Hirdetés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
[EU]SASA
csendes tag
Mail ment!

-
Henker2
addikt
Na hy!!! Akkor Veled komolyan beszélhetek ezek szerint a moncsiról!!! Írj mailt a forizs3@freemail.hu-ra, írd meg az msn címed és ott mindent átbeszélhetünk!!!! Képet is tudok róla nyomatni!!! Nagyon jóó a cucc, Gyakorlatilag külső hibát én nem találtam rajta, szerelve nem volt a cuccos!!! Szolnok megyében vagyok elérhető!!! A többit megdumáljuk mailben vagy msn-en!!!!
Hy
Kb., ma este 8 körül leszek gépközelben!!!! -
[EU]SASA
csendes tag
Na én vok a 1es számu potenciális vevö
! -
[EU]SASA
csendes tag
Jah engem komolyan érdekel a moncsi!
Még egyeztetek a pénz gazdájával hogy mennyi lové van rá!
-
[EU]SASA
csendes tag
Hello! Nah ez nagyon baráti
! Még lehet kicsit finomitani az árat(nem tul fontos mert ez is nagyon baráti ár)!
Milyen állaporban van(gondolok itt külsöre karc stb., képhiba esetleg, szerelve volt-e)? Merre találhato vagy az országban? Vállalsz estleg rá egy kis garit is? -
Henker2
addikt
Nah! Csum mindenkinek!!! Ha annyira szeretnétek egy körülbelüli árat, akkor mondok egyet! 30.000 HUF Ebből lehet alkudni, ha komolyan érdekel vkit! Jaa és alinken lévő monitor az!!!
Hy -
anulu
félisten
egy sacc/kb árat igazán írhatnál. le szeretném cserélni a 19'' Fujitsu-m, mert 1600-ban csak 75Hz-et tud, és nem tudom a GTX-em kihajtani.
-
gerjus
senior tag
ez nem flat mi sajna ? nagyon kene nekem egy ilyen csak flat !!
-
[EU]SASA
csendes tag
Ugyi Ö lenne az? : Bővebben: link
-
[EU]SASA
csendes tag
Hello! Menyire tartod a monitorod? Jok ezek az EIZO-k nekem is van egy csak az 17''-os!

-
Henker2
addikt
Várom az árajánlatokat! Tökéletes állapotban, 3 éves, nagyon BRUTÁL, pl.: 1600*1200-as felbontásban 100Hz!!! Ha lesz rá komolyabb érdeklődő, képeket is tudok majd róla küldeni!!!
Addig is Csuma
Aktív témák
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Byintek Love U14 Projektor
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
Még egyeztetek a pénz gazdájával hogy mennyi lové van rá!
Milyen állaporban van(gondolok itt külsöre karc stb., képhiba esetleg, szerelve volt-e)? Merre találhato vagy az országban? Vállalsz estleg rá egy kis garit is?