Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házi hangfal építés
- VR topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
ÁÁÁÁÁ
Már el is felejtettem milyen a 150Le a hátsó keréken!! nagyon jóóóóóó!
De a motoros kabátomat kihíztam, átkozott gyúrás..
De megvan mi volt a hiba a motoromnak. Nagyon úgy fest hogy ez vezeték forrasztás eltört, visszaforrasztottam és már megy is. Bár egy karbi beállitás nagyon elkelne rajta nem szépen jár alacsony fordulaton, meg légszűrő nélkül beindítottam és nagyon visszaköpködi a benzint. Tavasszal rááldozom azt a pénzt, de vinni kell műszakira is.
Mindegy ez ezzel jár. Lehet nem nagyon örültak ma nekem, de megrángattam a szarvát egy kicsit és ha valaki esetleg délutáni pihenést tervezett az ma nagyon szidhat a környéken.
Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest