Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ja, a 3.0.17-ben még csak False és True értéke van, nem 0-3, illetve össze-vissz 2 kapcsoló, a rendering intent még nincs ott, a filet pedig nem kellett megadni, rákapott a windows defaultra, ahogy kell (3.5-ben próbáltam külön megadni neki). Ha Fals-ról True-ra rakom, akkor rendesen működik.
3.5.7-hez egy plugin kiírja, hogy mik kapcsolódnak az értékekhez, néztem, és át is állítja itt őket, de bárhova állítom, sohasem változik semmi (és nem csinál semmit).Közben keresgéltem, és olvastam, hogy 3.5 óta már nem kezel V4-es ICC profilokat. Ez a beágyazott profilokra tuti igaz, azt egy másik teszttel le tudtam ellenőrizni, csak az ICC V2-t használta, a V4-et figyelmen kívül hagyta. Talán ehhez is lehet köze a dolognak, mert a monitoromhoz V4-es profilt generáltam.
Lehet megkeresem a bugtrackert, vagy whislist-et, hasonlót, és elpanaszolom a fejlesztőknek a dologt, hogy okosabb a 3.0, mint a 3.5
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

KAMI911