Hirdetés
Aktív témák
-
Mr. Prezo
csendes tag
Sziasztok!!!!
A tegnap kezdődött a gondom!
Géepzek és egyszercsak kikapcsol a monitor de egybol vissza is kapcsol (nem a gép tápjáról megy)
Furcsállottam is, de betudtam annak hogy pillanatnyi áramkimaradás, mert surun előfordul felenk!!!
Aztán kicsit később nezem a kepernyöt és egyes helyeken elfolynak a betük az ikonok alatt...
Aztan megnyitottam egy dokumentumot és ott is hol tisztara osszefolynak a betuk hol meg tisztan lehet olvasni oket....
Akkor kikapcsoltam es megneztem hatul a kabelt....ujra bedugtam....bekapcsoltam de nem valtozott semmi.....
Azt is megcsinaltam hogy egy masik kabellel is kiprobaltam, de utana is ez a helyzet merult fel.....
a monitor tipusa: LG F700P Flatron......
Tanácstalan vok, hogy mi baja lehet.....ha esetleg valaki tud erre mit mondani vagyis irni az tegye meg.....
Elore is kosz!!!
Aktív témák
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- SAMSUNG (LS25BG400EUXEN)24 " 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest