- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Logitech Z906
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Magaban az ABP nem sokat lassit, hanem amit alapbol telepit Easy filter az amit lassan tud betolteni, mert mar annyira felduzzatt a merete a sok tiltando linkek miatt. Csereld le a Kulsoszurok hozzaadasa menupontal a hufilterre akkor alig eszreveheto a lassulas. Nalam vincsirol igy 2mp alatt betolt.
Igaz nalam memoriabol fut, mert ugy allitottam be.
-
DS39
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
El kell menteni a profil konyvtarat, es nem vacakolni a synccel. Chrome alatt ugy mukodne, ahogy irod, de ff alatt mas egy kicisit, nem pont erre talaltak ki, szerintem. Nekem sem akart normalisan mu,odni, volt olyan, hogy a konyvljelzoimet is osszeborogatta. Chrome alatt (amit egyebkent nem hasznalok, csak nezgetettem) eszrevetlenul mukodik tokeletesen a szinkronizacio. Akarhanyszor ujrarakom a protable valtozatat, ott van minden.
-
Bodor
veterán
Mert egyszer már próbálkoztam ezzel, de nem jött össze
Szerintem használd inkább az ingyenes , mentésre tökéletes Mozbackup-ot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged