- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
madmike #101909 üzenetére
Hopp, jogos, úgy értettem.
Akkor viszont jó lehet ez a megoldás, viszont amikor utoljára néztem, emlékeim szerint nem olcsók.
ath
Azért volt ott jókora lélekjelenlét a motorosnál. Látszik h fejben jelen volt, mert iszonyú precízen és gyorsan húzta át jobbra a motort amikor látta h sodródik át a záróvonalon a béjjemvé.
De a többi tényleg centinken múlott.. oké, döntött motornál (kanyar miatt vissza kellett kissé döntse) kapta el a tükrét.. , de álló motornál a kormánysúly az esetek jó részében csutkakormányos motorknál egy vonalban van a tükör szélével.. úgyhogy a jó rekación kívül nagy szerencséje is volt, h a kormányt már nem érte el. -
runner 125
nagyúr
válasz
madmike #101907 üzenetére
Szerintem egy ilyen mobilgarázs sokkalta jobban magára hívja a figyelmet, mintha szimplán letakarod nyilvános helyen tárolva.
Van jó néhány olyan ismerősöm, akiknél szintúgy nincs garázs, de tavasztól őszig még ők is berakják haverokhoz, ismerősökhoz, rokonokhoz garázsba.
Kérdezz körbe, egy motor nem foglal nagy helyet, enni sem kér, akksit kiveszed, havi 1x otthon töltesz rá, a motor pedig szépen eláll zárt helyen és te is nyugodt vagy. -
etnies
senior tag
válasz
madmike #101335 üzenetére
Magyarországon a kötelező felszerelés a bukósisak, minden más opcionális.
Nem kérhetnek a jogosítványszerzéshez mást, mint ami kötelező.Ha vezetéstechnikai tanfolyamra mész, ott kérhetnek plusz, pl a Honda Safety kér kesztyűt, térd és könyökprotektort.
(#101326) Teasüti Engem ütöttek már el hátulról, zebránál megálltam a gyalogosnak.Azóta tükör és ha nem lassul velem az autó, akkor leszarom a gyalogos jogait.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest