Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Kaphatnék én is választ erre?
Újra kellett tennem a firefox-ot, mert be volt lassulva, és mindig összeomlott. Uninstalláltam, majd regcleanerrel leszedtem a maradék fájlokat. Újratettem kb 5 napja, de állandóan szórakozik valami miatt, pl: a sütiket nem engedélyeztem, vagyis a gmailbe emiatt nem tudtam belépni. Rákerestem a neten, hol lehet ezeket a sütiket engedélyezni a firefoxba, de nekem olyan menüpont nincs, mint amit leírtak! Nagy nehezen rájöttem hol van ilyen süti beállítási lehetőség, és elvileg engedélyezve vannak a sütik. Mégis ezt írja ki minden egyes gmail bejelentkezésnél:
Problémát észleltünk az Ön cookie-beállításaival. Engedélyezze a cookie-katGyőződjön meg róla, hogy a cookie-k engedélyezve vannak... - végig nem írom le mit írnak. A lényeg, hogy a cookie-kat már töröltem is, de semmi változás. Inkognitóba állítottam a böngészőt, és úgy működik rendesen. Mi lehet a probléma?
A youtube-os videoknak is ha rájön az öt perc, nincs hang, csak megy a video. Aztán újraindítom a gépet, és a hiba megszűnik.
Remélem tudtok segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911