Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunsetjoy
aktív tag
Én is használom rókakomát, és szerencsémre múltkor, amikor tesóm gépe (alaplap) meghalt, akkor tudtam csinálni egy kis trükköt vele. Tesómnak kellettek volna internetes jelszavak, amíg nem volt gép, így megpróbálkoztam azzal, hogy a rendszervinyójáról valahogy kibányásszam azokat. Ő még mozillát (nem FF) használ, de ott is sikerült.
Van egy fájl a c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\generáltszámokésbetűk könyvtáron belül:
signons2.txt vagy valami hasonló
Nos ebben a fájlban vannak szöveges formátumban, de bekódolva az oldalak és a hozzátartozó user/pass párok (pl. ...CEe/FfGfHP94BBD...)
Ha mondjuk ki kell menteni hasonló okokból a jelszavakat, akkor megteheted, hogy a saját azonos fájlod végére beilleszted a rekvirálandó szövegeket, arra figyelve, hogy amikor a sajátod végére berakod, akkor a részlegeket keretező pont (.) karakterek is ottlegyenek, ne törlődjenek ki. Utána elmented, és reménykedsz, hogy jól csináltad. Természetesen ff sehogy se legyen nyitva, memóriában, stb.
Nálam sikerült az, hogy utána a bemásolt user/pass párok immáron megjeleníthetőek voltak a jelszókezelőben, így ki tudtam onnan írni a tesóm számára szükséges infókat.
A legjobb, hogy elmásolod a művelet előtt a sajátodat, hogy utána rendesen visszaállítsd az eredeti állapotot.Nem tudom, hogy ezt a dolgot mennyire befolyásolja a böngészők verziója, jelszómanager kiegészítések használata, stb. De hogy ha már semmi más módja nincs, akkor érdemes egy próbálkozást megtenni vele. Lehet, hogy van ennek egyszerűbb módja is, nem tudom, csak úgy éreztem, hogy megosztom az FF-et és PH-t használó fórumozókkal.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Le Mans Ultimate
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC játékok egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911