Hirdetés
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
Újabb problémám akadt.

Egy irodai gépen külön vannak a TB-ben a helyi mappák és egy ''Xy'' nevű profil, tehát nem a globális gyűjtő lett felrakva. Megpróbáltam összevonni a 2-t, hogy egy globális gyűjtő jöjjön létre. Ez sikerült is, igenám viszont a TB ezután elkezdte letölteni a már régebbi leveleket, amik még rajtavannak a kiszolgálón. Ezt megszakítottam, de a végén ottmaradt 28 olvasatlan levél, amik viszont nem látszanak a Beérkezett üzenetekben, csak jelzik, hogy van 28. Namost ezt a 28-at egyszerűen nem tudom eltávolítani (mivel nem is találom), de most ugye úgy tűnik, hogy mindig ott van 28 új üzenet. Hogy tudnám rávenni a TB-t arra, hogy ne jelezze ki ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest