetőség HTML aláírásra. Mindegy, egyelőre marad a Stationery, mert így az egész levélnek lehet HTML sablont adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Tanuljunk angolul!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest