Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Azt tudom, hogy hol van a szűrők opció!
Már napok óta azzal szopogatok.De ezekből az opciókból én nem tudok olyan szürőt csinálni, ami megfelelne annak az egyszerű feltételnek, hogy "Amennyiben az üzenet XY fiókból származik, áthelyezés az XY mappába". (Ahogy ez megoldott pl. Outlook Expressz-nél és társainál.)
Ahol én vagyok a címzett, ott tudok egy olyan TB szűrőt készíteni, hogy ha a "Címzett XY, áthelyezés...", - de ahol nem szerepelek láthatóan a címzettek között (levlista, undisclosed-recipient, stb.), ott nem tudom hogyan lehetne ezt az egyszerű problémát megoldani.
Semmi varázslás, túlvariálás nem kéne nekem, mindössze az az álmom, hogy a különböző e-mail címeimre érkező levelek egy-egy külön-külön mappába érkezzenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest