-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Elég régi verziót használok bennt a cégnél asszem 1.0.6-ot és mostanában gondok vannak vele. Az a probléma, hogy ha levet akarok küldeni, akkor nem mindig küldi el és hibaüzit dob ki. Semmi nem lett változtatva a beállításoknál. Nem folyamatosan csinálja, hanem csak néha. Arra gondoltam, hogy telepítem a legújabb verziót, csak nem tudom, h akkor megmaradnak a mostani levek? Telepítés előtt uninstalláni kell vagy csak simán rátelepítés elég?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.: Szum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest