Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Ezt az oldalt (https://ibank.cib.hu/cib_ebank.html) szeretném új lapon futtatni. Tegnap feltettem egy bétát, majd kukáztam is, nem tetszik hogy nem mennek a kiegészítők. Visszatettem a régebbi verziót amivel még működött a CIB új lapon, az előző profilt mindenestül visszamásoltam de nem hajlandó menni, le kell tölteni plugint, majd azt indítani és akkor majd külön ablakban hajlandó futni.. na nekem erre semmi szükségem, új lapon egyből jöjjön be és kész. Hogy lehetne ezt ismét kivitelezni, milyen beállításaim mehettek el?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
Témához kapcsolódó anyagok
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911