Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
"Miután egy videót megnyitottam, akkor azt már nem fogja blokkolni. (Csak ha mindig visszavonogatom az ideiglenes engedélyeket. Így viszont semmi értelme.)"
Nem igazán értem, hogy miért ne lenne értelme. Számomra teljesen logikus, hogy ha ideiglenesen engedélyezek egy bizonyos objektumot, akkor az az adott munkamenet végéig úgy is marad.
Egyébként pedig a fentebb leírt about:permissions-beli beállítás megoldja, ha átállítod, minden alkalommal engedélyt fog kérni a tartalmak aktiválására.
-
Jazz
veterán
válasz
Fandango
üzenetére
Nem értem mire gondolsz, vagy te nem érted én mire gondoltam.

Ctrl-D után: Név mappa könyvjelző. Ha a kis nyilat lenyitod a mappa mellett akkor csak az utolsó 5 használt könyvtárat jeleníti meg. Mellette a nyíl "minden könyvjelző mappa megjelenítése". Ott a teljes könyvjelző file-könyvtár struktúra 6 sorban! jelenik meg. Ez a probléma. Nekem nem 6 könyvtáram van hanem 60 és még több al-könyvtár....
Tehát az kéne hogy a "minden konyvjelző mappa megjelenítésekor" valami nagyobb képernyőben jelenjen már meg a könyvtár struktúra, hogy ne kelljen fél óráig keresni meg görgetni a 120x120as ablakban....
-
sesz
csendes tag
válasz
mrszitya
üzenetére
és S-Attila #28491
Sajnos nem lehet megtenni. Miután egy videót megnyitottam, akkor azt már nem fogja blokkolni. (Csak ha mindig visszavonogatom az ideiglenes engedélyeket. Így viszont semmi értelme.)
Példa:
1. Javascriptek mindenhol engedélyezve.
2. Bővítmények a megbízható helyeken is tiltva.
3. Ha megnyitok egy videót, akkor azt hozzáadja az ideiglenes engedélyekhez. Ezért ha újra megnyitom azt a videót, akkor már nem fogja blokkolni. Tehát a NoScript nem jó erre a célra.Állítólag a NoScript 3 már tartalmazni fog valódi Click To Play funkciót.
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami jó könyvjelző kezelő bővítményt?
Az a problémám hogy Ctrl-D mentéskor csak egy nagyon kicsi ablakban lehet navigálni, megkereseni a baromi hosszú könyvtárfa közül azt amelyikbe tenni szeretnéd, és elég körülményes, főleg ha nyitva is vannak. És az ablak méretét se lehet változtatni.
Egyébként ti is ütköztetek már ebbe a problémába?
Thx
-
Üdv!
A firefox elfelejtette az előző munkamenetet és vissza se tudom állítani az előzményekből. Van valami varázslatos megoldás, h vissza tudjam állítani? Ha jól emlékszem valahol a document and settings mappában van erre a megoldás, de most nem tudok rájönni.
-
dJ Peer
aktív tag
Valamit elrontottam

A lapcsoportokat piszkáltam és most mindig az utoljára megnyitott lapot nyitja meg.
Hogy csináljam vissza?
-
S-Attila
senior tag
-
sesz
csendes tag
válasz
S-Attila
üzenetére
Úgy tudom a Noscript használhatatlan erre a célra, mivel csak akkor lehet vele letiltani pluginokat, hogyha a javascripteket is letiltom. Tehát ugyanazt a fehérlistát használják.
Nem akarom a javascripteket letiltani, viszont a bővítményeket igen. Ezt sajnos nem lehet megtenni a Noscript-el.
-
nubreed
veterán
Rohadtul idegesítő hiba, ez a szemét firefox nem engedni, hogy a saját Linksys routerement konfigruáljam, ugyanis ezt a hibaüzenetet kapom, mikor kapcsolódni próbálok a routerre (https-t használva):
"An error occurred during a connection to [HOST].
You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information:
Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number.
(Error code: sec_error_reused_issuer_and_serial)
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem. Alternatively, use the command found in the help menu to report this broken site."Ez mi, pontosabban értem, hogy mi van odaírva, tudok angolul csak nem értem miért szivat ezzel? Ezt csak a 15-ös verzió óta csinálja, előtte nem volt ilyen gondom.
Van valami megoldás erre, hogy ne szívasson? -
Füleske
addikt
-
sesz
csendes tag
Mikor fogják normálisan belerakni a Click To Play funkciót a Firefofxba?
Úgy tudom a 16-os verzió már normlisan tartalmazni fogja. Vagyis menüben beállítható, kivételeket lehet megadni, stb.
Kipróbáltam a 16-os Firefoxot, de a 14-es verzióhoz képest semmi változás a Click to Play funkciót illetően.
-
-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Zárd be a tabot ami nem kell, de hagyd nyitva azokat amelyekre szükséged van. Lépj be a beállításokhoz, majd töröld az összes kezdőlapot és add hozzá azokat amik meg vannak nyitva. Így ezekkel indul majd...
-
EmptyParadox
senior tag
Amikor elindítom a Firefoxot, ugye a beállítások miatt a rögzített tabok, és egy plusz tab jelenik meg, ahol a kezdőlap látható. Meg lehet azt csinálni, hogy csak a rögzített tabok jelenjenek meg, és a plusz home page tab ne?
-
creed33
aktív tag
Szia WonderCSabo!
Mint a firefox böngésző tudorát (
) kérdeznélek.Könyvjelzők menű megnyomásával megjelenik ugye a lista,ennek legalján szerepel nálam a "Nem rendezett könyvjelzők" .
Miképp lehetne ezt tetszőlegesen elmozgatni a listában?
Csak egy apróságról van szó,problémát nem jelent,mégis jó lenne ha lehetne rajta változtatni.
-
mrszitya
senior tag
válasz
szabjan
üzenetére
Akkor próbáld meg kikapcsolni az új protected módot a flashben. Sok problémát okoz ez mostanság, talán nálad is segít. Ebben a topicban le van írva/linkelve van, hogy kell. Ha ez megvan, de nem segít, rakj fel egy régebbi, még protected mód nélküli flasht, ezt is linkelték már úgy emlékszem.
-
szabjan
tag
válasz
mrszitya
üzenetére
..hát pont ez a gond.
IE alatt kipróbáltam egy 360 as youtube videót és ott folyamatos a lejátszás.
Firefox-ban pedig a megnyitás után kb 5 másodpercenként megakad egy pillanatra. Pár tized másodpercre. Ha hosszan nézem a videót van amikor megszűnik. Ha odébb húzom a csúszkát, akkor kezdődik előröl az egész. -
S-Attila
senior tag
-
törölt tag
plíííz Valaki linkeljen nekem olyan kieget Fx-hez ami kiemeli a weboldalakon a szöveget és ezáltal könnyebben olvasható. köszönöm.
(nem tudok angolul ezért kérek segedelmet, mert nem tudom mit keressek. )
-
szabjan
tag
Sziasztok.
Jó termékenyek vagytok itt is.

Lenne egy kérdésem hozzátok. Úgy veszem észre, hogy egy ideje beakadnak egy pillanatra a youtube -os videók olyan 10 - 15 másodpercenként alacsony felbontáson is. Az én készülékemben van a hiba? Vagy másnál is van ilyen gond?A gépem erős, WIN 7 x64 -el
A 15.0.1 verzió van fent
és a 11.4.402.265 flashplayer.
Köszi előre is.
-
mrszitya
senior tag
Külső letöltésvezérlővel jobban járhatsz (a JDownloader nevűt tudom ajánlani.)
"Sima" tárhelyekről, szoftverletöltő oldalakról elvileg DownThemAll is tud megszakított letöltést folytatni, viszont speciálisabb oldalakról, fájlcsere-tárhelyekről (pl. hotfile, data.hu) külsővel sem biztos a siker, ezt általában csak a prémiumcsomagokra előfizetőknek engedik.A JDownloader azért jó, mert egy köteg fájlcsere-tárhelyet támogat - pár esetben egy-két kisebb korlátozásukat is kiiktathatja (pl. a várakozási időt), képes maga beírni a captcha-kódot, ha nem túl bonyolult, és valószínű tudni fogja folytatni a félbehagyott letötést a legtöbb esetben. Kötegelt letöltésnél hasznos, hogy a linkek működését is képes csekkolni. Java kell neki, magyarul is tud, Flashgot kieggel a FF-ba is beépülhet.
-
DS39
nagyúr
nálatok működik a Turn Off the Lights kiegészítő?
-
ledgeri
nagyúr
Van az opció, hogy új lap megnyitásakor ugorjon-e arra a böngésző...
Van az is, hogy ha munkamenetet folytatok újraindításkor, akkor betöltse-e a megnyitott lapokat egyben, vagy csak, ha valamelyikre rákattintok...
Kérdés:Van olyan opció (beallításokban nincs, de nem csak az létezik...), hogy a megnyitott új lapot egy munkamenetben csak akkor töltse be, hogyha rákattintok?
Nálam ennek akkor lenne előnye, hogyha Youtube.ozok, és több vidit néznék meg, viszont ha megnyitom akkor elindul, akkor is, ha nem az az aktív tabom....Ja meg azt be lehet-e állítani, hogy ha új lapot nyitok meg, akkor ne a megnyitott lapok végén legyen az új tab, hanem , mondjuk, a z aktív lapom mellett...
-
zileut
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És arról nincs hír, hogy mikor fog kijönni?
-
mzx
senior tag
Mozillára milyen letöltéskezelőt ajánlatok? A lényeg, hogy megszakított letöltést folytatni lehessen vele, akár megváltozott (dinamikus) ip esetén is.
-
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok olyan kieget mondani, amivel a duplicate bookmarkokat lehet megszűrni?
vagy ne kieget keressek inkább, hanem rendes programot rá?
Link AM-DeadLink? bár ez az összes oldalt megpingelteti, ahogy nézem, és a halottakat kihúzza pirossal.. mindjárt megnézem tud-e dupot keresni.+++++
most nézem van újabb falsh player, csak hogy legyen mit szidni

Flash Player 11.4.402.278 (NON IE]
Flash Player 11.4.402.278 (IE) -
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És egyébként ez funkcionalitásban/praktikumban mi újat fog hozni?

-
vlevi
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Látom, komolyan gondolják ezt a Firefox OS-t
Most ez itt OFF, vagy nem?

-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Az új Australis megjelenésről került levetítésre ez a diasor a nemrég megrendezett MozCamp összejövetelen.
-
DS39
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
régebbi gépre régebbi flash playert rakj, az kevésbé eszi az erőforrásokat.
-
vlevi
nagyúr
Igazából talán még lehet is jobb, hogy az alkalmazások 32bitesek, és a rendszert 64. Fene tudja. Gondolok itt arra, hogy ha nem olyan alkalmazásról van szó, ami igényli a sok memóriát (videóvágás, poszterszerkesztés fotosoppal, virtuális gépek,...), akkor még jó is, hogy az oprendszer egy külön elszeparált területen futtatja, mint ahogy tette azt régen a windows nt a 16 bites progikkal, aholis az ntwdm futtatta a win31-es progikat.
Naszóval azt akarom ebből kihozni, hogy amíg az alklamazás 32 bites, addíg, még ha memory leakes bugos is, akkor sem tud 2G-nál többet elzabálni, mert nem lát többet.
De ha natív 64bitre van fordítva, akkor a határ a csillagos ég, és elég egy fel nem szabadított pointer, és már 192Giga memória kell a flash playernek

Éppen ezért félek már előre attól, ha a játékok is elkezdenek 64 bitesek lenni. Mert most ők is megelégszenek a 2Giga memóriával. Node, akkor lesz majd rossz világ, ha beindulnak, és kitalálják, hogy 16Giga alatt el se indul.
Driverek és még néhány dolog természetesen kivétel, de nagy általánosságban nincs baj a 32 bites progikkal. -
mrszitya
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Flash online telepítőjénél ilyen bug nálam is volt. Miután megnyitottam, bennmaradt a memóriában, de nem csinált semmit. Offline esetemben is rendben ment.
Utóbbi időkben Adobe-nál nagyon nem megy a programozás...
-
M3oH
addikt
-
aleister
veterán
Köszönöm a válaszokat!
12-ről frissítettem 15-re. Remélem a profilhoz nem nyúlt a progi, így nagy eséllyel használható lesz 64bit alatt.Egyébként miért ilyen mostoha ez az x64? Nincs rá igény, vagy nem hoz sebességbeli előrelépést, így nem fejlesztik?
-
Na most felmentem erre az oldalra https://www.mozilla.org/en-GB/plugincheck/.
Itt réginek írja a flasht, frissítettem is de érdekes hogy az offline telepítő volt képes csak frissíteni a plugint. Az online hiába írja hogy 11.4, a valóságban nem frissített semmit.(természetesen bezárt firefoxal két perc után)
Azaz a install_flashplayer11x32_aih.exe nem frissít, de az elrejtett linkes offline telepítő [link] meg igen. Hosszabb távon kiderül javult-e valamit.vlevi
Szomorú. Szívtam ZTE blade-n flashel, ami működik ugyan de baromi lassú és lehet pont azért mert kicsi a procija. Ezt még meg is értem de azt nem hogy egy P4 nem elég hozzá. Melóhelyen 250 gépből majdnem fele P4-es és P4 alapú celeron, és sajnos startlapot szeretik kezdőlapnak IE-vel. Na de sebaj, megisznak egy kávét míg elindul és közben szidják az informatikust hogy nem megy rendesen. Hiába mondom hogy kezdőlap google legyen. Elkezdtem felrakni már addblockert, az valamit javít a régieken.
Régebben ez nem volt ekkora probléma. Facebook meg egy horror, ez egyik leginkább erőforrás zabáló oldal, még szerencse hogy itt le van tiltva. -
vlevi
nagyúr
válasz
aleister
üzenetére
"A Firefoxnak van külön 64 bites verziója? "
Waterfox.
Annyira "beleimportálható", hogy ugyanazt a profilt használja, mint a 32 bites firefox. Szóval importálni sem kell, csak telepít, futtat, örül
Ez csak akkor okoz gondot, ha a kettőnek nem ugyanaz a verziója, és egymás elől kapcsolgatják ki a kiegészítőket. Vagy, ha nagyon megváltozik a profil kezelése, és az egyik elbarmolja a másikét."Gyakorlatilag használhatatlan a böngésző régebbi gépeken ha flash be van kapcsolva "
Ne is mondd. Tavaly azért kellett kihajítani édesanyám 2.8-as P4 gépét (amivel én végigtoltam a COD-t, crysist!), mert a facebokkon a farmwille és hasonló flash szutykok teljesen hazavágták. Kapott egy legolcsóbb (de azért mégse celeron) kétmagosat, és egy 10eFt-os Asrock alaplapot integrált VGA-val, és azóta hasít mint állat. -
M3oH
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Flash alternativa nincs. Csak bizadalom, hogy eltunik lassan, mint a mobiloknal

-
Nincs valami alternatív flash lejátszó plugin?
Gyakorlatilag használhatatlan a böngésző régebbi gépeken ha flash be van kapcsolva az erős asztali gépemet is néha megfogja ráadásul sokszor szét is fagy a flash plugin (Adobe Flash plugin has crashed...). Maga a firefox megy tovább. Leginkább videóknál jön elő a zabálás és pár másodpercre fagyás. Érdekes módon youtube html5-nél meg totál stabil és nem zabál erőforrást, ezért gyanakszom csak a flash-re. Java-ból van fent 6-os 7 legfrissebb 32 és 64-es verzió is.Firefox 16 (béta, de a fullos kiadással is crash-el)
extensionok: downloadhelper, foxyproxy, addblockplus, flashblocker (így használhatóbb), és még angol,magyar szótárak.
A flash player legfrissebb, mind a sima IE és pluginos verzió. 11.4-es (firefoxban plugin-nál 11.3.300.271)
Videókari driver is legfrissebb.
Habár nincs köze a topikhoz de IE/FF/chrome is jó darabig megfagy ha startlap.hu a kezdőoldal és gyanítom ott is a flash lesz a gáz. Az a furcsa hogy IE alatt stabil a flash, csak az meg élvezhetetlenül hullámzó sebességű böngésző. -
aleister
veterán
Sziasztok!
A Firefoxnak van külön 64 bites verziója? Az eddigi utánaolvasásból az derül ki, hogy nemigen töri magát a Mozilla. A Nightly buildet ajánlották, de az még tán a 12-es Firefox alapjaira épül.
A másik kérdésem, hogy x64-be importálhatóak a 32 bites verzióból származó előzmények (könyvjelzők, mentett jelszavak, stb)? -
Visormail
addikt
válasz
S-Attila
üzenetére
A vistában bevezetett UAC fájl virtualizáció a C:\Users\username\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\appname\ útvonalra irányítja át az alkalmazásokat amik olyan rendszermappákba szeretnének írni, ahová már nincs jogosultságuk mint az xp-ben. Ehhez a Roaming-nak nincs köze szerintem. kép
Van olyan is hogy Mandatory User Profiles, de az kicsit más és alapba nincsen úgy kell csinálni.
-
S-Attila
senior tag
Tippem szerint ez az UAC-vel van összefüggésben, meg a Mandatory Integrity Check-kel (vagy Control-lal, a fene tudja fejből ezeket a hangzatos neveket
). A Roaming mappa szerintem arra szolgál, hogy elkülönüljenek azok az alkalmazások, amelyek különbözö írási jogosultságokkal kell, hogy fussanak. Pl. van ott egy LocalLow mappa is, benne nekem csak az Internet Explorer-ről vannak adatok. Ugye Windows Vistától fogva van valami alacsony jogosultsággal rendelkező mód, amiben az fut.No de ezek a dolgok nekem sem teljesen tiszták, a Windows 7 topikban biztosan egyből megmondanák, mit értelme pontosan ennek a Roaming mappának.
-
vlevi
nagyúr
válasz
S-Attila
üzenetére
Csak tudnám mi a logika az appdata\local és appdata\roaming között.
Vagyis értem a különbséget, mert a local a nevéből adódóan gépspecifikus beállításokra lenne kitalálva, a roaming pedig inkább userhez kapcsolódó. De ez csak olyan hálózatban lényeges különbség, ahol a user filejai a domainen tárolódnak. Mert oda csak a roaming másolódik fel, a local az nem.
Csak azt nem értem, hogy egyes alkalmazások milyen ötletrendszer alapján használják egyiket, vagy másikat. Mert pl. a Windows Live Mail az appdata\localt használja főleg, itt tárolja a sokszáz megányi levelet, míg a Firefox (és gondolom a thunderbird is) a roamingot részesíti előnyben. -
Troy.
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hello!
Nekem ez kellene! Most tettem fel 12-es helyett a 15-ös verziót, erre fől felülre kerültek a nyitott ablakok. Viszont semmi ilyet nem találok!Másik problémám pedig, hogy a böngésző eszköztárat és a könyvjelző eszköztárat nem tudom megcserélni!
-
vlevi
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
???
"C:\Users\Levente\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\nl12iruz.default\mozilla-media-cache"
Akkor ez nem a profilom?

Az én olvasatomban egyébként ami az appdata-n belül van, az a user profil. Ha nem is firefox, de a windows felfogás szerint. és ebből csak az appdata\local\temp könyvtár az, amiről bármikor ki merem jelenteni, hogy bármikor törölhető. -
Biaggio
őstag
Firefox 15,0,1
a gyorsítótár / cache áthelyezése átkerült máshova? a browser.cache.disk listában nem hozza a directoryt ...
-
Lacika25
tag
Sziasztok!
Barátnőm gépén a Firefox nem indul. A délelőtt még működött aztán kilépett és azóta nem lehet elindítani.
Próbáltam újratelepíteni, rendszergazdaként futtatni, kompatibilitási módszert is kipróbáltam, de semmi.
A program nem küld hibaüzenetet. A feladatkezelőt elindítva látom, hogy a memóriában bent van, de aztán semmi.Mi lehet a probléma?
Köszi
Laci
-
Visormail
addikt
Nem tudom magyarítani a waterfoxot, amit itt linkeltetetek korábban meg amit én találtam nem jók, mindegyikre azt mondja hogy nem kompatibilis. Tudtok adni egy linket amit elfogad a 15.0?
-
Bodor
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, írtam is, hogy mindent , jól megcsináltam...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) kérdeznélek.

KAMI911