Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Valami (számomra) nagyon fura dolog történik a gépemen, és fingom sincs, mi okozza. Az összes netes alkalmazás (MSN, uTorrent, Firefox, Opera, Explorer) megnyitás után elég nagy várakozás után nyílik csak meg. Régebben ez 1 mp volt, most mondjuk 10-15. De! Egyedül az Explorer és az MSN tud kapcsolódni a nethez, se Firefox, se Opera nem jelenít meg oldalakat (csak nagyon néha, de nem értem a logikáját). Tehát egyedül Explorer-rel tudok most is netezni, pedig próbáltam Firefox teljes uninstall + reinstall, az Operát meg alapból csak a gond jelentkezése után telepítettem fel...
NOD32 mélyreható vizsgálat és spyware vizsgálat sem talált semmit, próbáltam már Combofix-et is, de egyszerűen nem oldódott meg. XP reinstall most nem jöhet szóba, mert vizsgaidőszakban nagyon kell a gép + tele a vinyóm, C-ről nem tudok menteni eleget.
Valami ötletetek esetleg van?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911