Hirdetés
Aktív témák
-
Mr. Prezo
csendes tag
Sziasztok!!!!
A tegnap kezdődött a gondom!
Géepzek és egyszercsak kikapcsol a monitor de egybol vissza is kapcsol (nem a gép tápjáról megy)
Furcsállottam is, de betudtam annak hogy pillanatnyi áramkimaradás, mert surun előfordul felenk!!!
Aztán kicsit később nezem a kepernyöt és egyes helyeken elfolynak a betük az ikonok alatt...
Aztan megnyitottam egy dokumentumot és ott is hol tisztara osszefolynak a betuk hol meg tisztan lehet olvasni oket....
Akkor kikapcsoltam es megneztem hatul a kabelt....ujra bedugtam....bekapcsoltam de nem valtozott semmi.....
Azt is megcsinaltam hogy egy masik kabellel is kiprobaltam, de utana is ez a helyzet merult fel.....
a monitor tipusa: LG F700P Flatron......
Tanácstalan vok, hogy mi baja lehet.....ha esetleg valaki tud erre mit mondani vagyis irni az tegye meg.....
Elore is kosz!!!
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Alkoholista nevelde
- TCL LCD és LED TV-k
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest