Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunsetjoy
aktív tag
Én is használom rókakomát, és szerencsémre múltkor, amikor tesóm gépe (alaplap) meghalt, akkor tudtam csinálni egy kis trükköt vele. Tesómnak kellettek volna internetes jelszavak, amíg nem volt gép, így megpróbálkoztam azzal, hogy a rendszervinyójáról valahogy kibányásszam azokat. Ő még mozillát (nem FF) használ, de ott is sikerült.
Van egy fájl a c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\generáltszámokésbetűk könyvtáron belül:
signons2.txt vagy valami hasonló
Nos ebben a fájlban vannak szöveges formátumban, de bekódolva az oldalak és a hozzátartozó user/pass párok (pl. ...CEe/FfGfHP94BBD...)
Ha mondjuk ki kell menteni hasonló okokból a jelszavakat, akkor megteheted, hogy a saját azonos fájlod végére beilleszted a rekvirálandó szövegeket, arra figyelve, hogy amikor a sajátod végére berakod, akkor a részlegeket keretező pont (.) karakterek is ottlegyenek, ne törlődjenek ki. Utána elmented, és reménykedsz, hogy jól csináltad. Természetesen ff sehogy se legyen nyitva, memóriában, stb.
Nálam sikerült az, hogy utána a bemásolt user/pass párok immáron megjeleníthetőek voltak a jelszókezelőben, így ki tudtam onnan írni a tesóm számára szükséges infókat.
A legjobb, hogy elmásolod a művelet előtt a sajátodat, hogy utána rendesen visszaállítsd az eredeti állapotot.Nem tudom, hogy ezt a dolgot mennyire befolyásolja a böngészők verziója, jelszómanager kiegészítések használata, stb. De hogy ha már semmi más módja nincs, akkor érdemes egy próbálkozást megtenni vele. Lehet, hogy van ennek egyszerűbb módja is, nem tudom, csak úgy éreztem, hogy megosztom az FF-et és PH-t használó fórumozókkal.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC játékok egyben
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911