Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Milyen monitort vegyek?
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Sziasztok!
Keresgéltem de nem találtam semmi érdemi megoldást arra ha sokat ír a Firefox disk-re.
Onnan indultam, hogy meg volt nyitva 30-40 fül és feltűnt, hogy egy nap alatt sikerül kb. 40-50GB-ot összehoznia a háttérben hagyva.Amit azóta próbáltam:
- Tabok bezárása.
- Sessionrestore mentési időintervallumának átírása (fél órára)
- Addonok letiltása.
- Troubleshoot mode-ban indítás. (addon + egyebeket is tilt)
- Firefox reset (új profilt csinál és csak pár adatot restore-ol, minden mást eldob + beállítások is resetelve)Nem oldotta meg egyik sem.
Elindul üresen és 150MB írással kezd. (Ez Troubleshoot mode-ban 10-15MB csak de onnan ugyanúgy folyamatosan ír tovább.)
Reset után új profil, addonok mind letiltva, 1-2 fül van csak nyitva és 1 óra alatt kiír 1GB-ot így is.A sok fülre még mondtam volna, hogy talán normális is lehet, de 1-2 fülre biztosan nem az.
Meg egyébként többre sem kéne, hogy az legyen. Ha nem is 30-40 füllel, de régen is nyitva volt 5-15db és soha nem volt ez a nagyságrend. Emlékszem, hogy SSD-re váltás miatt még anno, nagyon régen néztem az írást és napi 10GB-ban kimerült a teljes Win10 használat, appokkal, swapfile-lal együtt.
Ehhez képest csak a Firefoxtól 10GB-os, órás szinten 1GB-os nagyságrend az nagyon sok szvsz.Szóval wtf?? Van erre bármi?
szerk: A vicc, hogy még a disk cache is tiltva van, átraktam ram cache-re próbaképp de ez sem segített. Google egyetlen releváns problémát dobott: file jogosultsági kérdés profil könyvtárban de ezzel nincs gond. Azokat írja folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eredeti játékok OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Macrodroid
- Fogyjunk le!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911