Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Na akkor esetleg arra tudja valaki a választ, hogy a szimpla default skint használva (más skin fel sincs telepítve) hogy lehet, hogy a 28-ról 29-re update-eléskor egyszerűen a menüsort, ha 1-nél több tab van megnyitva átszínezi?
Konkrétan az van, hogy ha csak 1 tab van megnyitva (ami el van rejtve), akkor rendes szürke, ha több is akkor automatikusan átszínezi magát lilára. MIÉRT?! Ha átkattintok másik ablakra, tehát nem a firefox lesz az aktív ablak, akkor meg átszínezi sötétszürkére. (ez még úgy nagyjából oké lenne)
A customize firefox funkció is marha jó, csak azt mesélje már el nekem valaki, hogy miért van az, hogy ha adott helyre húzok bizonyos item-eket, akkor még a customize nézetben jó helyre kerülnek, aztán amikor a végleges verziót nézném, akkor eltünteti a szóban forgó item-eket és nem jelenik meg semmi ott, ahova húztam őket. MIÉRT?!
3. jópofaság: Ha pl. javascript nyit új ablakot, akkor ott kvázi önkényesen újrarendezi az előzőleg szépen elrendezett itemeket, ami rohadtul bosszantó. Másik, hogy tényleg eltüntették az addon bart, már önmagában is röhej, hogy muszáj egy másik addont felrakni ahhoz, hogy az addon bar újra megjelenjen, na de ez legyen a legkevesebb. Az addon bar nekem azért kell, mert bizonyos addonok mintegy status barként használják és oda kerülnek az ikonjaik. Na most felraktam a Classic Theme restorert, ezzel már majdnem olyanná lehet varázsolni a kinézetet, mint amilyen a 28-asnál volt, (csak ez a lila a menü probléma megmarad) csak mint kiderült ez is felrak egy másik addon bart így gyakorlatilag 2 addon bar lesz egyszerre. Ez még nem is volna nagy baj, hisz elrejtem az egyiket és ennyi.
Aztán ahogy azt én elképzeltem.. gyakorlatilag szinte minden böngésző újraindításnál összevissza rakosgatja az addonok ikonját a két addon bar közt, amit egyszerűen nem értek.
A másik.. a customize-ban lehet rakosgatni ezen ikonoknak is a helyét, de az azért elég vicces, hogy bizonyos ikonokat akár duplán különböző helyekre (pl. a 2 addon barra) is letehetek, míg másokat nem. MIÉRT?!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911