Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Éreztem, hogy ilyen választ kapok.
Megnézem a tárolókban megvan-e még az előző verzió, ha nincs előhúzom az ESR-t. Azért nem gondoltam elsőre, hogy a friss verzió a gond, mert Linux Mint csinál saját verziót és később is kerül fel a tárolókba. 
Megnéztem, nincs a kényszeríthető verziók között:
Megnézem a Xenial-update változatot, hátha.....
hmmm, már az ESR változat is 52-es:
[Build]
BuildID=20170303022339
Milestone=52.0
SourceRepository=https://hg.mozilla.org/releases/mozilla-esr52
SourceStamp=15d9d940341f02ef6dcad96899d284619d3d48db -
Sziasztok!
Mióta 52-re frissült a FF, nem tudom használni a Scrollbar Anywhere kieg-nek jobb gombos görgetését, egyszerűen semmit nem csinál, felraktam a ScrollAnywhere-t, de ha beállítom jobb gombos működésre, akkor a jobb gombra előjön ez az ablak is:
Mit kéne felraknom vagy kikapcsolnom, hogy a jobbgombos scroll működjön a megnyitott lapon bárhol és ne jöjjön fel a jobb gombos menü!?
előre is köszi a segítséget!

használt oprendszer: Linux Mint 18.1 Cinnamon
a bekapcsolt kiegészítők:
-
movax
őstag
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy az új FF valamit nem jól csinál. Új oldalak betöltésénél felugrik 25-30 százalékra a procihasználat (mobil i7-es 12 GB RAMmal, ssd-vel, 300-as net) és rendesen felpörög a venti is, és elég nehezen hozza be az oldalakat. Korábban nem nagyon hallottam a venti hangját.
-
válasz
chungee
üzenetére
Nem túl felhasznalóbarát módon működik a dolog (most leteszteltem): Az első képeden látható "további keresőszolgáltatások"-ra kattints, majd a megnyíló weboldalon addig lapozgass, míg az imdb-t meg nem látod, és akkor kattints a zöld "Hozzáadás a Firefoxhoz" gombra. Ha jól csináltad, akkor egy leokézni való párbeszédpanel ugrik fel és kész, benne van a listában.Szerk: Rosszat akarsz betenni oda, az nem az az addon, ezt kerested. Amit te linkeltél, az a jobb gombos menübe rak egy lehetőséget, hogy egy valahol kijelölt szöveggel egyből kereshess az imdb-n.
-
ztoldy
senior tag
Az 52-es verzióban még működésre lehet bírni a java appleteket. Ehhez az about:config oldalon hozzá kell adni egy új logikai értéket, aminek a neve plugin.load_flash_only értéke false. Sajnos az 53-as verzióból elvileg kikerül ez a megkerülési mód is.
-
törölt tag
Videoletöltős pluginre mit ajánlotok?
Nem csak youtube oldalra kellene, és a videoconverter nem működik valamiért. -
movax
őstag
Csak nekem tűnik, hogy lassabb a legújabb FF? Az edge pikkpakk bedobja az oldalakat, a FF csikorog, főleg a képeket hozza be későbben. Mindez az update óta.
-
törölt tag
Üdvözlet. Nem tölti be a Youtube hangkönyvtárat. Mi lehet a gond?
-
Murder3
addikt
Sziasztok.
Nekem olyan problémám van a firefox-al, hogy amikor megnyitom duplán megy.
Ha bezárom az egyiket feladatkezelőben akkor összeomlik a firefox, ha a másikat akkor meg az egészből kilép. -
Digitalpimp
senior tag
Valószínű, hogy nem egyesével kezdik el próbálgatni, hanem írnak rá valamilyen automatizált dolgot, ami elkezdi magától próbálgatni a megadott adatok alapján a beléptetést, illetve a rengeteg adat között különböző szűrésekkel próbálnak egyezőségeket találni. Mivel ide is e-mail címmel lépsz be, bepróbálják, hogy esetleg egyforma jelszót használsz-e ide és az e-mailedhez is. Meg ez az adatlopósdit meg feltörősdit meg betörősdit szerintem mind-mind külön bandák csinálják, meg egymás közt adják-veszik a különböző adatokat. Pl. mondjuk van neked 1 millió személyes adatod, ezért tegyük fel a "dark weben" kapsz 100 USD-t, mert eladod olyanoknak, akik komolyabb dolgokra tudják felhasználni. Te csak megszerezted egy piti betöréssel, vagy akár véletlenül is.
-
-
DS39
nagyúr
Értelek és jogos, de ezt globálisan ki fogja kihasználni?
arra gondolok, hogy egy zug hacker megszerzi pár személy adatát így, de mondjuk nagy tételben, hogy lehet ezt megvalósítani, a blog.hu-n van 650 ezer (tipp) regisztrált felhasználó, valaki megszerzi mindegyiknek az email cím+jelszó kombóját, elkezdi egyesével, hogy hátha azzal be tud lépni FB-re, vagy gmail fiókjába vagy rááll erre a projektre 50 unatkozó kocka?
akkor is sok idő és energia, anyagi előnyt nem feltétlen tudnak ebből csinálni.egyébként nekem napi használatban talán 1 olyan oldal van, ahova belépek és nem https, a többi már mind, szóval azért terjed ez, és érthető a kezdeményezés a Mozilla részéről, csak lehetne ezt kevésbé erőszakosan is.
-
Mert pl. az emberek nagyobb része ugyanazt a jelszót használja szinte mindenhova... egy blogon kiszivárog és ugrik akár az email címe is, onnan meg aztán akár minden, amit oda regisztrált (facebook, másik email cím stb.)... anyagi kár lehet, hogy nem keletkezik belőle, de nagyon sok kellemetlenséggel jár. Meg úgy egyébként is, semmilyen felhasználói fiókot sem lehet jó érzés elveszteni. Feltétlen tényleg nincs rá szükség, én is figyelmen kívül hagyom azt a jelzést, ugyanúgy bejelentkezek mindenhova, mint eddig, mert minimális az esélye a lehallgatásnak, de azért mi van ha mégis?
-
DS39
nagyúr
igen, csak kérdésem az, hogy miért kell feltétlen https, mondjuk egy blognak, vagy fórumnak?
evidens, hogy egy netbank, és hasonló személyes, pénzügyi, stb adatokat tartalmazó oldalaknál elvárt, hogy titkosított csatornán menjen, de mondjuk itt a PH-n se feltétlen lenne rá szükség. -
Na ezt nem tudtam, kikapcsolva tartom az űrlapelőzményeket, de így sokkal gázabb a dolog

Mozilláéknak biztos az lehet a célja, hogy csökkenti a titkosítás nélküli weboldalak forgalmát, azzal, hogy így kevesebben fognak bejelentkezni... ezzel pedig rávéve őket a "https" használatára...
-
DS39
nagyúr
ezzel mondjuk egy apró probléma van csupán, mármint a feature-rel, nem a hozzászólásoddal, hogy a figyelmeztetés megjelenik, de nem ajánlja be az űrlapelőzményeket. miután kikapcsolod, már beajánlja.
szóval a figyelmeztetés nem baj, de azért akkor már ne is jelentkezz be? (persze ha fejből emlékszem mi volt a loginnév az adott oldalhoz akkor nincs gáz) -
rizso
addikt
Urak!
Kis segítség kellene. NAS-ról közvetlenül streamelnénk firefoxon keresztül, amihez kell vlc web plugin. Tök jó, a macemen megy, párom gépén megy, öcsém gépén megy, após egyik gépén szintén megy, viszont egy másikon nem, egyszerűen nem találjuk a vlc web plugin bővítményt.
Mi lehet a gond?

-
-
válasz
Sztlaci
üzenetére
Nem kell régi verzió.
Címsorba: about:config -> Keresés: insecure_field_warning.contextual.enabled > (duplakatt) false
Ha a belépésekkel gond van, akkor sütiket érdemes törölni vagy megnézni, hogy valamelyik kiegészítő problémát okoz-e stb.Igen, nyilvánvaló céljuk ezzel a figyelmeztető szöveggel, hogy térj át másik böngészőre... -
Sztlaci
aktív tag

Ez hogy lehet kiirtani?
Melyik az utolsó verzió az 52-es szar előtt?
Ja, Indamail belépés, de a Prohardver, meg gyakorlatilag minden oldalnál szaraxik.
Ez a baromság ugyan mire jó? Engedi az előző verziót telepíteni?
Úgy látszik sok felhasználójuk van és ezt a számot csökkenteni akarják.
Most kötöztethetem át a több évtized jelszavait egy másik böngészőbe.
A franc esne beléjük.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi a linket, de nem igazán értem, hogy miért kellett egy ilyet minden Firefox verzióba beépíteni?
Mert azon eszközöknél amelyek vezeték nélkül kapcsolódnak még megértem, de pl. a Firefox desktop kliensébe (amit ugye nagyrészt PC-ken használnak, ahol döntő többségben vezetékes net van) miért kellett belerakni nem nagyon értem, de a lényeg, hogy kikapcsolható. -
Daywalkerke
aktív tag
Igen ez valóban így van, nálam kb. minden 3. és 4. Firefox indulásnál (illetve ha a két indulás között hosszabb idő telt el) van kapcsolódás, de ha rákeresel virustotal-on ezekre az IP címekre lehozza, hogy általában a Digicert szolgáltató-hoz kapcsolódik az SSL és egyéb OCSP-k frissítése miatt, de ez természetes, nem úgy mint ez a "Captive portal"-os kapcsolódás volt, aminek még mindig nem igazán értem, hogy mi célja van(annak ellenére, hogy elolvastam Matt által linkelt oldalon a leírást).
-
Matthewus
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
-
movax
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Nálam ezt kikapcsolva is van cloudfrontos kapcsolódás, igaz, nem állandóan.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Matt HATALMAS KÖSZÖNET neked, működik, újra mint az 51-es Firefox-nál nincsen kapcsolódás.
Lehet egyébként tudni, hogy ez a"network.captive-portal-service.enabled" amit le kell tiltani mit szabályoz és amikor alapból be van kapcsolva miért vannak ezek a kapcsolatos? Linken amit adtál van valami Capture portal detection írva, de erről fogalmam sincsen, hogy mi, aki tudja megírhatná. -
Matthewus
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Ha minden igaz ez lesz a megoldás.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Ahogy írtam Android rendszeren is ugyanez a helyzet, tehát kizárásos alapon csak ez az új Webassembly lesz, de amit tiltást(about:config -> javascript.options.wasm - tiltsd) írtál azt is megcsináltam és utána is megmaradt, illetve ahogy előzőekben írtam az 51-es Firefox-nál nem volt semmi ilyen csatlakozás (illetve ritkán volt, de az mindig a friss OCSP tanúsítványokat ellenőrizte csak, ezt IP whois alapján ellenőriztem anno).
Ha pedig mégsem ez a Webassembly akkor fogalmam sincs, hogy mi, mert már szinte minden telemetry és hasonló dolgot letiltottam, ezért én is csak találgatom, lévén, hogy nem vagyok szakértő. -
Matthewus
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Az nem azt jelenti, amire te gondolsz. Ki lehet kapcsolni, megírtam hogyan.
Nézd meg az ESR verziót, vagy egy bétát, hogy ott is megjelennek-e ezek a kapcsolatok. -
Daywalkerke
aktív tag
Nem kellett külföldi oldal, most találtam meg egy 2015-ös hwsw cikkben részletesen leírva a módszert, idézem: "A WebAssembly (vagy wasm) bináris szintaktikát használó alacsony szintű kód (bájtkód), amely nem tartalmaz hardverspecifikus elemeket. A bájtkód futtatásáról egy virtuális gép gondoskodik, ez utóbbi felel majd azért, hogy a kód megkapja az aktuális hardverplatformon elérhető optimalizációkat - pontosan úgy, ahogy a Java esetében is történik."
Ezért is lehet, hogy nagyon kis forgalom van ezen IP címek felé, 0.09-1kbyte között.
Az pedig a Firefox 52-es verziójának bemutatását leíró cikkben(amit előzőekben már linkeltem) van leírva, hogy ezt a Webassembly-t az 52-es verziójú Firefoxxal vezette be a Mozilla, ezért nem volt nekem az 52-es verzióra frissítés előtt ilyen TCP IP kapcsolatom a Firefox indulásakor.
Ezt a funkciót kikapcsolni nem is lehet, mert a Firefox szerves része, legalábbis a hivatalos Firefox 52-t bemutató Mozilla oldal szerint nem (legalábbis én nem találtam eddig olyan infót, hogy ki lehetne kapcsolni).
Tehát ezért van minden egyes Firefox indulásnál(mind PC-n mind Android eszközön) ilyen TCP IP kapcsolat, mert ehhez a virtuális géphez kapcsolódik a böngésző.
-
Matthewus
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Nem hiszem, hogy az csinálja, ha kikapcsoltad, akkor meg főleg nem.
Kérdezd meg külföldi Firefox fórumokon, Firefox redditen, amit fejlesztők is olvashatnak. -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Sajnos semmi változás az általad írt letiltás után sem, ezért egyre erősebb a gyanúm, hogy ez az új WebAssembly funkció miatt van, mert Android rendszeren is már 52-es verziójú Firefox van és ott is ugyanezt csinálja induláskor, de rákeresve erre a WebAssembly-re kihozta, hogy minden nagy böngésző (Firefox, Chrome,IE) be fogja vezetni (akik eddig még nem tették meg), ez lesz a szabvány, ami azért jó pár kérdést felvet(pl. mit csinálnak az így összegyűjtött adatokkal, mennyire biztonságos, stb.)
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok!
A PayPal Login oldal megnyitásákor, a felső 2 rubrikában már be van írva az e-mail címem és a jelszavam, és amikor megnyomom a „Login” gombot ki is nyitja az fiókomat. Vagyis aki az én gépemből bárki be tud ide lépni, ami nem túl biztonságos. Lehet ezen változtatni?Üdv,
-
Matthewus
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
about:config -> javascript.options.wasm - tiltsd le és kiderül.
-
movax
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
A cloudfrontos izé az Amazon-cucc, kontentgyorsító, hogy nekünk jó legyen, ugye?
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Igen.
-
Daywalkerke
aktív tag
Az új Firefox 52-nél bevezetett Web Assembly-ről van valakinek információja?
Firefox ezzel kapcsolatos oldalán nem találtam információkat, hogy ez az új funkció lehet-e esetleg a felelős a folyamatos cloudfront-os TCP IP kapcsolódásokért, de szerintem ez lesz, mert android-os Firefox-nál is ugyanezekhez az IP címekhez kapcsolódik kezdéskor amiket írtam az előző hozzászólásaimban.
-
Matthewus
őstag
A megoldás a (#49837). hozzászólásban, használd az ESR verziót. Windows 10-hez van Horizon Go alkalmazás a Windows Áruházban.
-
movax
őstag
válasz
Voice24
üzenetére
Az 52-es FF már nem támogat egy sor plugint, például a Javát. És a Silverlight-ot sem, emiatt a HBO Go-n is szopás van, csal telefonról működik.
Viszont a FF Extended Support Release továbbra is támogatja, még egy évig.
-
fcc
aktív tag
Hogy lehet kikapcsolni a biztonsági figyelmeztetést? Minden edddig általam használt oldalnál hisztizik amikor be akarok jelentkezni. FF52.
-
Voice24
őstag
Hali!
Frissen telepítettem win10 pro 64 bites rendszert, majd ahhoz a mozillát. Aztán telepítettem a k&h ebankhoz szükséges dolgokat, és mégsem tudom használni, mert hiányolja a plugint. Holott ott van a kiterjesztések között. Visszakeresve találtam olyat, hogy valaki írta, csak 32 bites mozillával működik, de a bank oldalán letöltéseknél a win10 64 bites rendszer is kiválasztható.
Mit tudok tenni? -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Azt még hozzá kell tennem az előző hozzászólásomhoz, hogy minden Firefox program megnyitásnál mindig csak egy IP cím felé nyílik meg egy TCP Out kapcsolat és ezt ha a tűzfal programban rámegyek, hogy állítsa le akkor ez a kapcsolat meg is szűnik, illetve még egy újabb IP tartomány felé is generál néha forgalmat, ehhez(de ezt is úgyanúgy le lehet állítani "Terminate connection"-el):
13.32.8.57
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Pár perce frissítettem a Firefox-ot az 52.0(32bit) verzióra.
A frissítés előtt amikor elindítottam a Firefox-ot és figyeltem a forgalmát amíg nem indítottam el egy weboldalat addig a program megnyitása után soha nem volt semmilyen kapcsolat sehova(hozzá kell ehhez tennem, hogy ezt úgy értem el, hogy telemetry küldéseket mindenhol kikapcsoltam, illetve kezdőlapnak üres(about:blank) van beállítva.
A frissítés óta azonban minden egyes indításnál amikor még nem is csinálok semmit a tűzfalon látom, hogy folyamatosan mindig csatlakozik a Firefox valamilyen IP címekre, párat leírok most itt ezekből:52.85.173.250
52.85.173.48
52.85.173.186
54.192.130.163
IP Whois és virustotal-on rájuk kerestem és elvileg mindegyiknél van valami cloudfront is, de fogalmam sincs miért kommunikál minden egyes megnyitáskor ezekkel az IP címekkel amikor az előző verzióban ez nem volt, ez lehet, hogy az új 52-es verziónak egy újdonsága?
Azt még hozzá kell tennem, hogy a kommunikáció ezen IP-k felé elég kicsi, pár kbyte.Firefox How to stop Firefox from making automatic connections hivatalos oldalát már néztem és elvileg mindent letiltottam ami kapcsolódást generálhatott volna.
Ha valaki tud ez ügyben segíteni, hogy ezeket a folyamatos kapcsolódásokat, hogyan tudnám leállítani megköszönném.
-
Mag__
tag
Sziasztok,
na reggel a Firefox böngészömfrisiitette magát az 52-es verziora.A fejléce,és eszköztára a böngészönek elmosodott, és nem a megszokott éles betüket jeleniti meg.Anno ki kellett valami kapcsolni, ha jol emlékszem a 'ClearType' volt az.Most a többi program,pl Chrome nem változott át,csak a Firefox az update után.Ebböl gyanitom,hogy ott állitottak el valamit.
Azt a kijelölt értéket is kikapcsoltam, és ujrainditottam, de semmi változás.
Hogyan tudom vissza csinálni?
Köszi.
-
Matthewus
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Videokártya driver frissítés, kiegészítők letiltása.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Sajnos csak ennyit tudtam segíteni.

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ha jól tudom, Beállítások, Speciális, "Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges" előtt pipa ki.
-
Hogyan lehet kikapcsolni a 52.0 (64 bites) változatban a megjelenítés gyorsítását amit ez a változat vezet be.
Borzalmas. Gépeléskor az utolsó leütés láthatatlan marad. Az oldalak egy részébe fekete vagy fehér keretek vannak. Görgetéssel javul a megjelenítés, de nem minden esetben. -
-
VaSGyuRo
csendes tag
Sziasztok!
Elég érdekes hibába ütköztem a Firefox-szal.
Nevezetesen a Courier New Félkövér betűkészlet hibásan kerül kiküldésre a nyomtatóra. A monitoron jól megjelenik, de a nyomtatáson már nem.
A betűtípus megtalálható a rendszerben, más program (Thunderbird, OpenOffice) tökéletesen nyomtatja.
A hiba csak a félkövér típussal áll fenn. A sima Courier New helyesen nyomtatódik, illetve más betűtípusnál nem tapasztaltam hasonló hibát. Több nyomtatóval teszteltem, ugyanezt produkálta mind.
A hiba ideiglenesen (a következő rebootig) megoldódik, úgy, hogy vagy újratelepítem a Firefoxot, vagy a Súgójából felfrissítem. Annak ellenére, hogy semmi beállítást nem módosítok, egyből az újraindítás után már nem ismeri fel a betűkészletet.Windows 10 és Firefox 51 van a gépen.
Természetesen szétgugliztam magam, de semmi

Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

Köszönöm
-
ph2012
senior tag
Szeretném angol nyelvre átállítani a Firefoxot.
A Beállítás -> Tartalom -> Nyelvek menüben kiválasztom az angolt, de nem állítódik át a Firefox angolra. Mi lehet a gond? Magyar Firefoxot töltöttem le. Angolul kellene letölteni?Köszi.
-
csferke
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Ezzel lehet figyeltetni a változásokat Update Scanner
-
pinnacle
nagyúr
Firefoxnál, hogy lehet beállítani azt, ha egy oldalon új hír jelenik meg, küldjön értesítést? Az kellene, ha itt kirakják a felvételi eredmény, tudjak róla.
-
old-dog
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy szükséges még telepíteni a Flash player-t vagy már nem támogatott? -
movax
őstag
Kijött az 52-es FF, ez fontos változás benne:
"Removed support for Netscape Plugin API (NPAPI) plugins other than Flash. Silverlight, Java, Acrobat and the like are no longer supported."
-
DS39
nagyúr
törölve, benéztem...
-
-
Predator2
addikt
Még valami!
Létezik olyan kiegészítő, ami két külön eszköz között (asztali pc-notebook) használt/megnyitott lapokat tud szinkronizálni?
Asztali Pc-n megnyitok pár lapot, de nincs időm elolvasni, viszont a cégnél notin igen.
Szeretném ha a már megnyitottak lapok mellet (ne zárja be ne tüntesse el), megnyitná/szinkronizálná a másik gépen megnyitott lapokat is.THX
-
Fandango
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Internetdownloadmanager-rel én tudok leszedni videót a Mediaklikkről.
-
asuspc96
senior tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
hát akkor marad az ősi favágó módszer...ha nézem instant fel is veszem

mindenesetre köszi a tippeket mindenkinek !

-
ArthurShelby
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Szerintem ennél jobb ilyen kiegészítő nincsen.
Ha jól tudom pl a mediklikknél is nem 1 részletben van fent a videó, hanem pár másodperces darabokban. Vagyis nem egy folyamatos videó, hanem több 100, amit egy play listából rak össze.
Valószínűleg nálad is hasonló a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megnézem a tárolókban megvan-e még az előző verzió, ha nincs előhúzom az ESR-t. Azért nem gondoltam elsőre, hogy a friss verzió a gond, mert Linux Mint csinál saját verziót és később is kerül fel a tárolókba. 

Trükközni kell vagy ilyesmi
, hogy ne lassítsa a rókát ?