-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Matthewus #48998 üzenetére
Köszi, a mókolás összejött, felrakta, tudok a beállításokban is változtatni, de magát az addon-t (FloatNotes) nem tudom kirakni a weblapra. Még küzdök vele, de ha van tipp, jöhet!
Elvileg jobb klikkre kéne egy Create notes sornak lennie, de nincs. Akkor mégsem sikerült telepíteni? Ugyanezzel a verziójú Firefox-szal használtam még ma, bár ott még az Addons-ból volt telepítve rendesen. -
G@ben
addikt
Hogy lehet telepíteni egy addon-t, ami nincs ellenőrizve? xpi fájl letöltve, de nem engedi felrakni. Az about:config oldalon átállítottam a xpinstall.signatures.required értékét false-ra, de így sem megy.
-
válasz
Winner_hun #48995 üzenetére
Sajnos csak 20/1
(hiányzik a digi) -
válasz
Winner_hun #48992 üzenetére
2 videón próbáltam, az egyiknél induláskor 2 másodpercig döcögött, majd minden rendben volt, a másiknál ez sem történt, konfig az adatlapomon.
-
Winner_hun
félisten
Egy ideje eléggé nyögvenyelősen ment a böngésző. Ma kapott a gép egy újabb processzort, elég jól megtáltosodott. Egy dologgal viszont továbbra is gondom van: indavideón ha bekapcsolom a HD-t akkor amíg a letöltés megy addig szaggat a videó. Amint letöltődött a tartalom kisimul a lejátszás. Másnál is előfordul ez?
-
Kékes525
félisten
Firefox 50.0.2 64bit (mega 3.6.18 pluginnal) összeomlik amikor a letöltés elindul a megán.
A régebbi pluginoknál nem volt probléma.
-
SharpSA
veterán
A testreszabás mellett a kérdőjelre nyomj.
-
Üdv!
Alapvetően nem a Firefox az elsődlegesen használt böngészőm, viszont most kíváncsi lennék rá, hogy pontosan melyik verzió is van települve, mert a jelenlegi verzióval nem tudok netbankolni, plugin problémák miatt.(KH Bank)
Viszont nem találom a "Firefox névjegye" menüt, ahol megnézhetném. Hol lehet ezt a funkciót előhívni, mert se a menüben, se a beállításokban nem látom. -
Penty
aktív tag
válasz
br.rak #48979 üzenetére
Mikor még vindózon voltam, volt valami olyan tűzfal (talán az Outpost, vagy valami hasonló nevű), ahol be lehetett állítani, hogy mely szavakat ne engedje ki a tűzfal. Persze ott főleg jelszavakat lehetett beleírni ebbe a beállításba (és ezzel védeni azokat az ellopástól), de szerintem működik felhasználónevekkel is. Tehát letiltod pl. a nagymama szót és akkor a nagyi nem tud belépni a nagymama@freemail.hu oldalra, de te a br.rak@freemail.hu fiókra továbbra is be tudsz lépni, meg maga az oldal sem kerül blokkolásra.
-
DS39
nagyúr
válasz
br.rak #48979 üzenetére
nem tudom kit akarsz megszívatni, kizárni ezzel, de szerintem ez a kérdés túlnő a Firefox topicon (meg némileg az etikusságon is). nagyon ágyúval verébre megoldás lenne egy keylogger program ami a kívánt karaktersorozat beírása utána blokkolná a karakterbevitelt. (saját gépen bohóckodni lehet vele, de más gépére telepíteni illegális szvsz)
-
br.rak
őstag
Nekem az kellene, hogy szűrje azt a karaktersort valamilyen alkalmazás, és ha észleli, akkor ne engedje elküldeni, kvázi blokkolja a belépést adott jelszóval ( tudom, ez más valahol a spyware határát súrolja...)
vagy éppen az is jó lenne, ha nem lehetne beírni a jelszót, csak ctrl+v-vel bemásolni, már azzal is célt lehetne érni. -
br.rak
őstag
Sziasztok!
Olyan megoldást, vagy addon-t keresek, amivel meg lehet tiltani, hogy valaki az adott felhasználóként bejelentkezzen egy oldalra, de attól még az adott oldal ne kerüljön blokkolásra.
Szóval az akarmi@freemail.hu-s felhasználó ne tudjon a blokkolt gépről bejelentkezni a facebook-ra, de más igen, uez. freemail, stb esetén is jó lenne.
Megvalósítható -e ez így? -
vince
őstag
Meglett a bűnös, a Fastest Search kiegészítő Instant search opciója "kapcsolódott be".
-
alratar
addikt
Sziasztok,
milyen rss reedert ajánlotok? -
vince
őstag
Egy-két napja csinálja azt a Firefoxom (50.0.2, Win10), hogy ha gépelek a címsorba, szépen megjeleníti az előzményekből a javaslatokat, de gépelés közben (a 2. karaktertől) folyamatosan, automatikusan betölti azt a weboldalt, ami a legjobb találat az eddig begépelt webcímre. Megőrjít!
Próbaképpen készítettem egy új profilt, ott nem így viselkedik a böngésző, de az about:config részt nézegetve sem találok kapaszkodót, hogy mit kellene átállítanom, hogy a korábbi profilom is jól működjön
-
-
Matthewus
őstag
Az oszlop amibe ezt látod: -- erre kell rámenni. Ha rámész a szűrőre - balról a harmadik oszlop - kiírja hogy melyik listában van a szűrő. Én úgy emlékszem, hogy az alapértelmezett listák nem rejtik el a commentbox-ot.
Jobb klikkes blokkolás: a jobb alsó sarokba megjelenik egy doboz, ott a Választ gombra kattintva elő tudod hozni a pipettát, és a kozmetikai szűrők is ott vannak sorrendben. -
movax
őstag
Hgy lehet uBlock-ban engedélyezni pl. cikkek végi Facebook-plugin (kommentek) megjelenését? AdBlockban könnyű volt, de itt nem találom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Felpakoltam a ublock origin-t. Több helyen olvastam, hogy már ajánlottabb mint az adblock.
A fórumban "szétfolyó" betűk sajnos még mindig jelen vannak.
Persze teljesen random, hogy mikor jelentkezik.
-
movax
őstag
Nekem az uBlock Origin nem jött be, úgyhogy ment vissza az AdBlock Plus. Túl régóta belaktam már, túl sok egyéni filter van már benne. Ráadásul ott van hozzá az Element hiding helper kiegészítő, ami rettentő hasznos, de az uBlockhoz nincs.
-
flash-
veterán
chrome-al firefoxot hasonlítottatok már össze?
firefoxot a chrome-al szemben 2 esetben is lassabbnak érzékeltem:
-chat boxba írásnál(pl itt prohardveren amikor egy hozzászólást írok) a gépelés közben a kurzor érezhetőbben lassabban megy, lassabban veszi a leütött billentyűket a firefox a chrome-hoz képest.
-Facebook oldalak érezhetően lassabban töltődnek,a facebookozás lassabb..
ti is tapasztaltátok ezeket?
-
Normi™
őstag
válasz
Digitalpimp #48941 üzenetére
Alap beállításon,nem nyúltam még hozzá.Nem hiszem,hogy sok dolgot kellene állítani,vagy kikényszeríti a https kapcsolatot vagy nem,szerintem inkább oldal függő,hogy mi a végeredmény.Fórumtársak kisegítenek ha tévednék.
Más: Feltettem a Bluhell firewall kiegészítőt,szépen szűr még pluszban,kikapott pár olyat amivel eddig küzdöttem a többi blokkolóval.
-
Normi™
őstag
válasz
Digitalpimp #48939 üzenetére
Pont azért,logikátlan amit írsz,valamelyik előbb blokkol valamit mint a másik ezért nem jeleníthet meg ugyanannyit mindkettő,egy adatbázisuk van.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok
Lehet, hogy trollkodásnak fog tűnni, amit írok,
pedig nem annak szánom,egy költői kérdés,
megjelent a microsoft word, microsoft powerpoint , stb., mint add-on ( beépülő modul )
a chrome - ban,word-online, powerpoint online, stb. néven,
olyat találtam Firefox-hoz, hogy office-online, viszont külön nem lett szedve,
pl. akinek csak a szövegszerkesztő kell, word online, stb.
és ha van, akkor viszont miért nem ugyanaz a neve? -
Kékes525
félisten
-
Matthewus
őstag
válasz
Kékes525 #48935 üzenetére
Ha ráklikkelsz a loggerben az egyik sorra kiírja, hogy melyik listában van a szűrő.
Teljesen normális az, hogy nő a blokkolások száma, látszik a loggerből is, hogy folyamatosan változik a kérésnek a címe. Amíg működésbeli problémát nem okoz, addig nem kell vele foglalkozni. -
Kékes525
félisten
Ilyet még nem tapasztaltam! Az uBlock Origin rendkívül furcsa dolgokat produkál ennél a site-nál: https://secure.avangate.com/ Ha csak simán a site-ot nyitom meg, akkor nem, csak ha mint az alább linkelt képeknél látható a fizetéskor. Fokozatosan nő a lekérdezések blokkolása. Már több mint 6 ezernél tart. Ez az uBlock Origin hibája lenne, vagy miért csinálja ezt? [link]
-
törölt tag
válasz
Normi™ #48917 üzenetére
a Windows 10 miatt nálam nincs para, Egyébként meg SoSE Linuxot kedvelem
Más: Kábelmodemeseknél a RAS használatának van értelme (FIX IP)? TOR-t nem használok.
A felesleges kiterjesztéseket kiszedtem, csak azok maradtak, amelyek nem igen fedik át egymást. Mondjuk a Kaspersky a legjobb, és ebből fakadóan számos dolog van, amivel az uBlock Originnel ugyanazt az elemet likvidálják csak melyik a gyorsabb alapon, amelyik éri üti
.
-
Matthewus
őstag
válasz
Digitalpimp #48924 üzenetére
Akkor ugyanazokat kell blokkolnia. De ugye úgy nézted, hogy az egyiket letiltottad?
-
Matthewus
őstag
válasz
Digitalpimp #48922 üzenetére
Használod a Disconnect listáit az uBlock Origin-ben?
-
Syl
nagyúr
válasz
headhunter #48918 üzenetére
A sötét oldal - csak nézőpont kérdése
Szerintem a win/osx a sötét oldal, az open source meg a világos. -
Normi™
őstag
válasz
headhunter #48918 üzenetére
Miért?Nem értelek...
DE nem szeretnék senkit sem küldeni sehova sem,szabad döntése van mindenkinek.
-
törölt tag
Firefox alatt nálam nincs is Flash. Akkor a BetterPrivacy felesleges?
-
törölt tag
válasz
Normi™ #48901 üzenetére
A maganeletem.hu-n pl kikapcsolás után is azt írta, hogy nem biztonságos. Megváltozott a Google keresője, aztán rájöttem, hogy a RAS éppen Konquerort szimulált
(#48902) Matthewus : Disconnect repült, meg a WebRCT is, mert:
No itt meg nyelvi a magyar lista alap:
Itt lőttetek be valami extrát? Valamint a felhőtárolást használjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest