- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
válasz
Topiccsendőr #5268 üzenetére
Túlnyomórészt a balfaszság, az oda-nem-figyelés, az ostobaság, és az "Én vagyok a Jani" agymenés számlájára lehet írni a baleseteket. A gyorshajtásból (ha megnéznénk) fogadjunk, hogy kevesebb baleset jönne ki, mint azoknál, akik lassan mennek.
Pszichológia. Gyorsan mész, akkor nem a rádiót tekergeted, meg a hajad cseszteted, sminkelsz, meg a gyereket neveled, hanem az utat bámulod.Ez az egész gyorsahajtás dolog egy agymosás. (Rémlik? "A potyautas a Köz ellensége) Mint ahogy a téli gumi körüli felhajtás is az (szerintem). Minnél több biztonsági eszköz van egy autóban, (abs, asr, légzsák, biztonsági öv, anyámkínja) az emberek annál gyorsabban, és gyorsabban mennek. Ezzel a sebességtöbblettel pedig (a rutintalanságból, és balfaszságból kifolyólag) 0-ra (sokszor tovább) redukálják a biztonsági rendszerek okozta többlet biztonságot. Minden nagyobb kanyarba le kellene betonozni hegyesre faragott vasúti síneket, lehetőleg az centrifugális erővonalra merőlegesen
Egy két kocsit fennthagyni, és nem lenne több baleset ott
Hú de elment az agyam...
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #5268 üzenetére
ja, hogy előtted volt egy csávó aki leindexeljt jobbra? Én ezt eddig nem is tudtam...az úgy már nagy cink, mivel olyankor kb. csak a fejed lóg ki a kocsi mögül. Nagy mázlid van.
Hova igyekeztél egyébként?
Amikor én tanyáltam, épp CD-t vittem haverhoz, aztán meg hívott, hogy mi a f@xért nem megyek már
-ja bocs, elestél? De hát mi csináltál? Ja bocs, hogy letoltalak.
-kössz
bár ott én voltam a balfasz.a védekezésről jut eszembe? Kabátba való protektorok között van lényegi különbség, változat vagy valami? Azért kérdezem mert bnőmnek lesz majd kitömve a motoros kabija protekrotokkal, kíváncsi vok mit érdemes.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest