Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Profilokat nem használtam még, 1 van mindig, aztán néha azt takarítom vagy resetelem. Ennek majd utána kell olvasnom.
De melóhelyes gépen a web appos megoldás zabálja a CPU-t meg a RAM-ot, igaz ott chromeot használunk, és amikor megnyitom mondjuk a web appos chatet akkor +10 szál jelenik meg a task managerben. Igaz mellette nyitva van egy böngészőben 10-15 tab, ami a munkához kell és az eleve 20-25 szál.
De itthon meg nyilván nem használnék ennyi mindent, főleg nem egyszerre.A Postmaster firewallt nem találtam, csak egy google mail toolt.
Érdemes a Win firewallt leváltani? Nálam most az van + a Bitdefendernek vannak plusz beállításai.Routerre régebben volt Merlin custom rom, de már évekkel ezelőtt használtam, de kell lennie több elérhetőnek is. De talán van szűrésre külön opció benne, azt tudom, hogy DNs választásnál van több opció is. Egy Asus RT-AC66U B1-et használok, megnézem majd mi elérhető rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Foxpost károsultak - 2026
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911