-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
VFR800 #153378 üzenetére
A kabátba rakható gerincprotektorok nem védenek annyit, mint a külön felvehetők, egyszerűen a kiterjedésük okán. A külön felvehető lejjebb érve a gerinc alsó részét is jobban védi és talán feljebb is ér, mint a kabáté.
Viszont a kabátban lévő protektorokat a kabáttal együtt egy mozdulat felvenni, sokkal kényelmesebb valóban.Csak egy újabb szempontot említettem meg.
Serpentize ruhák is megérnek egy próbát. De mellettük a Plus Racing is vállal méretre gyártást.
Modeka ruhákról mi a vélemény? időről időre belefutok FB-on a reklámjukba, most épp az akár 14XL méretbe. (Bering például nincs a méretemben, főleg nadrág...)
A ruha anyaghasználata, varrások, tartósság, illetve a protektorzsebek kialakítása...
Hogy milyen protektorokat adnak, az másodlagos, amíg például egy Sas-Tec belemegy...
(Plus Racinggel beszéltem már, ott is kellene méretre igazítani, akkor már a protektorzsebeket is a meglévő Sas-Tec protektorokhoz alakítva kérném és csak átrakom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Civilization VII
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest