Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
Aktív témák
-
törölt tag
Ezért szóltam eredetileg hozzá a véleményedhez, mert az én tapasztalatom az, hogy egy kis odafigyeléssel a CEE gyári ROM-om ugyanolyan pattogós és pontos és kiegyensúlyozott mint első nap. A most (többedszer) kitárgyalt problémát többé-kevésbé kezelni tudom például task killerrel, így aztán a CEE ROM-om teljesen stabil és kiegyensúlyozott. Az persze zavaró, hogy ennek eléréséhez segédprogram használatára van szükségem, de ez nagyjából mindegyik Android oprendszeren így van, akár gyári, akár főzött.
(#31552) Imdre: Mondhatnánk, nem ártana a Market részéről is egy szigorúbb ellenőrzés, mielőtt felkerülnének rá az appok, csakhogy sajnos az appok gyártóinak ezen magatartása úgy látszik hasonló az Android gyártójának magatartásához.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi 12T - egytucat
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest