Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Sziasztok!
Keresgéltem de nem találtam semmi érdemi megoldást arra ha sokat ír a Firefox disk-re.
Onnan indultam, hogy meg volt nyitva 30-40 fül és feltűnt, hogy egy nap alatt sikerül kb. 40-50GB-ot összehoznia a háttérben hagyva.Amit azóta próbáltam:
- Tabok bezárása.
- Sessionrestore mentési időintervallumának átírása (fél órára)
- Addonok letiltása.
- Troubleshoot mode-ban indítás. (addon + egyebeket is tilt)
- Firefox reset (új profilt csinál és csak pár adatot restore-ol, minden mást eldob + beállítások is resetelve)Nem oldotta meg egyik sem.
Elindul üresen és 150MB írással kezd. (Ez Troubleshoot mode-ban 10-15MB csak de onnan ugyanúgy folyamatosan ír tovább.)
Reset után új profil, addonok mind letiltva, 1-2 fül van csak nyitva és 1 óra alatt kiír 1GB-ot így is.A sok fülre még mondtam volna, hogy talán normális is lehet, de 1-2 fülre biztosan nem az.
Meg egyébként többre sem kéne, hogy az legyen. Ha nem is 30-40 füllel, de régen is nyitva volt 5-15db és soha nem volt ez a nagyságrend. Emlékszem, hogy SSD-re váltás miatt még anno, nagyon régen néztem az írást és napi 10GB-ban kimerült a teljes Win10 használat, appokkal, swapfile-lal együtt.
Ehhez képest csak a Firefoxtól 10GB-os, órás szinten 1GB-os nagyságrend az nagyon sok szvsz.Szóval wtf?? Van erre bármi?
szerk: A vicc, hogy még a disk cache is tiltva van, átraktam ram cache-re próbaképp de ez sem segített. Google egyetlen releváns problémát dobott: file jogosultsági kérdés profil könyvtárban de ezzel nincs gond. Azokat írja folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911