Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Valamilyen vírus lehet, nem kell egyből a Firefoxot ekézni!
Mi az oldal pontos linkje?És mivelhogy ez 1 FF Addon, hát engedtessék meg, hogy fikázzam az FF-et.
Régebbi jól bevált kiegészítők nem futnak az új rókában (pl.TabMixPlus) de egy kéretlen téma beállítás simán önálósithatja magát?? -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
És megvan a megoldás!!
[link]"You can force Firefox to re-import your old passwords. Here's how:
1. In the location bar, type "about:config" (without the quotes) and
press <Enter>.
2. Click [I'll be careful, I Promise!]
3. Search for the preference: signon.importedFromSqlite
4. Right click on signon.importedFromSqlite, and select "Reset".
5. Go to Help-->Troubleshooting_Information, then click on [Open
Folder]. That will open Windows Explorer in your Firefox profile.
6. Close Firefox
7. In your profile folder, delete the file "logins.json".The next time you start Firefox, it should re-import your passwords from
your old passwords file."Érdekes, ilyen probléma már a 32-es ff-xal is volt.

-
Cs1csó
titán
Üdv, amikor könyvjelzőeszköztáron kattintok az egérgörgővel egy könyvjelzőre akkor azt új lapon nyitja meg ez okés de egyből át is vált rá, ezt nem szeretném, megoldható? (a chrome-ban így működik)
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szerk:
A profilesban 2 mappa van:
"kq4rhy96.default" (van "key3.db", nincs "logins.json" fájl) és "pt3k8rqc.default-1480272452345" (van "key3.db" és "logins.json.corrupt" fájl) -
Mikiller
aktív tag
Digi online megy nektek az új firefoxal? Bejelentkezek és csak 3 pötty villog a videó ablakban, gondokodik.Frissítés előtt még néztem. Szerencsére Edge-el működik.
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Profilmappában megvannak a jelszavakat tároló fájlok?
-
Gabisan
tag
Feltettem az 58 as 64 bitest,de brutalisan lassu,alig jonnek be az oldalak,visszatettem az 57.02 est annal semmi gond.Mi lehet a problema az uj 58 assal?

-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szerintem sehogy. Backup nincs a profilodról?
-
ArthurShelby
addikt
Eltűntek a firefox-ból a jelszavaim.
Először nem foglalkoztam vele, hogy nem dobja ki, csak a felhasználónevet, azt hittem egy újraindítás segít.
Visszalehet valahogy hozni az elmentett jelszavakat?
A mesterjelszó és a mentett bejelentkezések is tök üres.
-
Kékes525
félisten
válasz
csferke
üzenetére
Próbáld ezzel: AdwCleaner
(#54781) Matthewus

-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Reggel a gép indításakor alul a tálcán megjelent 1 gomb , mintha Firefox lenne megnyitva, mégpedig Gort Klaatu barada nikto oldal.Mi a bánat ez?

Ennyit sikerült kiderítenem [link], hogy ez egy Firefox téma.
Hogyan kerülhetett a gépemre?? Én nem kértem!! Mostmár az új róka ilyen nyomulós lessz??

Hogyan tudnám leradírozni ezt a kéretlen marhaságot??
köszi
-
Pierre75
senior tag
válasz
tibcsike2
üzenetére
Nálam gyors maradt, de bugokat hozott. 1. a kezdőlapon a Highlights behalt. 2. disqus fórum linkek vagy meg se jelentek vagy megnyitni nem lehetett őket. 3. Ha a lapon volt FB baromság (pl https://mult-kor.hu/), elhomokórázott, míg be tudta tölteni. Mivel jobban használta a cpu-t, mint az 57, így az akku is rövidebb ideig bírja. Pedig van 57 bug, amit az 58 javított.
Így visszatettem az 57.0.4-et amíg nem javítják az 58 hibáit. -
tibcsike2
csendes tag
az új böngésző igen gyatrán szerepel - lassú és sokszor lefagy
-
EmptyParadox
senior tag
Nemrég kezdtem el használni. Linkekben található szövegek kijelölésére ad megoldást. Nem kell alt+egérrel kijelölgetni.
Én ezzel a beállítással használom: Hold - Select text by waiting for the hold time to elapse before dragging.Nekem bejött, hátha másnak is megtetszik ez az addon, és hasznos lehet.
-
medica
senior tag
A firefox a youtube-facebook-G+ oldalakra azt írja hogy nem biztonságos.
"A(z) www.facebook.com tulajdonosa a weboldalát helytelenül állította be. Az Ön adatainak ellopását megakadályozandó a Firefox nem csatlakozott ehhez a weboldalhoz.Ez az oldal HTTP Strict Transport Security (HSTS) használatával adja meg, hogy a Firefox csak biztonságosan kapcsolódjon. Emiatt nem lehet kivételt felvenni ehhez a tanúsítványhoz."
WTF?
-
Matthewus
őstag
válasz
mekker
üzenetére
Jelenleg nem tudok róla, hogy bármi ilyesfajta probléma lenne.
Facebook lista, magától honnan tudná az uBlock Origin, hogy mit szűrjön? -
mekker
őstag
válasz
Matthewus
üzenetére
Azt, hogy legutóbb beakasztotta a töltést az uBlock, és folyamatosan újratöltötte az oldalt. Korábban próbáltam saját css-eket rakni a facebookra, és azzal is baja volt. Meg az uBlock nem is 100, hogy blokkolta az ajánlásokat (nem emlékszem).
@(#54762) csako
Köszönöm, kipróbálom -
Van valami hír arról, hogy az addonokhoz hiányzó apik implementálása hogy áll?
-
Kékes525
félisten
Fix login issues on websites that require a username and password
"Enable cookies for the website
Clear history for that site
Clear all cookies and the cache
Check Extensions and Plugins
Security application is blocking cookies
Remove corrupt cookies file"
-
huan
őstag
Sziasztok!
Új telepítésű Quantum 57.04-nél miért kell minden jelszavas helyre ismét bejelentkeznem? Azaz miért nem jegyzi meg a bejelentkezett állapotot? -
mekker
őstag
Van valami hatékony addon a facebookos ajánlások/reklámok blokkolására? Stylish, uBlock összetöri az oldalt.
-
netpeti98
addikt
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Az elsőre:
Címsor -> about:config -> browser.newtabpage.activity-stream.topSitesCount -
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni (FF57), hogy "Új lap" tabon megjelenik két sornyi népszerű oldal. Nem lehetne az 4 sornyira bővíteni? FHD monitor, tök üres a képernyő, hülyén néz ki középen az pár kis ikon.
A másik , hogy van-e lehetőség két vagy három Tab egymás mellé való megjelenítésének, anélkül hogy több FF lenne nyitva. Tile Tab-ot próbáltam, hát valami olyasmi, de az nem az igazi.
Köszönöm!
-
Dragon27
senior tag
Win10 újratelepítés után szerettem volna a Firefox könyvjelzőt visszaállítani.. Kicsit érdekes ami régen 60MB könyvjelző mentés volt most 600MB
alig változtattam.Más könyvjelzők alatt mappákra van szétosztva... zene,hírek,képek és hasonló oldalak. De akkor mi foglal ennyit
a Könyvtárban találtam egy Könyvjelzők menü-t és szerintem itt a gond. szinte mindenről van másolat: ezeket tudom törölni, de csak egyenként ha többet bejelölök 10-20 és ezt törlöm a firefox lefagy 
Ha egyenként törlöm nagyon lassan haladok
-
Cs1csó
titán
válasz
thegrinder16
üzenetére
Kezdésnek - nem hiszem hogy segít - tedd fel az adblock helyett az Ublock Origint fényévekkel jobb. Hardveres gyorsítás kikapcsolása még megérne egy tesztet. A másik, hogy egy tiszta profillal is érdemes lenne próbálkozni.
Másik: futtasd le az ADWCLEANERT hamar megvan.
-
thegrinder16
csendes tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Notebook, dedikált vga van benne. Win10 legfrissebb. Kiegészítőt csak az adblockot használom firefoxon. Chrome-on jól működik a youtube, most próbáltam edge-n, ott is rossz. Twitch.tv-t szoktam nézni néha, ott mind a 3 böngészőben (firefox, chrome, edge) ezt tapasztalom. Meg ha híreket olvasok egyes oldalakon, ott is a belinkelt videóknál is így jeleníti meg. Múlthét csütörtökön kikapcsolt magától a gépem és miután bekapcsoltam a firefox elindítása után nem indította el, folyamatokban futott, azt újratelepítettem. Azóta van ilyen problémám.
Mintha régebben jártam már volna így, arra már nem emlékszem, hogy újraindítás után javult-e meg, vagy én csináltam vele valamit. -
Cs1csó
titán
válasz
blountex
üzenetére
Persze hogy van: S3.Translator a beállítások között a Translate Page-nél van olyan opció automatic detection and translation felette is kell állítani valami mert HTTPS oldalakat talán nem fordít.
thegrinder16
Milyen gépen, asztali, notebook? Dedikált vidiakis vagy IGP? Windows 10 vagy régebbi? Melyik verziót használod a legfrissebbet? Milyen egyéb kiegészítőd van? Kezdésnek esetleg a hardveres gyorsítás kikapcsolása opciót lehet esetleg kipróbálni.
Más böngészőnél is előjön ez a probléma? Letiltott kiegészítőkkel próbáltad már? Vidikarid ha van akkor annak a legfrissebb driverét használod? Legyalulni a böngészőt és újrarakni de profil nélkül tehát gyári állapotra. -
thegrinder16
csendes tag
-
blountex
senior tag
Üdv:
Van a Quantum alatt olyan firefox kiegészítő amikor megnyitok egy idegent oldalt az url alatt kijön egy sáv ami megkérdi milyen nyelvre akarom lefordítani az oldalt.
Találtam pár kiegészítőt de egyik sem azt igazi.
Ötlet, javaslat? -
-
Kékes525
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Most sem tudom lejátszani, Firefox 56.02, Google Chrome és Internet Explorer. Script engedélyezve van és az uBlockot is kikapcsoltam. Nem értem. Másnál?
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
"de pl a parlament oldalán már nem tudom megtekinteni a videókat, "
Nálam sem megy. Ott valami probléma lehet.
-
leviske
veterán
addon nélkül vissza lehet állítani a régi "új lap" oldalt, vagy meg kell szokni ezt a groteszt valamit, ha vanilánál akarok maradni?
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Szerintem csinálj egy új profile-t és csak a legszükségesebbeket vidd át (könyvjelző, előzmények, cookiek). A firefox.exe -p [link], [link] paranccsal tudod. Ha kész, akkor a régit törölheted. Ez alapján tudsz választani: Transferring data to a new profile - Firefox
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ha a megbeszélt összes vírusirtót lefuttattad, akkor második körben tiltsd le a kiegészítőket. Nézd meg úgy jó e. Ha igen, akkor egyenként kapcsold vissza őket és úgy vizsgáld meg a problémákat.
-
Sziasztok! Van egy kis problémám a firefox böngészővel, illetve a egyéb böngészőkkel is. A probléma a következő. A böngésző bizonyos cikkek alatt nem jeleníti meg a facebook profilos hozzászólásokat. A youtube-on ha hozzá akarok szólni, egyből eltűnik az összes hozzászólás. Bizonyos weboldalakon nem játszik le videókat sem, meg sem jeleníti a videót csak üres háttér van. Firefox és chrome böngészőt használok. Firefox-ban még az is probléma, hogy hiába van beállítva a goggle keresés, ő yahoo-n keres. Esetleg valami ötlet? Szűz windows telepítés után is fennáll a probléma. Gondolom az adat hdd-ről töltődik valami át, mert a rendszer lemezt mindig törlöm telepítés előtt. Egy halom vírus ellenőrző programmal átvizsgáltam a gépem, talált hibákat, de a probléma nem oldódott meg.
Köszi! -
Erzsébeti
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
köszi, de nem változott a dolog..
Amikor jobb klikk, és megnyitás új lapon akkor megnyitja új lapon, közvetlenül a szülő fül mögött (így van beállítva) de rögtön rá is ugrik az aktivitás.
-
Matthewus
őstag
1. Igen.
2. Az üres lapra gondolsz, amikor megnyitsz egy új lapot? Ha igen, akkor ezzel tudod beállítani a háttérszínt. -
Jazz
veterán
Sziasztok,
mi történt a firefox-al?
Egy adott gépen normál verzió futott, automata frissítéssel. Meglepve tapasztaltam hogy szinte minden jó dolog ami volt eltűnt, plusz nem lehet feltenni hozzá normális kiegészítőket, úgy mint tab mix plus, vagy flash got stb.
Hogy hogy, mi történt?
Rám is ez vár ha esr-ről lefrissítem normál verzióra?Más: belehet valahogy azt állítani, hogy egy új oldal betöltés előtt megjelenő felvillanó fehér háttér fekete legyen?
Sötét a téma, a google, a youtbe...de cseszhetem ha kiégeti a retinám egy új oldal megnyitása előtti fehér felvillanással.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Jogász topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(még szerencse, hogy a legfontosabbakat tudom, vagy nem mentettem el)

alig változtattam.