Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
sziasztok!
Lenne egy golyan gondom, hogy meghülyült a firefox
Arról szól a történet, hogy telepítettem a winrar-t, és ez után ha letöltöttem tömörített fájlt, akkor a letöltés után auto-ban megnyitotta a RAR. Az meg csak hab a tortán, hogy nem oda mentette, ahova én a firefox-ban beállítottam, hanem a Local Settings / Temp-be...
Jó mondom, akkor RAR le...de ez után is folytatta a megnyitósdit
annyi eltéréssel, hogy mivel már nem volt RAR a gépen, ezért csak felugrott a kis ablak, hogy milyen progival akarom megnyitni. Ezután leszedtem a firefox-ot is, töröltem a Local settings / Application data mappában lévő profilt is. De ettől még a jelenség megmaradt
Mit csinálok rosszul?Előre is köszi

Mod: zip-nél nem csinálta, azt szépen bepakolta, ahova kell...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- E-roller topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arról szól a történet, hogy telepítettem a winrar-t, és ez után ha letöltöttem tömörített fájlt, akkor a letöltés után auto-ban megnyitotta a RAR. Az meg csak hab a tortán, hogy nem oda mentette, ahova én a firefox-ban beállítottam, hanem a Local Settings / Temp-be...
annyi eltéréssel, hogy mivel már nem volt RAR a gépen, ezért csak felugrott a kis ablak, hogy milyen progival akarom megnyitni. Ezután leszedtem a firefox-ot is, töröltem a Local settings / Application data mappában lévő profilt is. De ettől még a jelenség megmaradt

KAMI911