- Logitech z-5450 digital 5.1 speker system
- Milyen videókártyát?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Azt tudom, hogy hol van a szűrők opció!
Már napok óta azzal szopogatok.De ezekből az opciókból én nem tudok olyan szürőt csinálni, ami megfelelne annak az egyszerű feltételnek, hogy "Amennyiben az üzenet XY fiókból származik, áthelyezés az XY mappába". (Ahogy ez megoldott pl. Outlook Expressz-nél és társainál.)
Ahol én vagyok a címzett, ott tudok egy olyan TB szűrőt készíteni, hogy ha a "Címzett XY, áthelyezés...", - de ahol nem szerepelek láthatóan a címzettek között (levlista, undisclosed-recipient, stb.), ott nem tudom hogyan lehetne ezt az egyszerű problémát megoldani.
Semmi varázslás, túlvariálás nem kéne nekem, mindössze az az álmom, hogy a különböző e-mail címeimre érkező levelek egy-egy külön-külön mappába érkezzenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest