Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikiller
aktív tag
Az mitől lehet, hogy FF-ből nem tudok belépni google drive-ba?
Azt írja:
Blokkolt oldal
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: drive.google.com.
Microsoft Edge-ből meg megy. Nem állítottam semmit FF-ben
-
-
Mikiller
aktív tag
válasz
KAMI911
üzenetére
Na itt vagyok. Megcsináltam többször amit kértél, de sajnos a log file mindig üres marad és nem tudom miért. Viszont rájöttem nálam mi volt a hiba. A Firefoxban a beállítások->Adatvédelem és biztonságnál a Csak https mód menüpontnál a Ne engedélyezze-re volt állítva, most átraktam a A Csak HTTPS mód engedélyezése az összes ablakban-ra így már megjelennek a képek minden variációban (aktív uBlock-al is)
Nem tudom miért volt a "Ne engedélyezze a Csak HTTPS módot" kiválasztva. Lehet régebben nem nyílt meg egy weboldal és azt kellett bepipálnom és úgy maradt.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Huh, nálam szerencsére megmaradtak.
-
Mikiller
aktív tag
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Az új FF-t nagyjából beállítottam magamnak az itt leírtak szerint.
Van mégy egy probléma. Az új tab-nál az ikonok most túl kicsik lettek és a képek is csak kis betűk a legtöbb esetben.
Vissza lehetne állítani, hogy nagyobbak legyenek és a kis képek a weboldalak egy képkockáját használják, mint eddig?
-
Mikiller
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mind a kettőt amit kiad configban a browser.toolbars.bookmarks.2h2020-ra változtasd meg, a felsőt true-ra az alsót false-ra. Nekem úgy jó lett
-
Mikiller
aktív tag
válasz
lovi27
üzenetére
Elindítottam csökkentett módban és működött. Azután 3 kiegészítőt kikapcsoltam (video letöltő, fordító és uBlock origin) úgy is ment, majd egyesével visszakapcsolgattam őket, mindegyik után próba és megy most mind a 3 bekapcsolva. Ki érti ezt? Úgy látszik frissítés után nem árt majd ki-be kapcsolni a kiegészítőket.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
lovi27
üzenetére
Köszi, kipróbáltam, de nem megy. Azt elfelejtettem írni, hogy csak a régi fiók a rossz, az új felületű az működik. Valószínű a javascript-hez lesz köze, mert amikor a megnézendő levél fölé rakom a kurzort, a bal alsó sarokban megjelenik a javascript:; felirat egy kis szövegdobozban. Ez az új felületen nincs így.
-
Mikiller
aktív tag
Szombaton felfrissült az FF nálam 78.0.1-re. Azóta a freemail-en, ha rákattintok egy levélre csak fehér lap jelenik meg. Kell valami állítani, hogy lássam a levelek tartalmát?
-
Mikiller
aktív tag
jDownloader szerintem megcsinálja. Beadod neki az oldalcímet a Linkgyűjtő fül -> Új link hozzáadása és kiadja a letölthető dolgokat, ha megadod a címet és nem "titkos" kipróbálom neked, mielőtt felraknád a jDownloadert.
Persze az is lehet, hogy van rá valami FF kiegészítő is. -
Mikiller
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi a segítséget srácok, de írtam, hogy letiltott, uninstallált blockolóval sem megy, másik böngészővel(edge, chrome) sem.
Na, de most jöttem rá, hogy miért
A kasperskynek van egy zöld ikonja, és ott kellett engedélyezni a Allow data collectiont a website-ra. Az az érdekes, hogy már 6 hónapja megy az mellett, most az nem tetszett neki.
Ki érti ezt?
-
Mikiller
aktív tag
Hali!
Kabarét szoktam visszahallgatni a mediaklikk-en, de már vagy 3 hete nem indul el semmi.
Megnéznétek nálatok megy-e?
https://www.mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2018-12-22_23-07-00&enddate=2018-12-23_00-09-00&ch=mr1
Lehet a legutóbbi Win10 frissítés kavarhatott be, mert nálam egyik böngészővel sem megy. -
Mikiller
aktív tag
Amióta az új FF van fent és elindítok itt PH-n egy YT videót mindig max hangerőn indul. Eddig, ha beállítottam az általam használtra megjegyezte. Ugyan ez van más videó linkeknél. Nem lehet valamit állítani rajta, hogy megjegyezze?
-
Mikiller
aktív tag
Hali!
Nem lehet valahogy a "nem vagyok robot" recapcha-t kikerülni? Eddig még úgy ment, hogy bepipáltam, ha kérte és nem kellett csinálni semmit, most amióta felraktam a legújabb FF-t, kattintgatni kell jelzőtáblákra, utakra, fákra. Már hülyét kapok
-
Mikiller
aktív tag
Digi online megy nektek az új firefoxal? Bejelentkezek és csak 3 pötty villog a videó ablakban, gondokodik.Frissítés előtt még néztem. Szerencsére Edge-el működik.
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Ezen az oldalon FF-el megnyitva minden link egy másik helyre visz át és nem nyílik meg amit nézni akarok, eddig ezt nem csinálta. MS Edgel jól működik. Valaki nézzen már rá FF-el, hogy nála is olyan-e. AdWcleanert már lefuttattam, ublockot használok. -
Mikiller
aktív tag
Nálatok betölti az addons oldalt rendesen?https://addons.mozilla.org/
Nekem csak egy üres fehér lap jön be a címmel. -
Mikiller
aktív tag
Valaki legyen szíves és nézze már meg, hogy a sunshine live rádió oldalon tud-e váltani a stílusok között. Eddig ment, most se FF-el se IE-vel nem működik. Csak a fő rádió szól.
-
Mikiller
aktív tag
Akkor nem tudom mi lehet a probléma. Már minden kiegészítőt letiltottam, elsőként az ublockot, mert látom IE-ben tele van reklámokkal az oldal és a videó is reklámmal indul explorerben, de így sem játssza le.
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok mennek FF-el a TV2 oldalán a videók? Most akartam megnézni a sztárban sztárt, de csak fekete képernyő van, más videóknál meg lila absztrakt háttér. -
Mikiller
aktív tag
válasz
Visormail
üzenetére
Van fent egy 11.1.115.11_121005 verziójú. Az alap böngészővel, aminek nem tudom mi a neve, de egy kék földgömb az ikonja azzal megy is a mediaklikk. Azért akartam FF-t, mert gondolom erre is lehet rakni reklámblokkolókat, hogy külföldi streameknél ne kapjak idegbajt a sok felugró reklámtól.
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Valaki akinek már sikerült PC-n lévő FF-et syncronozálni tablettel leírná, hogy hogy kell?
Be vagyok lépve PC-n, a tabletes FF-n rányomok a belépésre, de csak forog egy karika. Ott új profilt se tudok létre hozni. Nem értem hova akar syncet, ha még a mail és jelszó kombót se tudja.Ja meg a másik. Felmegyek FF-el mediaklikkre és nem játszik le videót. ezt írja:
No video with supported form at and MIME type found -
Mikiller
aktív tag
Nem tud valaki egy jó USA proxyt amin meg lehet nézni Király Viktor produkcióját ezen a linken?:
[the-voice/episode-guide/season-9/the-knockouts-premiere/911]
A youtube-on nincs fennt az értékelés csak a zene, itt meg a teljes adást lehetne megnézni.
Magyarországról nem lehet sajnos, ezért kellene proxy. -
Mikiller
aktív tag
Nekem tegnap még működött, ma meg már nem ez az oldal:
rejtvénylexikon
Valaki nézze már meg legyen szíves, hogy megy-e, vagy nálam van valami hiba. -
Mikiller
aktív tag
Köszönöm. Akkor megnyugodtam, hogy nem romlott el semmi

-
Mikiller
aktív tag
Nektek lejátszódnak a videók MTV oldalon?
Nekem csak hang van. IE-ben megy. -
-
-
Mikiller
aktív tag
Oké, úgy látszik a 25-ös nem szerette nálam a "rátelepítést" és azért volt probléma vele. Letakarítottam a gépről a többször frissített verziót, és most csak 25-öt felrakva gyorsan indul, mint eddig.

-
Mikiller
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem nem írja ki ezt, de csak Adblock 2.4 és google translator 2.103 van/volt eddig is, és nem csinálta ezt a hosszú betöltést. Kíváncsiságból majd megnézem újra 24-el.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
Scooter86101
üzenetére
Próbáld meg kitörölni Total commanderrel manuálisan a C:\Users\Neved\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5 mappát.Nekem is volt már ilyen és megjavult. Azért manuálisan,mert ha böngészőből törlöd, nem szed ki mindent és az ottmaradt "szemét" bekavar.
Ez Win7-re érvényes.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
kranazoli
üzenetére
Steelmanus a #28018-ban linkelte a képet, hogy nála azt a java kiegészítőt akarja installálni, amikor rámegy az oldalra.Amikor én megyek rá, nekem nem jön fel az az ablak a java-hoz. "com.fluendo.payer" nevű és azt akartam megkérdezni, hogy hogy lehet ilyen külön alkalmazást felrakni a java-hoz manuálisan.
Mindegy, mert ha neked sem megy, akkor valószínű az új flash-el van baj, az van nekem is. -
Mikiller
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem probléma

Hogy tudnám telepíteni azt a kiegészítőt? Nekem nem ajánlja fel, pedig már újra raktam a Firefoxot. -
Mikiller
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
engem nem fogad ez, de java fent van a legújabb. IE9-el megy.Ez egy plussz vmi a java-hoz?
Felraktad és szól nálad? -
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Első kérdés:
Nektek elindul ez a rádió FireFox 14.0.1-ben?Hardcore radio nl
Felugrik az ablak de nem szól.IE 9.0-val megy.
Második kérdés:
Be akarok lépni modembe és nem fogadja el a jelszót.
IE 9-ben ez is megy. Mi lehet a gond.Most raktam újra a Win7 x64-et,mert már 2.5 éves volt, és kellett már az SP1, gondoltam csinálok egy friss telepítést.
Előtte működött a Firefox-al is minden.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest