Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Most már biztos vagyok benne, hogy nálam bugol a teljes képernyőn a firefox esr. Gondoltam, hogy jaj biztos túl sok és rossz az a pár bővítmény amit használok http://imgur.com/a/K1eFi. Most fel raktam azért is a portable apps esr-t, teljesen tiszta, semmi sync, semmi plugin, semmi bejelentkezés, semmi csak egyszerűen teljes képre rakom és ott is előjön és nem tűnik el. Nem ez nem természetes, mivel nincs mozgatva, akkor a menü is alul felül is feltűnne. Plusz nem tetszik ez az átmenetes homályos átváltás teljes képernyőnél, felesleges nekem és mivel teljesen sötét egy kis időre még idegesítő is lehet (nem mintha bármi fontos is történhet ezen időintervallum alatt) és közben ugye teljesen meg is fagy minden, elég érdekes, de sajnos már kezdem unni, jó lenne kikapcsolni és a régi 38-as féle megközelítés bőven jó lenne.
Valamint zavar az is, amit a felső címsorral műveltek, ahol ugye a weboldal címeket írjuk és alatta ugye a különböző linkeket lehet gyorsítóra rakni, hogy kivilágosították, bármilyen hátteret is adok meg http://imgur.com/a/U9AZv Esetleg van lehetőség ezt a featuret is kikapcsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911