Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Igen láttam már én is, különösen üdítő az improved performance indok
Nekem elég gyorsnak tűnik, melyik oldalaktó fagy be? Én eddig ezt az oldalt találtam ami nálam kikészíti a firefoxot Windows Live Office/Skydrive. Már ez a bejelentkező oldal is folyamatosan tölt valamit, kis szünetekkel forog a karika csatlakozás felirattal, már itt belassul a böngésző is másik tabra átmenni valamit csinálni is csigatempóbal lehet pedig csak ennyi hogy ez meg van nyitva egy lapon. Bejelentkezés után meg egyből megállt az egész böngésző feladatkezelőből tudtam csak bezárni. Most ezzel a 16.0.1-el is ez van, gyakorlatilag használhatatlan. Persze ez nagyon ms oldal, de régebben nem volt gond vele ff alól sem, nálatok is csinál furcsaságokat?
IE9-el megnéztem ott természetesen azonnal bejön a bejelentkező oldal és utána már nem tölt semmit.Hm csökkentett módban (súgó/újraindítás letiltott kiegészítőkkel) lehet használni. Ilyenkor is töltöget egy ideig valamit az IE-vel ellentétben de nem lassul be tőle, szóval valamelyik kiegészítő is közrejátszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mazda topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem elég gyorsnak tűnik, melyik oldalaktó fagy be? Én eddig ezt az oldalt találtam ami nálam kikészíti a firefoxot
KAMI911