Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DaveHutt #537 üzenetére
Impressive.
Lance-t MH4-ben vettem kézbe utoljára (ugye ott jött be a charge blade és az insect glaive), de már a Freedomokban se igazán használtam. Most majd tuti megnézem, azon vagyok, hogy minden fegyverből legyen valami Rarity 7-8 környékén - Hammer (Nergigante tree R8), Long Sword (Bazelgeuse tree R8), Sword & shield (Rathian tree R7), Bow (Flying Kadachi Striker), Heavy bowgun (Legia Shattercryst), Insect Glaive (Daora tree R7) pipa eddig. Pénz most 150k, de szerintem egy félmillió van raktáron.Ki milyen szetet használ? Én csak úgy hívom, hogy "Sikíts, rabszolga!!!" vegyes Nergigante-Bazelgeuse set az életlopás és az ötös earplugs miatt, továbbá divine favor medál. Fegyvernek ehhez a hammer vagy a swordshield dukál, insect glaive esetén vegyes Legiana-Daora set frost bonuszokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest